Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pokusati 2:1 WaW- Bedene, pokusati 2/1 prelaz, Bedene uzima set, kontrahendikep gemova, setova (3.25) (ne znam koliki su svi)..... H2H je 1:1 - oba puta u Cenaiju igrani mecevi, neka moja ocekivanja su ta da ako Aljaz pruzi jak otpor WAW ce to hladno da odyebe i spremi se za AO....
Juce je Aljaz donio novce meni iako sam visio u 3. setu - al je pokazao karakter i pri brejku prednosti Spanca i pri mec loptama Spanca - odigrao je za pobjedu..... odigrao sam ga na lajvu kad je gubio 3:1 u odllucujucem setu.
jeste, postoji mogucnost da ga Stane otrese - al nekako cisto sumnjam da ce to biti otresitivno (Beden je u jakom pobjednickom foru) vise imam dojam (ako Aljaz bude fizicki u koliko toliko reguarnom stanju) da ce Stane da ipak malo otegne jaja da dobije mec.... a postoji i mala vjerovatnoca da ga i popuši....
Gudlakiram
Juce je Aljaz donio novce meni iako sam visio u 3. setu - al je pokazao karakter i pri brejku prednosti Spanca i pri mec loptama Spanca - odigrao je za pobjedu..... odigrao sam ga na lajvu kad je gubio 3:1 u odllucujucem setu.
jeste, postoji mogucnost da ga Stane otrese - al nekako cisto sumnjam da ce to biti otresitivno (Beden je u jakom pobjednickom foru) vise imam dojam (ako Aljaz bude fizicki u koliko toliko reguarnom stanju) da ce Stane da ipak malo otegne jaja da dobije mec.... a postoji i mala vjerovatnoca da ga i popuši....
Gudlakiram
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 jan 2015, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
nele-BHF je napisao/la:
3 su prolazna, a na jednom ću pasti. Pa ako imate sreće proberite...

Tako i bi, još sam zaboravio dodati da će pola koša odlučiti. Navik'o davno...
Kad si uplatio listić, ja sam oko 19:00 i uhvatio 4,5nele-BHF je napisao/la:nele-BHF je napisao/la:
ZELJEZNICAR 1921!
Ja skroz kasno brate, oko 12..hamzaTM87 je napisao/la:
Kad si uplatio listić, ja sam oko 19:00 i uhvatio 4,5
-
admir12345
- Kontakt:
http://prntscr.com/5r2vpv" onclick="window.open(this.href);return false; nisam imao srca na kraju da prekinem razmisljao sam sve 5 minuta do prija pocetka utakmice i za ovaj tenis imam osjecaj da ce me izradit al cekam do kraja a za danas sam igrao
Zaragoza-Gran Canaria 1 1.5 kv
Shanxi - Zhejiang Guangsha -226+ Z2 1.85 kv
Xinjiang - Zhejiang -233+ Z2 1.85 kv
Sichuan - Jilin -231+ 1.85 kv
Murcia-Joventut -157+ Z2 1.85 KV
Kinezi su po meni sigurica nikad me nisu izdali na koseve ova 3 gosta kad god igraju uvek prelaze granice nesumljam i da ce sad sa lahkocom
Kinezi su po meni sigurica nikad me nisu izdali na koseve ova 3 gosta kad god igraju uvek prelaze granice nesumljam i da ce sad sa lahkocom
Nenad Miljenović (14,5) UNDER @ 1,85hamzaTM87 je napisao/la:Hajde da probamo malo sa Englezima nisam dugo :
Wycombe Wanderers - York 1 @ 2,10
Burton Albion - Mansfield Town 0-2 @ 1,65 ; 0-3 @ 1,25
Još par prijedloga za one koji imaju račun na bet365 :
Carlisle - Cambridge United X @ 2,90 ; prvo x @1,90
Jack Dunn zabija gol @ 3,10
Barry Corr zabija gol @ 2,80
Dragan Milosavljević (10,5) OVER @ 1,85 (Sportplus)
Duško Bunić (9,5) UNDER @ 1,85
Nenad se nalazi u blagom padu forme, i pruža znatno lošije partije nego na početku sezone. Danas se u tim konačno vraća i Nikola Jokić, uz od prošlog kola tu Dejana Muslija to znači još koji šut manje za Miljenovića. Također dobar razlog za ovu okladu je i njegov današnji matchup, Branko Lazić koji je defanzivni specijalista, kao i to da Zvezda u globalu odlično brani poziciju playmakera.
Metalac - Cedvita kp2 @ 1,50 ; (+4,5) 2 @1,90
Svaka čast Bajiću i Metalcu na svemu što rade ove sezone, ali ipak je Cedevita druga dimenzija. Gosti će danas biti kompletni, Gordić se u potpunosti oporavio, a mogao bi čak koju minutu dobiti i Marko Tomas koji je već nastupio u meču hrvatskog kupa. Vitamini su i individualno i timski jača ekipa,a uz sve propuhe u odbrani pod košem koje Metalac ima nije lošte probati i Miru Bilana (13,5) OVER @ 1,85
ZELJEZNICAR 1921!
Slažem se, srećno jarugi i svima koji isprate.Citizen-X je napisao/la:pokusati 2:1 WaW- Bedene, pokusati 2/1 prelaz, Bedene uzima set, kontrahendikep gemova, setova (3.25) (ne znam koliki su svi)..... H2H je 1:1 - oba puta u Cenaiju igrani mecevi, neka moja ocekivanja su ta da ako Aljaz pruzi jak otpor WAW ce to hladno da odyebe i spremi se za AO....
Gudlakiram
Petkovic - Gajdosova 1
Estudiantes - La Bruixa d'Or kp 1
Španjolska - Poljska 1
kfc 2,17
Estudiantes - La Bruixa d'Or kp 1
Španjolska - Poljska 1
kfc 2,17
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta mislite za Barca-Atletico ?
Mozda probat x2, 2.5 kvota..
ZZ
- Citizen-X
- Kontakt:
obzirom da su igrali ko qratz par meceva i poraza par, nekako kao slucajno uvale onim levatima petardu - to mi govori da su se dohavizali i koliko toliko popravili atmosferu....moj uzor-S.G je napisao/la:Sta mislite za Barca-Atletico ?
ja to vidim kao lozenje da pokusaju da otresu atletiko nakon godisnjeg posta protiv istog..... ne bih se zalijetao....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svaka cast neka nisi prekinuo to su najvece gluposti prekidat al et bezveze pare dajes kladionici ha ya ako ti je sudzeno dobit ces makar cekao deset parova a ne jedan.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/5r2vpv nisam imao srca na kraju da prekinem razmisljao sam sve 5 minuta do prija pocetka utakmice i za ovaj tenis imam osjecaj da ce me izradit al cekam do kraja a za danas sam igrao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
Isto i mene obori.. I sto je nacrnje jennings je imao u zadnjoj minuti 6 slobodni 2 pogodio i u 00:00 bruklin sut za 2 poena??? valjda se sutaju trice kad toliko gubis a i sta se ima sutat sta zadnju sec.nele-BHF je napisao/la:nele-BHF je napisao/la:
Roma-Lazio
Vise od 6 zutih
Vise od 10 kornera
PIK X
Manje od 3 gola
Ko hoce nek proba da ce biti i crveni
Sretno
Vise od 6 zutih
Vise od 10 kornera
PIK X
Manje od 3 gola
Ko hoce nek proba da ce biti i crveni
Sretno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Roma-Lazio penal DA, crveni karton DA 2.15, totti daje gol 2.75
Zadnje četiri utakmice kada je Roma domaćin sviran je penal, možda bude i peti
pa sukladno tome i Totti daje a obzirom su tu uvijek tenzije moguće da bude pokazan i barem jedan crveni
Zadnje četiri utakmice kada je Roma domaćin sviran je penal, možda bude i peti
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 jan 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Moze i penal
,vidjecemo sta ce biti od ovoga 
Fiorentina-Palermo oba daju 1.70, oba daju i 3+ 2.25
Zadnje četiri nisu došle sa oba gol, vrijeme je da se to prekine i mislim da bi moglo tu biti dosta golova, u singlu nije loše probati sa 5+ a i 2/1 na sitno
Zadnje četiri nisu došle sa oba gol, vrijeme je da se to prekine i mislim da bi moglo tu biti dosta golova, u singlu nije loše probati sa 5+ a i 2/1 na sitno
Ma ako padne gol u prvih pola sata bice onda 3+ minimalnoManuel je napisao/la:Moze i penal,vidjecemo sta ce biti od ovoga
Ovo je derbi sve je mogucearelinho je napisao/la:Ma ako padne gol u prvih pola sata bice onda 3+ minimalnoManuel je napisao/la:Moze i penal,vidjecemo sta ce biti od ovoga
Fiore-Palermo 3+ ko nebo. Palermo ima Dibalu,jedan od najboljih mladih napadaca u svijetu a Fiore ima poprilicno losu odbranu tako da ako ovdje ne bude 3 gola yebes vise sve ovo
Napoli-Juve ah1 Juve tesko izrazi na kraj u Napulju a Napolitanci ce biti nalozeni ko nikada.Benitez kuci igra fenomenalno ove derbije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.