HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 01:11

Dok god "neki" igraci po facebooku pisu o alkoholu i provodima nema tu profesionalizma,sto se vidi i na fizickoj spremi!
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 01:18

Babilon je napisao/la:Dok god "neki" igraci po facebooku pisu o alkoholu i provodima nema tu profesionalizma,sto se vidi i na fizickoj spremi!
takva je čitava liga, zato i kad odu vani teško naprave karijeru, jedino da ovog Šunjića možete prodati

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 mar 2010, 17:27

Dao si nam tituleeee,dao si nam snoveeee
nemoj ići Joviću,Ultrasi te voleeeeee
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 18:10

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Dao si nam tituleeee,dao si nam snoveeee
A šta je bilo, šta se dešava? čitam u novinama da ostajete bez trenera?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 18:20

ronaldo9 je napisao/la:
Jovic je dao mandat na raspolaganje i sjednica je poslije treninga koji je poceo u 16.30h,odlucit ce dali ce ostat ili ne,Jovic je izjavio da ovo nije nacin da sad napusti Zrinjski s cim se u potpunosti slazem!
JOVICU CAREEEEEEEEEEEEEE i da se boris za opstanak imas kod nas kredita jos mnogo ,pusti seljacine sa tribina i kvazi navijace!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 mar 2010, 18:22

ronaldo9 je napisao/la:
covjek je iz moralnih razloga podnio ostavku,a danas je upravni odbor koji ce imati zadnju rijec o tome...ja cu samo napisati da je na danasnjem treningu bio veliki broj nasih Ultrasa koji su jasno i glasno rekli sta misle o nasem Sir Draganu Jovicu....
to je veliki covjek i veliki trener i nek zna da je debelo zaduzio nas pristalice Zrinjskog i uvijek je nas Sir!!!
ako ista kontaju glavom ovi nasi upravljaci ne smiju ga dirati jer ko dirne dragana nek mu je Bog na pomoci :!:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 29 mar 2010, 18:25

jovic je najveci gospodin od svih trenera u premier ligi i tesko ce te ga zamjeniti

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 18:26

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:
covjek je iz moralnih razloga podnio ostavku,a danas je upravni odbor koji ce imati zadnju rijec o tome...ja cu samo napisati da je na danasnjem treningu bio veliki broj nasih Ultrasa koji su jasno i glasno rekli sta misle o nasem Sir Draganu Jovicu....
to je veliki covjek i veliki trener i nek zna da je debelo zaduzio nas pristalice Zrinjskog i uvijek je nas Sir!!!
ako ista kontaju glavom ovi nasi upravljaci ne smiju ga dirati jer ko dirne dragana nek mu je Bog na pomoci :!:
Tako je,ne da ne pamtim ali nikad nitko nije bio ovako cijenjen od navijaca i voljen kao Jovic mozda Modric i Rajovic,al kad kao trener u nasoj ligi postignes da dođe 100 injak navijaca na trening i da pjevaju o tvom ostanku e to nema svaki klub,uprava bi povukla mozda i najvecu gresku u zadanjih 5 godina da Jovica smjene!
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 18:27

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:
Pa koliko vas je bilo? ja sam negdje pročitao da ode u Sarajevo, da ga tjera sadašnji predsjednik kluba radi nekog svog, i nama su Malkočevića otjerali da niko nije protestvovao, i ako nemamo dobre odnose ( mislim na navijačke skupine, ja nemam ništa protiv vas), svaka vam čast što branite tako svoje ljude

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 18:31

Jovic je a ljudi lako zaboravljaju osvoji Kup i Prvenstvo te od Zrinjskog napravio finu ekipu sa par svojih juniora te daje sanse mlađim momcima a ne zaboravimo nastupe u Evropi gdje je ucinio da se Zrinjski ne sramoti kao prijasnjih godina i to s mnogo slabijim sastavom.
Vaduz 2:1 i 3:0
Braga 0:1 i 0:2
Slovan 1:0 i 4:0 mozda ovaj zadnji je malo visok s obzirom da je na toj utakmici Zadro imao dvije mrtve sanse i jos par prilika,al da je bilo tko drugi bio bilo bi nam Dudelange i Partizan!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 mar 2010, 18:50

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 29 mar 2010, 19:33

dragan je prije svega jedan pošten i dobar čovjek. nikad ružne riječi nije uputio ni za jedne navijače niti klub.
zna pričati na televiziji,a i ima rezultate. sad zaredalo se par loših i treba ga otjerat. uz to uprava pun **** mulja i odavno se priča da je trebo opet baka doci jer je kao dužan nekom iz kluba neke pare.

primjera radi- baka za kojeg za igrači govorili da nogometno znanje u malom prstu je najveci neradnik!

ne znam gdje smo igrali ali igrači su pošli dan prije u bosnu pa će prespavat da nebi bili umorni...i čeka se baka ispred stadiona a on dolazi i kaže "hajte vi doću ja sutra"

dok je jović naručivao novine iz portugala da vidi što novinari pišu o zrinjskom i našoj ligi kad smo igrali sa bragom.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 19:49

..Dragana Jovića, većina navijača Zrinjskog nada se kako će ovaj stručnjak ostati u klubu. Danas je najtrofejniji trener u povijesti Zrinjskog vodio trening koji je bio na igralištu u Cimu. Na treningu se spontano okupio veći broj navijača koji su poručili kako za loše rezultate nije kriv Jović.

Pjevalo se: Nemoj ići Joviću, ne daj da te slome, nemoj ići Joviću, Ultrasi te vole!

Dao si nam titule, ostvario snove, nemoj ići Joviću, Ultrasi te vole!

Na poziv navijača trener je došao zahvaliti za potporu, a krenule su i suze. U kratkom razgovoru još jednom je preuzeo odgovornost na sebe, a prema anketi 90% ljubitelja Zrinjskog smatra kako njegov odlazak nije dobro riješenje za klub.
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 19:50

Babilon, imaš li novih informacija?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 19:52

ronaldo9 je napisao/la:Babilon, imaš li novih informacija?
Jos nista,i ja cucim cekajuci :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 19:54

Babilon je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:Babilon, imaš li novih informacija?
Jos nista,i ja cucim cekajuci :mrgreen:
javi

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 19:55

prvi ces znat! :D
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 19:57

Babilon je napisao/la:prvi ces znat! :D
ok, a fino od vas radi ovolike podrške, i mi smo trebali tako za Malkočevića

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 20:26

Koliko se sjecam dok je Malkocevic bio Sloboda je bila non stop u vrhu,al kako u vas tako i u nas politika se pocela dobro upletat i vidi svoju priliku cim je klub u vrhu ,evo ovaj nas novi predsjednik mislio sam da je ok tip al dok ga nisam malo izguglao,cim je on u 60min. emisiji ne moze valjat da ga jeb...Š!
HSK Zrinjski Mostar

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 20:30

Ma ostati će Jović :D

Mislim, ako navijači insistiraju na tome, što bi uprava išta uradila protiv toga.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.