Meni je interesantno da baš nitko nije dao glas PsihuDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudi glasa za Seven

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni je interesantno da baš nitko nije dao glas PsihuDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudi glasa za Seven
Zašto?Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudi glasa za Seven
Meni se taj film i nije svideo bas, ima Hickok bolje filmove koji nisu prosli dalje.johnnyyK je napisao/la:Meni je interesantno da baš nitko nije dao glas PsihuDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudi glasa za Seven![]()
Imam poslacu ti dok budem za kompjuterom ako imas vise od 50 ili sad kad budes pravio od 100 pregledas temu pa vidis ako neko npr ima vise sestica on ulazi tih 100messilla je napisao/la:Top 50 (poredak po broju bodova)
http://www.imdb.com/list/ls073404272/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Doduše ima 52 naslova, jer posljednja 4 imaju isti broj bodova.![]()
Zamolio bih @pegija da mi preko pp pošalje (ako ima, naravno) bodove za sve filmove (ovdje sam našao samo top5 iz svake dekade za koju je bio zadužen) kako bih napravio top 100.
Klare je napisao/la:Ako je za prvi krug glasanja bilo 8 dana, onda ovaj dio koji je puno laksi mora da traje barem duplo manje.
Glasanje traje do 15.01 23:59h
Nema problema ja cu brojati glasove, posto je dosta lagano, a ne mogu dozvoliti pegiju jer nas obescastio.![]()
Vidio sam da namjeravate glasati i za najbolju seriju, pa mozete odmah na ovoj temi po zavrsetku glasanja, preimenovacemo temu itd, a poslije toga imam planove za jos jednu anketu koja bi trebala da bude jos zanimljivija.
Donnie Darko je napisao/la:Trenutno stanje:
Pegi10 je napisao/la:Tu bi tek bilo zanimljivo glasanje
Ned'o Bog staviti neciji najdrazi film bile bi vece rasprave nego kad se tjerao Susicfilip13 je napisao/la:Pegi10 je napisao/la:Tu bi tek bilo zanimljivo glasanje
bilo bi svega
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, JackW, kraljttbvb, lol89, napoleon72 i 9 gostiju.