spajk je napisao/la:Pa naravno da je menadžer
Naravno da je, ali ne smije biti.
Zakon o sportu, članak 27, stavak 3.
Kao što je potvrdio i Općinski gradski sud ili je ipak tvoje mišljenje mjerodavnije?
spajk je napisao/la:Florentino Perez je menadžer u Realu
Laž br. 9.
Nađi mi jednog igrača s kojim Perez ima ugovor na svoje ime. Jednog.
spajk je napisao/la:Da je neprovođenje izbora kršenje zakona, davno bi bili sankcionirani
Neprovođenje izbora je
DOKAZANO - kršenje Zakona.
Ipak, ''tajming'' sankcioniranja ne određuješ ti, nego ipak neka druga institucija koja je Prćijici dala novi, produženi rok, no ni on, bez obzira što je produžen, ne mijenja činjenicu da se u GNK-u krši zakon.
spajk je napisao/la: ne treba dat ulici da vodi klub
Milijuni članova Benfice, Bayerna, Reala, Barcelone, i ostalih najuspješnijih klobova - misle drukčije.
Uostalom, kad neko ko podržava kršenje zakona smatra tako - meni je ipak potvrda da sam upravu.
spajk je napisao/la:vidimo gdje je to odvelo Hajduk!
Ulica u Hajduku bira samo NO. Nije to to.
U Dinamu ćeš vidjeti kako je kad ulica vodi klub
spajk je napisao/la:Sammir je bio glavni igrač Dinama u 2 ulaska u Ligu Prvaka čime je klubu doneseno 20 milijuna eura u džep
Što nikako ne opravdava puštanje igrača vrijednog 4 mil - za 0 €, a to što je bio ''glavni'' igrač samo potvrđuje nesposobnost Četnika kada ti takav igrač ode mukte.
Isto vrijedi za Moralesa i Callela.
Kakvi god bili, u trenutku prodaje su vrijedili određeni iznos kojeg ti nisi uspio postići, jer si nesposoban.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.