Eee koji ste vi mesari o Sarajevu nasli pricati a samo Bog zna hocete li ostati u ligiharry_90 je napisao/la:Aaaaa pa takav gigant iza nasSaltCityAttack je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Jeste li primjetili da je Torpedo cesce bio ispod nego ispred nas!!
to sam ja davno napisaoevo janjos podnio ostavku,ej ljudi ko je ono mesar,ekipa koja u 2 kola dobije 2 crvena,i nekoliko zutih
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
@ Napoli
ne brini se ti za nas,brini se o FK sarajevo,vidite da su vam kola niz brdo krenula,janjos ostavka,poraze redate,nemate sansi za titulu vise
JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV
ne brini se ti za nas,brini se o FK sarajevo,vidite da su vam kola niz brdo krenula,janjos ostavka,poraze redate,nemate sansi za titulu vise
JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
ja mislim da necemo
..a sta ti mislis napolitanac

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Raja samo da pitam dal je danas na temu FK SLOBODA navracao forumas bilino polje,jel govorio da cemo izgubit od Zvijezde itd. samo to me zanima,a nareda ovih smajlija ko kakvo dijete
njegove postove obozavam citat 
- slani grad
- Kontakt:
next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet svaka cast na ovako lijepim postovima i sto si nas sve vratio u neke lijepse dane i sve kada se nije igralo zbog novca nego zbog publike i kada nije bilo ovih silnih supaka da kradu novac i seru po klubovima kakva je nasa Sloboda tuga brate
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Zvijezda brate
... moglo bi se tu nesto napraviti..kosmijski derbi u kojoj i jedni i drugi trebaju bodove.Nebih volio da ova utkamica odlucuje putnika u prvu federalnu.Nadam se da Sloboda i Zvijezda nece ipak preseliti u prvu federalnu ligu i ako bi mnogi nam pozeljeli[/quote]
evo ja bih Vam prvi poželio jer Sloboda godinama igra najružniji i najgrublji fudbal, zajedno sa kostolomcima iz Travnika gdje ni Barca ne može bod iščupati. Za razliku od njih, Vi se na gostovanjima valjate ko krave dok ne dobijete go a onda lete po čitavom terenu
[/quote]
Gdje god ne možete pobijediti krivi su protivnički igrači jer su pregrubi, drug mani se toga zna se ko je kriv ako tim ne pobijedi[/quote]
Drug, prokomentarisao sam ja i vaše igre u gostima, pročitaj malo bolje post!
Kad god dođete u goste igrate kao pichkice i samo se valjate dok rezultat ne pođe naopako za Vas, onda se razlete i ne valjaju se, čak šta više i donose lopte suparničkoj ekipi
evo ja bih Vam prvi poželio jer Sloboda godinama igra najružniji i najgrublji fudbal, zajedno sa kostolomcima iz Travnika gdje ni Barca ne može bod iščupati. Za razliku od njih, Vi se na gostovanjima valjate ko krave dok ne dobijete go a onda lete po čitavom terenu
Gdje god ne možete pobijediti krivi su protivnički igrači jer su pregrubi, drug mani se toga zna se ko je kriv ako tim ne pobijedi[/quote]
Drug, prokomentarisao sam ja i vaše igre u gostima, pročitaj malo bolje post!
Kad god dođete u goste igrate kao pichkice i samo se valjate dok rezultat ne pođe naopako za Vas, onda se razlete i ne valjaju se, čak šta više i donose lopte suparničkoj ekipi
-
UltrasNaBaterije
- Kontakt:
imal kakvih naznaka da ce se napravit ona tribina, dajte slike, neću valju u onu štalu opet dolazit?
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Nema stale viseUltrasNaBaterije je napisao/la:imal kakvih naznaka da ce se napravit ona tribina, dajte slike, neću valju u onu štalu opet dolazit?
Bice gusto, bice nula dva, bice nula dva !
Eh, kad bi se ovaj san pretvorio u javu
Eh, kad bi se ovaj san pretvorio u javu
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
prije bi se reklo nula bodeva......i jos jedna ispravka u gradaccu nikada nije bilo navlacenja od sudija bar za domaci timslani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA
Sta se lozite, pobjedite jednu utakmicu i to na guzove i onda hocete 3 boda u gostima ???? Lakse malo nisu svi kao Zeljeznicar.slani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA
× Plava krv ispod koze ×
Ja mislim da mozemo do boda u Gradačcu uz fer sudjenje,naravno,Zvijezda nije u formi,imamo isto bodova tako da i oni se bore za opstanak u ligi,al Bgmi puno srece ce nam trebat u Gradačcu .
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Gradacac idemo po opstanak.Ella je napisao/la:prije bi se reklo nula bodeva......i jos jedna ispravka u gradaccu nikada nije bilo navlacenja od sudija bar za domaci timslani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jarane,cast Zelji na ovakvom rezulatu trenutno,puno srece u kupu i ligi,a gdje j Zeljo bio prosllih godina u ligi,kad je Sloboda uzastopno igrala 2 finala kupa i redovno medju prvih 5 gdje je Zeljo bio,iznad 6 mjesta je bio,a sad vas krenulo kako je Osim dosao,i odmah se digli u nebesa,zasto se ne bi nadali 3 boda,imamo ekipu,al treba srece malo.Ako Amara otjerate opet ce biti lose po Zeljo.Nevalja se previse dizat jer se brzo padne.MaliMemo je napisao/la:Sta se lozite, pobjedite jednu utakmicu i to na guzove i onda hocete 3 boda u gostima ???? Lakse malo nisu svi kao Zeljeznicar.slani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MaliMemo je napisao/la:Sta se lozite, pobjedite jednu utakmicu i to na guzove i onda hocete 3 boda u gostima ???? Lakse malo nisu svi kao Zeljeznicar.slani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA
djecko pa smijem li se nadati pozitivnom rezultatatu ili ne?.... pa kakav cu ja biti navijac svog kluba, ako budem zbog tebe i slicnih vec se predao i prepisao bodove nasim protivnicima.Imamo valjda pravo se nadati, jer to je nas klub
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 mar 2010, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemojte kod nas traziti opstanak idite u modricu i mi ce moomerbavarac je napisao/la:U Gradacac idemo po opstanak.Ella je napisao/la:prije bi se reklo nula bodeva......i jos jedna ispravka u gradaccu nikada nije bilo navlacenja od sudija bar za domaci timslani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA![]()
![]()
Bilo bi to dobro da imamo 3 premijerligasa iz naseg kantona,al to ce biti tesko,sa sadasnjom formom Zvijezda i Sloboda se bore za opstanak,al nekako je Zvijezda blize ispadanju,mada ne bih volio da ispadnu,al Laktasi ostaju u ligi,politka sve vodi,a svi znamo ko financira Laktase,odakle pare za onolike transfere,njemac trener,8-9 novih igraca.SaltCityAttack je napisao/la:MaliMemo je napisao/la:Sta se lozite, pobjedite jednu utakmicu i to na guzove i onda hocete 3 boda u gostima ???? Lakse malo nisu svi kao Zeljeznicar.slani grad je napisao/la:next stop..Gradacac...ovdje bi mogli do boda ili tri..Zvijezda nije nista bolja od nas a mislim da sa nasom podrskom koja sigurno nece izostati ni sudije nece smijeti tolko navlaciti...zato INVAZIJA
djecko pa smijem li se nadati pozitivnom rezultatatu ili ne?.... pa kakav cu ja biti navijac svog kluba, ako budem zbog tebe i slicnih vec se predao i prepisao bodove nasim protivnicima.Imamo valjda pravo da se nadamo....svakako i navijaci Zvijezde imaju pravo da se nadaju bodovima iz Tuzle kada kod nas gostuju, s obzirom d aje to komsiski derbi
...Zvijezda ima dobru ekipu i svakako da ce biti tesko, ali ebiga imamo se pravo nadati.Nadam se da ova utakmica nece uticati na konacan plasman jedne i druge ekipe na kraju sezone.Naravno da svi ocekujemo da nas kanton slijedece sezone ima tri premier ligasa a to su Sloboda,Zvijezda i Buducnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.