Neko od nas sa foruma bi pogodio 1 od 9 yebem je i loptu i kosarku ko je izmisliLloriS je napisao/la:Da je u kolicima bio brate proigro bi vec, ovo je previse na zalostJanez je napisao/la:@heski
Super napisanoAli eto sad ga ništa ne ide, da li je do one povrede kuka što je bila ne znam, ali nešto se sa Mirzom dešava očigledno.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
teska depresiva
jel iko primjetio u posljednim minutama kako dezorijentisan izgleda zbunio se lik, treba ga neko samarom il polit hladnom vodom da dodje malo sebi, nemoguce ovako da izdaje se, pratim ga 5 godina i nikad nije ovako lose se postavljao
Kakav brate kuk,Mirza je i prije one povrede kuka igrao ocajno sa izuzetkom one dvije utakmice protiv SpursaJanez je napisao/la:@heski
Super napisanoAli eto sad ga ništa ne ide, da li je do one povrede kuka što je bila ne znam, ali nešto se sa Mirzom dešava očigledno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
@Bihac96
Ne znam više pogubio sam i konce od kad traje ovo hvala na ispravci
, šta god da je u pitanju znamo samo da je vrijeme da malo ohladi šut, da u glavi neke stvari raščisti i krene sa onim za šta je plaćen. Da igra i pogađa dosta je više ovih ispucavanja i katastrofa tekmi.
Glavu gore momci teško je i nerviramo se, ali jednom će ga krenuti miša mu mora! Držite se do naredne tekme novi susret protiv Houston Rockets prekosutra navečer u 01.30h ( 01.40h @Otelo time
)
Svako dobro i laku noć
Ne znam više pogubio sam i konce od kad traje ovo hvala na ispravci
Glavu gore momci teško je i nerviramo se, ali jednom će ga krenuti miša mu mora! Držite se do naredne tekme novi susret protiv Houston Rockets prekosutra navečer u 01.30h ( 01.40h @Otelo time
Svako dobro i laku noć
Mozda mu zena neda kad dodje kuciknabs je napisao/la:teska depresivajel iko primjetio u posljednim minutama kako dezorijentisan izgleda zbunio se lik, treba ga neko samarom il polit hladnom vodom da dodje malo sebi, nemoguce ovako da izdaje se, pratim ga 5 godina i nikad nije ovako lose se postavljao
Boji se zena omace se opet blizanci pa i taj belaj ondaBosnaSTL je napisao/la:Mozda mu zena neda kad dodje kuciknabs je napisao/la:teska depresivajel iko primjetio u posljednim minutama kako dezorijentisan izgleda zbunio se lik, treba ga neko samarom il polit hladnom vodom da dodje malo sebi, nemoguce ovako da izdaje se, pratim ga 5 godina i nikad nije ovako lose se postavljao
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja jos ne vjerujem da mu je Hollins dao skoro 20 minuta
Realno veceras nije trebao igrati vise od 12-13 minuta. Da zažmiri svaki put kada baca prema kosu vise bi lopti pogodio. Ocekujem da mu drasticno smanji minutazu vec u narednoj utakmici i da ga tako natjera da igra bolje. Mi cemo ga pratiti taman da sutira i 1-100, ali za njegovu reputaciju ovo nije dobro.
Ajde Mirzaa!!
Ajde Mirzaa!!
Bice bolje nedaj boze gore
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Bog je dao sto je najgore moglo, ne vjerujem da moze igrat gore od ovogaBosnaSTL je napisao/la:Bice bolje nedaj boze gore
mene zanima imajul oni trening?
pa **** te hljeb mene kad bi stao onako sut baco bi 1000 trica dnevno dok ne bi il umro od umora il procepilo
crni89 je napisao/la:crni89 je napisao/la:Valja sutra poranit i branit cast na --- i.n.d.e.x. h.r. --- ,bogdanovic postigo 14 poena..bruka,kako branit mirzu a ovako lose odigro...joj majko draga
koga branit? kakvu čast branit?
U narednih nekoliko dana mozemo ocekivati promjene u rosteru Brooklyn-a.
Jedan grad, jedna ljubav!
Daj Boze da trejdaju MirzuGifron je napisao/la:U narednih nekoliko dana mozemo ocekivati promjene u rosteru Brooklyn-a.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Bihac96 je napisao/la:Daj Boze da trejdaju MirzuGifron je napisao/la:U narednih nekoliko dana mozemo ocekivati promjene u rosteru Brooklyn-a.
Samo Sarajevo
Mirza sa trenutnom motorikom, zalaganjem i procentom ubacenih suteva nigdje nebi imao znacajnu minutazu. Prije svega on treba sam sa sobom da sredi stvari u glavi, da trazi od trenera koji dan odmora za to.
Koliko god slabo dobija lopte uveliko je sam kriv za to krece se katastrofalno a i sut je srozao skroz.
U ovom stanju tesko da mu trejd moze pomoci realno
Koliko god slabo dobija lopte uveliko je sam kriv za to krece se katastrofalno a i sut je srozao skroz.
U ovom stanju tesko da mu trejd moze pomoci realno
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nisam u mogucnosti bio pratiti posljednje 2 utakmice,ali po komentarima vidim da nisam propustio nista posebno..Nadati se da ce Mirza proraditi uskoro,nema nam druge..Od one povrede jednostavno slabo mu sta ide od ruke,posebno te trice.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
i bolje što nisi gledo...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gledam malo ATL protiv Washingtona i faking Pero Antic ubi sa trice a nas Mirza nemoze MORE da pogodi.
On samo Jablaničko pogađaBosnaSTL je napisao/la:Gledam malo ATL protiv Washingtona i faking Pero Antic ubi sa trice a nas Mirza nemoze MORE da pogodi.
noćas protiv Rocketsa, igrajte svi under na Teleta, ne žalite 1 KM, da razbijemo maler 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.