Za ovo već postoji nagrada.geoxx je napisao/la:Mala ispravka. 60+.Saurman je napisao/la:Danas je važno zabiti 40+

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Za ovo već postoji nagrada.geoxx je napisao/la:Mala ispravka. 60+.Saurman je napisao/la:Danas je važno zabiti 40+
Ma svjesni su i oni da je Ronaldo apsolutno zaslužio nagradu, Saurman se jedini nešto buni.Dzoni je napisao/la:Ja sve kontam ovi bavarci sto pisu da je nojer zasluzio zlatnu loptu trolaju,kad ono...
Clutch je napisao/la:Ma svjesni su i oni da je Ronaldo apsolutno zaslužio nagradu, Saurman se jedini nešto buni.Dzoni je napisao/la:Ja sve kontam ovi bavarci sto pisu da je nojer zasluzio zlatnu loptu trolaju,kad ono...
Ima ovdje dosta realne raje..
da ne pričamo o Boategu koji je ima maestralno SP i odličnu godinu u našem BayernuOmerbavarac je napisao/la:Luiz i Silva prije Alabe u timu godine.
Boateng i Godin su po meni zaslužili puno puno više od ova 2 Brazilca.Bayern@heart je napisao/la:da ne pričamo o Boategu koji je ima maestralno SP i odličnu godinu u našem BayernuOmerbavarac je napisao/la:Luiz i Silva prije Alabe u timu godine.
I kako onda gledati na ovu lakrdiju od ZL nego se čovjek samo može nasmijati.Omerbavarac je napisao/la:Luiz i Silva prije Alabe u timu godine.
Ne gledam, jel se izabralo više?Omerbavarac je napisao/la:Dirk.![]()
Nije jos ali se Dirk javio u emisiju i nahvalio Neuera kao rodjenog brata.muamerc je napisao/la:
Ne gledam, jel se izabralo više?
Najbolji košarkaš svih vremena se obraća najboljem golmanu, nema dalje!Omerbavarac je napisao/la:Nije jos ali se Dirk javio u emisiju i nahvalio Neuera kao rodjenog brata.muamerc je napisao/la:
Ne gledam, jel se izabralo više?