Od svih komentara najgore mi je sto mnogi obracaju paznju na glumu golmana koja je evidentna,sve je to u redu,ne treba zapostaviti tu totalnu glumu...isto tako jedino je Odovic spasio da njihovi ne odu sa terena,da je drugi trener bio sigurno bi izasli...tacno je i to da su tamo sve same seljacine i brdzani..
Ali ono sto meni neda spavati je ogromna kolicina seljakluka u nasim redovima,sreca pa je nasih ljudi ovde vise pa se mogu izabrati i normalni medju papcima i to nas malo odvaja od njih...hajde sto je kreten izletio na teren pa smo svi vidjeli kako nas to moze kostati mnogih stvari,ali nisam jos dozivio ni vidio nigdje na svijetu da neki navijaci koji se kunu u svoj klub i zive za njega kidaju stolice svog najmilijeg kluba i direktno time stete i pljuju po klubu...kidaju oni stolice i bacaju ko sretni...pa to je van svake pameti,to je krkanluk za koji mi fale rijeci da ga opisem...ne vole oni ZELJU,njima nista nije sveto...a trebam da ocekujem da se sve ostale navijacke grupe ponasaju kako treba,treba da ocekujem da pitar ne baci stolicu ili neka grupa koja dodje iz nekih sela...o pjesmama i povicima koje se pjevaju necu da komentarisem nista osim toga da me je stid,da mi koji se furamo da smo iz glavnog grada i foliramo se kako smo drugaciji od one seljadije koja nam je dosla prosli vikend,dajemo drugima a prije svega sebi do znanja kakvi smo...nista drugaciji od svih ostalih...zato nema potrebe da se uzdizemo i da pricamo o tome kakvi su drugi,dovoljno je samo da pogledamo u svoju avliju...
E ako smo bar malo zreli i normalni,treba da kao navijaci izadjemo sa pismom,da se to neko nase udruzenje oglasi i osudi sve sto se desilo,a sigurno ima onih koji su znali koji su to likovi sto su bacali nase stolice,pa i njima fino racun ispostaviti...a to sto se njihov golman krivio i sto pada u nesvijest na nagovor njihovih igraca,to je ono sto je bilo za ocekivati,to je javnost vidjela i sta nas briga za to,necemo mi biti kaznjeni sto je golman glumio,ali smo osramoceni sto imamo takve u nasim redovima
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !