Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hajde gif Zirua, jbga truleks, ne mogu nac 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hector Bellerin vs Stoke.
4/4 clearances
2/2 Aerial duels 2/2 headed clearances
3/4 tackles
3 interceptions
2/2 take ons
4/4 clearances
2/2 Aerial duels 2/2 headed clearances
3/4 tackles
3 interceptions
2/2 take ons
Yebes ba Stoke, mi njih dobijamo na Emiratima i sa juniorima.. Sad protiv arapa treba pokazati koliko vrijedimo, pobjedom bi im se priblizili, Lp bi bila mnogo lize nego sada...
Samo molim Boga da ovaj profesor stavi igrace na njihovim pozicijama.. Znaci, yebeni Ozil Ne moze igrati krilo, nit Walcatt napadaca, nit Sanchez napadaca..
Sad bi nam dobro dosao Mandzukic, al posto njega nema Spali smo na Zirua i Welbacka, i oni ce bas profitirati ako Ozil bude igrao Amf Sanczea i OX krila, kokelin i Ramiz/rosicky sredinu, i odbrana kao danas..
Bitno je yebeno ih motivisati, da se bacaju za loptom, ko Sanchez i ako tako budee, i izguimo ja se bacam u Miljacku s kojeg god mosta mi vi odredite
Samo nemojte biti Tetkiceee
P.s Ospina nije nesta ni imao posla, al nekako odbrana mi ima puno ise samopouzdanja nego u predhodnim tekmama..
Samo molim Boga da ovaj profesor stavi igrace na njihovim pozicijama.. Znaci, yebeni Ozil Ne moze igrati krilo, nit Walcatt napadaca, nit Sanchez napadaca..
Sad bi nam dobro dosao Mandzukic, al posto njega nema Spali smo na Zirua i Welbacka, i oni ce bas profitirati ako Ozil bude igrao Amf Sanczea i OX krila, kokelin i Ramiz/rosicky sredinu, i odbrana kao danas..
Bitno je yebeno ih motivisati, da se bacaju za loptom, ko Sanchez i ako tako budee, i izguimo ja se bacam u Miljacku s kojeg god mosta mi vi odredite
Samo nemojte biti Tetkiceee
P.s Ospina nije nesta ni imao posla, al nekako odbrana mi ima puno ise samopouzdanja nego u predhodnim tekmama..
Ozil:

Ne bih se iznenadio da mu ne produze ugovor, a poznavajuci nase kretene Coquelinu nece sigurno...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gunner4 je napisao/la:Ne bih se iznenadio da mu ne produze ugovor, a poznavajuci nase kretene Coquelinu nece sigurno...![]()
- Arsene Wenger‘I want Coquelin to have a future here’
A protiv Sitija gubimo jer će Wenger vjerovatno Kokelana na klupu a Flaminija u igru, i Chambersa umjesto Bellerina. Vidjet ćete da će tako biti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:

Ja mrcine, jest se raširio frajer

Rece covjek koji je samo dan pre prelaska govorio kako Podolski sigurno ostaje i kako ga Inter vec nervira. Matora drtina ne da je lazov...topnik1 je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Ne bih se iznenadio da mu ne produze ugovor, a poznavajuci nase kretene Coquelinu nece sigurno...
- Arsene Wenger‘I want Coquelin to have a future here’
A protiv Sitija gubimo jer će Wenger vjerovatno Kokelana na klupu a Flaminija u igru, i Chambersa umjesto Bellerina. Vidjet ćete da će tako biti

Ugovore treba produzivati vec sada u januaru ako se zele zadrzati a ne cekati maj.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Vidi Turčina fakat
Kad ga Mandy vidi,ima da mu se vrati prvim vlakom
Što se tiče Naftaša,možemo se igrat (jer ne igra Yaya),ali bod k'o kuća
Kad ga Mandy vidi,ima da mu se vrati prvim vlakom

Što se tiče Naftaša,možemo se igrat (jer ne igra Yaya),ali bod k'o kuća
A.F.C. Bournemouth!
frankqqqqq je napisao/la:
Ja mrcine, jest se raširio frajer

gledaj razlike

Dal se zapitat koliko smo to bili prošle sezone u prvom dijelu nego ove, ili se zapitat koji smo mi qurac radili drugi dio sezone

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Dal se zapitat koliko smo to bili prošle sezone u prvom dijelu nego ove, ili se zapitat koji smo mi qurac radili drugi dio sezone![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
- frankqqqqq
- Kontakt:
I Moussa Sissoko nam se nudi, izjavio da je fan Arsenala i da bi prihvatio ponudu kad bi došla za njega, dobar igrač al nisam nešto posebno za njegov transfer u Arsenal.
Moussa je stroj, ali Arsenalu više fali pravi zadnji vezni, a ne BTB.frankqqqqq je napisao/la:I Moussa Sissoko nam se nudi, izjavio da je fan Arsenala i da bi prihvatio ponudu kad bi došla za njega, dobar igrač al nisam nešto posebno za njegov transfer u Arsenal.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni je Sisoko zvijer na fifi, ubi cojk nogom
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa upravo radi toga, imamo Ramseya (istina više je van terena nego što je tu) Wilsherea, koji ima isti problem al opet ih ima. Predobar igrač ali nije ono što nam treba, fakat nijePogba je napisao/la:Moussa je stroj, ali Arsenalu više fali pravi zadnji vezni, a ne BTB.frankqqqqq je napisao/la:I Moussa Sissoko nam se nudi, izjavio da je fan Arsenala i da bi prihvatio ponudu kad bi došla za njega, dobar igrač al nisam nešto posebno za njegov transfer u Arsenal.
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]AA23 je napisao/la:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najbrzi igrac u EPL.frankqqqqq je napisao/la:I Moussa Sissoko nam se nudi, izjavio da je fan Arsenala i da bi prihvatio ponudu kad bi došla za njega, dobar igrač al nisam nešto posebno za njegov transfer u Arsenal.
Arsenal komotno moze na ljetne olimpijske igre. Sve neki brzi..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.