Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
lola trebao bi, igra dobro na domaćem parketu, nije velika margina i može on to i u prvom pol. riješiti
J. Johnson 16.5 +
B. Jennings 15.5 +
A. Davis 23.5 +
Na veci ulog, sta mislite ?
Svaka sugestija dobro dosla, izanalizirao sam ovo i nekako mi je najblize prolazu ali uvijek je dobro cuti druga misljenja
Bradley je danas bio 13.5 u premieru pa su ga poslije valjda maknuli iz ponude i vidim sad je vracen na 15.5
B. Jennings 15.5 +
A. Davis 23.5 +
Na veci ulog, sta mislite ?
Svaka sugestija dobro dosla, izanalizirao sam ovo i nekako mi je najblize prolazu ali uvijek je dobro cuti druga misljenja

Bradley je danas bio 13.5 u premieru pa su ga poslije valjda maknuli iz ponude i vidim sad je vracen na 15.5

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
da budem iskren, ne pratim bas tako dobro igrace, i kako i gdje igraju itd... al neko je na forumu prodao strasno dobru analizu i nisam mogao odoliti..sad mi je jos draze kad i ti podrzavas over, nismo samizgmiky je napisao/la:lola trebao bi, igra dobro na domaćem parketu, nije velika margina i može on to i u prvom pol. riješiti

-
- Kontakt:
Znao sam da ce me neko oborit slaba ponuda danas skroz,pokusat nocas sa tenisom i nba nesto a do tad ovo odigrao ponovo cisto da se prati do tad http://prntscr.com/5rnr5q" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 12 jan 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
a čuj to ti baš i nije neka prednost što ja podržavam overlolaSa je napisao/la:da budem iskren, ne pratim bas tako dobro igrace, i kako i gdje igraju itd... al neko je na forumu prodao strasno dobru analizu i nisam mogao odoliti..sad mi je jos draze kad i ti podrzavas over, nismo samizgmiky je napisao/la:lola trebao bi, igra dobro na domaćem parketu, nije velika margina i može on to i u prvom pol. riješiti

- Evolution87
- Kontakt:
Sta mislite za valanciunasa under? Tezak mu je matchup jer ga u reketu cekaju Monroe i Drummond, ili je sigurnije Lowrya over 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Po meni prije vise nego under, skoro im je dao 17 za oko 25 minuta..Bolje onda zaobidji, trebao bi Jennings ic preko kao i Davis isto.Evolution87 je napisao/la:Sta mislite za valanciunasa under? Tezak mu je matchup jer ga u reketu cekaju Monroe i Drummond, ili je sigurnije Lowrya over
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- diplomatija
- Kontakt:
Ne znam je li vec neko pisao, ali ovo je bilo bezobrazno id Raya i Cordobe sta su radili 2010. Godine u segundi, u prvoj utakmici cordoba jena poluvremenu vodila 2:0, rajo dobio 3:2, a u drugoj u Madridu cordoba je ponovo vodila 0:2, a rayo dobio 4:2, cordoba je u velikim financijskim problemima povrijedi pokušati na sitno oba prelaza i 5+ i 7+, i pobjedu cordobe pošto je kvota relativno velika..
jedan zanimljiv par za veceras
Rayo Vallacano - Cordoba - vise od 5,5 zutih kartona
Sudija jako zanimljiv (Javijer Estrada) i lagan na kartonima.U posljednje vrijeme tj zadnjih 6 utakmice je 5 puta podijelio preko ove zadane granice (9.9.7,5,6).Mislim da ce i ova vecerasnja utakmica biti preko.
sretno svima koji isprate
Sudija jako zanimljiv (Javijer Estrada) i lagan na kartonima.U posljednje vrijeme tj zadnjih 6 utakmice je 5 puta podijelio preko ove zadane granice (9.9.7,5,6).Mislim da ce i ova vecerasnja utakmica biti preko.
Lalić manje od 12,5 (nisam stigao ranije) 

za svega 18 minuta bravo momcizgmiky je napisao/la:Coventry-Swindon / Gost daje 2+ golova 2.10 wwin
očekujem dosta golova, barem tri od toga bar dva gostujuća

Ide jedan prijedlog iz NBA
J.Jack (Brooklyn) OVER 10.5 (1.85 Mozzart)
Vrlo pristojna granica, dok je npr. na bet365 12,5 over kvota na 1,62
Sretno
Edit: Sad je i u Mozzartu 12, al' držali su na pinnbetu isto 10,5
J.Jack (Brooklyn) OVER 10.5 (1.85 Mozzart)
Vrlo pristojna granica, dok je npr. na bet365 12,5 over kvota na 1,62

Sretno

Edit: Sad je i u Mozzartu 12, al' držali su na pinnbetu isto 10,5

Zadnja izmjena: reLe23, dana/u 12 jan 2015, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
jedva ali ispoštovalizgmiky je napisao/la:Pistoia - Milano / Pistoia over 72.5 1.80 hl
kada god su igrali domaćin bi prebacivao ovo pa valjda ispoštuju i ovaj put
Evo mikya krenulo, idemo macazgmiky je napisao/la:jedva ali ispoštovalizgmiky je napisao/la:Pistoia - Milano / Pistoia over 72.5 1.80 hl
kada god su igrali domaćin bi prebacivao ovo pa valjda ispoštuju i ovaj put

Nakon dugog posta

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Još ovo probat' i vozdra do SP.

ramos4 je napisao/la:jedan zanimljiv par za veceras
Izvinjavam se svima koji su odigrali ovaj par. Od 70 minute nije bilo zutog a do tada ih 5 podijelio.

Japan - Palestina 4+lolaSa je napisao/la:za sutra...
Japan - Palestina 4+
Coventry-Swindon oba daju 3+, ili 2/2 (vijerujem da ce biti golova)
Valenciennes-Sochaux pik x, ili prvo poluvrijeme x
Vallecano-Cordoba manje od 3
al obzirom na sutrasnju ponudu na neki srednji/manji ulog pa sta Bog da... sretno svima!![]()
Coventry-Swindon oba daju 3+, ili 2/2 (vijerujem da ce biti golova)
Valenciennes-Sochaux pik x, ili prvo poluvrijeme x (mislim da je smrdo moga svirati jedanesterac za 2 2, al et)
Vallecano-Cordoba manje od 3

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Veceras Giraldo
,Radwanska,Klizan,Coric. Kvota 5.
,Radwanska,Klizan,Coric. Kvota 5.
Zadnja izmjena: mrkva, dana/u 13 jan 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.