Al' ovu su juniori a ne kadeti.esprit24 je napisao/la:kad vec pisete o maldjim kategorijama jel neko od vas upucen zasto mi ne ucestvujemo u kvalama? Neki dan sam pricao sa bivsim kadetskim reprezentativcem koji mi je rekao da je kadetska repka ugasena, a kolko znam selektor je bio Jasmin Mrkonja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ma skonto sam brate al nas nema ni u jednoj kategorijiFaraonTM je napisao/la:Al' ovu su juniori a ne kadeti.esprit24 je napisao/la:kad vec pisete o maldjim kategorijama jel neko od vas upucen zasto mi ne ucestvujemo u kvalama? Neki dan sam pricao sa bivsim kadetskim reprezentativcem koji mi je rekao da je kadetska repka ugasena, a kolko znam selektor je bio Jasmin Mrkonja
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
E ne znam to sad, znam da su mešćini prošle godine kadeti igrali neke kvalifikacije u Danskoj, a imali smo juniorsko prvenstvo prošlo ljeto (2013) na kojem smo igrali sasvim solidno samo nas sudije yebaše za čist gol protiv Egipta i u produžecima nas dobiše. Inače Malinović, Milas, Perić, Zulfić i Građan su bili tu od sadašnjih reprezentativaca. Ne znam kako se to raspasdeesprit24 je napisao/la:Ma skonto sam brate al nas nema ni u jednoj kategorijiFaraonTM je napisao/la:Al' ovu su juniori a ne kadeti.esprit24 je napisao/la:kad vec pisete o maldjim kategorijama jel neko od vas upucen zasto mi ne ucestvujemo u kvalama? Neki dan sam pricao sa bivsim kadetskim reprezentativcem koji mi je rekao da je kadetska repka ugasena, a kolko znam selektor je bio Jasmin Mrkonja
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
po meni ne smije postojati nikakva prepreka,jer sve u sportu se zasniva na mladjim kategorijama. Mislio sam da ce od SP-a koji se odrzao kod nas sve krenuti na bolje a ono ovi u savezu se zadovoljili uspjehom A tima i zapostavili. Kad faraon vec spomenu malinovica, perica, zulfica, oni bi trebali biti vodilja kako se pravi ekipa jer oni su na okupu najmanje 5 godina
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da hoce nam bar ovaj autobus pokloniti Katarci kada se zavrsi prvenstvo.
BosnaE
svi znaju zastavu pravilno postavit', osim nas
Kada ce ekipa sa sportsport.ba u Dohu ? Novinar sa Balkan-handball je vec gore...treba nam video atmosfere iz Dohe 
Kaže Marković kad mso vidjeli autobus sa našim natpisom mislim da ništa ne ostvarimo to je već uspjeh 
Vidi se da covjek iz srca prica
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kad smo vec kod autobusa, prije nekih sat vremena sam u jednom od trznih centara ovdje bio sa bracom Buric, Malinovicem, Mikicem, elem bas pricamo za taj bus, kazu spoljasnost je ekstra a iznutra pravi Bosanski.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Rukometna reprezentacija BiH
Potpuno si upravu, jbt gledam svoje slike sto sam se alikavao na ovim prijateljskim tekmama, od deset slika cini mi se da je na jednoj ili njjednoj zastava okrenuta pravilno.Ali sad znam kako je pravilno.Chinaglia je napisao/la:svi znaju zastavu pravilno postavit', osim nas
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 11 jan 2015, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
Uh, jos malo narode
Petak se bliži 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dobili smo i pjesmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
IDEMOOOOO!!!!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hahaha a nije loša, može se slušatEdoMajka je napisao/la:Dobili smo i pjesmu![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
http://www.klix.ba/sport/rukomet/mirale ... /150112055" onclick="window.open(this.href);return false;
Tore baca bombe!
Tore baca bombe!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Veceras u 19h igra Austrija protiv Francuske...mozda ce biti neki stream. Živo me interesuje kako će Austrija odigrati.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
odlicne karikature
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.