Dobro nam doso i da se vratis u formu ako Bog da.joker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro nam doso i da se vratis u formu ako Bog da.joker90 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
pa bit ce, polako ... prvi dan ove sedmice je tekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
Jebote da imamo ovako jaka imena u odbrani i na bokovima,mi bi igrali u grupnoj fazi nekog takmicenje.
Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Benko je napisao/la:pa bit ce, polako ... prvi dan ove sedmice je tekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
Jebote da imamo ovako jaka imena u odbrani i na bokovima,mi bi igrali u grupnoj fazi nekog takmicenje.
smije li se najaviti pisanje po svimaMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
premijer liga???
Joj ovaj derbi ostaje duboko urezana uspomena10.Skoro je napisao/la:Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
Pripremi se ti i svi ostali bordo navijaci za bordo weekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana

10.Skoro je napisao/la:Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
Radi HAAD punom parom haha.esprit24 je napisao/la:kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!![]()
![]()
sretno mehaga
Kad vec spominjes haad , msm da bi i tu menadzment trebao da se potrudi pa da nas obuce neki svjetski brendamorovski je napisao/la:Radi HAAD punom parom haha.esprit24 je napisao/la:kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!![]()
![]()
sretno mehaga
Ajde Kelava potpisi vise, okozismo se..
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986, Lecler, mnon46, OzmoodPinglewood i 16 gostiju.