DANDY je napisao/la:Da zavrsim sa ovim @Robin Hood... Tebi niti bilo kome drugom ne dam da odredjujete koliko ja volim Zelju....nemate pravo na to niti ja imam pravo da bilo kome drugom kazem bilo sta po pitanju ljubavi prema klubu.Ja sam jos 2009 izasao iz svega i vjeruj mi da me misljenje i podrska navijaca ne interesuje.Izasao sam iz svega zato sto sam ja tako htio a ne sto su drugi tako zelili.Ostavio sam iza sebe udruzenje navijaca,prostoriju na sjeveru,mjesto za navijace u predsjednistvu kluuba i tto sa pravom glasa,tri mjesta u skupstini kluba koja se evo tek sada poslije toliko vremena popunjavaju.
Manijace, ako ce ti biti lakse, eto sve je tako (a dobro znas da nije). Ali hajde da postujem tvoje misljenje. Malo si fulio namjeru, ti dobro znas za koje si igrace, koje ljude u klubu sadasnje i bivse forsiras, koga si najvise pljuvao a on to nije zasluzio. Da zbog nekih drugih stvari blatis nesto drugo...Nebitno skroz, samo hocu da ti kazem da nije fino da kritikujes nesto sto tebi ne odgovara zbog neceg lijevog, nisi cist imas oraha u dzepu. Eto toliko, budi pametan dovoljno ti je godina.
Pozdrav