FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JamesJoyce
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kao i HDZ u 'rvackoj. Taman se prekida tradicija i tamo i vamo. 
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Barça's starters:
13. Bravo
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
8. Iniesta
9. Suárez
10. Messi
11. Neymar
14. Mascherano
18. Jordi Alba
22. Alves
13. Bravo
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
8. Iniesta
9. Suárez
10. Messi
11. Neymar
14. Mascherano
18. Jordi Alba
22. Alves
Ocekivano. I fala Bogu pa nije poceo sa 2 zadnja.: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar.
Razbit buraniju, povratit sezonu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Loša postavka, veoma loša. Ubit će ih pressingom, pogotovo RakitićaLillard je napisao/la:Ocekivano. I fala Bogu pa nije poceo sa 2 zadnja.: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar.
Razbit buraniju, povratit sezonu

Klupa: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir
Matju i Montoya na tribinama
@JamesJoyce nista jos nije gotovo
Već kao da gledam kako se Alba, Neymar i Inijesta dodaju u 5 kvadrata uz levu aut liniju i "guše" protok lopte. Alba ne treba centar prelaziti...u stvari najbolje je bilo da je umesto njega igrao Matija, ne bi smetao u napadu a puno bi značio u odbrani u prekidima. Buskets uopšte nije trebao...Maskerano na njegovo mesto Bartra na Maskovo.
Hebe se meni da li će Enrike ostati ili neće...ja hoću da uživam uz dobru utakmicu i naravno pobedu Barse.
Hebe se meni da li će Enrike ostati ili neće...ja hoću da uživam uz dobru utakmicu i naravno pobedu Barse.
Ubice nas ljudi iz prekida 
ja tipujem na pobjedu atletika 0-1
nekako mi je sve ovo cudno kod barce, ocigledo da nesto tu ne stima sa enrikeom, a ako igraci zele smjenu sve ce uraditit da ga smjene
nekako mi je sve ovo cudno kod barce, ocigledo da nesto tu ne stima sa enrikeom, a ako igraci zele smjenu sve ce uraditit da ga smjene
Ima li neko link SK1 
Igrači mogu da smene trenera kad god hoće (ako to žele) ali da prodaju utakmicu zbog trenera? E to eventualno može samo ovde na Balkanu.ronaldo99 je napisao/la:ja tipujem na pobjedu atletika 0-1![]()
Bassha je napisao/la:Ima li neko link SK1
meninestalo slike na sk1 na kablovskoj poludi a taman se spremio da gledam tekmu sad primoran gledati napoli-juve
http://tvboxuzivo.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
probaj ovdje vidjeti za link imas popisa kanala sa desne strane
Re: Chat
Neymar je Bog i otac. RakEtic ubija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad zasad nije lose...aferim.
Dere ih Barsa, neka vala, veće bezmude ekipe nisam vidio od ovog Atletika. Natrpaj te ih.
Neymar zabija, kakav majstor
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Otovri vrata Messi hoce Koke da izadje.
A GImenezu J*** mrtve usta.Za ovaj start se dobija direktan crveni,a ovaj ni faul nije svirao.
A GImenezu J*** mrtve usta.Za ovaj start se dobija direktan crveni,a ovaj ni faul nije svirao.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jao mesara... Doduse pametno rade, ne mogu vam odgovoriti igrom pa sad ubijaju ritam.
Nevjerovatno koliko ljudi udaraju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji mesari
Za sad dobro igramo.
Za sad dobro igramo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tako je nasamarajte ih dobro ove cigane treba dobro isprasiti
, takvih startova ce biti jos kolio hoces ako su i protiv nas u srijedu treba se samo paziti gresaka jer oni drugacije ni ne znaju igrati,nacni te ih da ih mi u cetvrtak dokrajcimo 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.