FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

theM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la theM87 » 29 mar 2010, 21:06

budel tekma bez publike nek nas puste na finale kupa sa godisnjim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 21:10

Željovac je napisao/la:1. Gori je lik koji je iščup'o našu stolicu od onog koji je uletio! Zapravo tu su negdje!
2. Likovi na jugu, 5-6 njih mlađih, imaju ful opremu, kackete, bedzeve, odgovarajuce hlace, patike, sjede na sredini juga i ne navijaju. U pola utakmice, jedan se kao iznervirao zbog propuštene šanse i polomi nogom stolicu. Ukaza mu nekih par likova(jedan od njih im'o dužu kosu), i onda ovi mangupi se fol deru nešto usred utakmice, sakriveni "Čupo, moj te... i sl." Ne treba se zavaravati, Grbavica vrvi od brilijantnih umova.
3. Jedan igrač mi kaže da nije prošla nijedna jedina utakmica, a da neko sa sjevera ne opsuje Šehiću mrtvu sestru. I svi to igrači čuju! Svaki put!
Definitivno je vrijeme da se žešće reaguje prema idiotima koji ponašanjem štete "svom" klubu!!!
upravo iz tog razloga, pres'o sam na sjever. u kopu nam stoje djeca ciji je prosjek godina 13!
svi se naguravaju da budu sto blize ogradi.
gledam kod pitara prve redove.. strasno , u odnosu na nas!
zapravo nije me ni to otjeralo sa juga,vec onaj iritantan djeciji glas!

popnite se jednom ispod semafora, i uporedite C i B sektor.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2010, 21:17

1921 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:1. Gori je lik koji je iščup'o našu stolicu od onog koji je uletio! Zapravo tu su negdje!
2. Likovi na jugu, 5-6 njih mlađih, imaju ful opremu, kackete, bedzeve, odgovarajuce hlace, patike, sjede na sredini juga i ne navijaju. U pola utakmice, jedan se kao iznervirao zbog propuštene šanse i polomi nogom stolicu. Ukaza mu nekih par likova(jedan od njih im'o dužu kosu), i onda ovi mangupi se fol deru nešto usred utakmice, sakriveni "Čupo, moj te... i sl." Ne treba se zavaravati, Grbavica vrvi od brilijantnih umova.
3. Jedan igrač mi kaže da nije prošla nijedna jedina utakmica, a da neko sa sjevera ne opsuje Šehiću mrtvu sestru. I svi to igrači čuju! Svaki put!
Definitivno je vrijeme da se žešće reaguje prema idiotima koji ponašanjem štete "svom" klubu!!!
upravo iz tog razloga, pres'o sam na sjever. u kopu nam stoje djeca ciji je prosjek godina 13!

jarane jesam mladi do prije sam iso sa starim na sjever.A sad idem sa rajom na tekmu svi hoce da idu dole a ja necu zato sto nezelim da idem neka idu oni koi trebaju a ne ovi mladi i uvjek kada dodem na tekmu bjezim sto se vise moze jer se nezelim petljat sa onim dole sto motaju kao inace igram lopte sa njima pola ih znam itd.Ali je moje misljenje da netrebam da idem dole nize jer u prvim redovima je starija raja neka njih dole a ja idem u svoj pocasni 10,11 red imam svoj mir a ovo za sjever nije tacno jer ja znama par likova koji su mladi i stoje u prvom redu sto vise jedan lik od 13 god bubnja na sjeveru :o :o :D :D
svoj ti pos'o !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 21:19

Ma ja sam zreo za Sjevera, još samo da sjever bude zreo za mene :mrgreen: Zadesio sam se na Zapadu na nekoj prijateljskoj i život mi se zgadio od nekog galamdžije i pametnjakovića. Takvi dominiraju kad nema navijanja(što je garant slučaj i na Sjeveru). Na jugu je veća orjentacija ka podršci igračima i to mi puno više odgovara. Najbolje da izgrade istok, pa da tamo idu ljudi kojima se ne skače sve vrijeme u kopu, podržavaju igrače i ne seru puno. Taman nešto između Sjevera i Juga. Zapad je koliko sam čuo i vidio, gora verzija Sjevera.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 29 mar 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 mar 2010, 21:19

Ovdje nam treba Šampolion podhitno. :?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 mar 2010, 21:24

Željo treba dobit Travnika, to je najbitnije...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 mar 2010, 21:30

Vlada RS za renoviranje stadiona Borca ,ukljucujuci izgradnju juzne i sjeverne tribine sa oko 5 hiljada sjedecih mjesta ,te natkrivanje i dogradnja istocne i zapadne tribine i pratecih sadrzaja izdvaja 5 miliona KM!!!
http://www.nezavisne.com/sport/ostali/5 ... diona.html

-Zasto ovo pisem,pa Zeljina Grbavica place za renoviranjem,istocna tribina nam je najgora u regionu,juzna tribina treba potpunu rekonstrukciju..pitam upravu koja moram priznati radi odlicno,ali zasto do sada nije uradjen projekat istocne tribine i projekat rekonstrukcije juzne tribine stadiona Grbavica!? jer bez projekata ne moze se ni pricati o izgradnji! Prica mi jedan biznismen ,da bi 5-6 miliona KM moglo biti obezbjedjeno bez problema,6 i 7 aprila u organizaciji BBI banke,organizuje se ogromni biznis forum sa najvecim arapskim biznismenima gdje se samo traze gotovi projekti ,i tu bi se bez problema moglo dobiti desetak miliona KM,a zauzvrat investitorima ponuditi odredjene poslovne prostore itd... znaci samo malo volje i energije da se ulozi Grbavica bi mogla imati najbolji stadion u drzavi,ovako cemo jos neko vrijeme gledati u ledja Sarajevu, Siirokom,Borcu,Zrinjskom,pa i Velezu....
Najbolji navijaci u drzavi zasluzuju i bolji stadion od ovog sadasnjeg! nadam se da ce uprava po ovom pitanju vrlo brzo izaci sa nekim rjesenjima,vrijeme je!..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 21:32

Šteta što zbog glupog incidenta niko ne spominje strašnu podršku u bar jedno 20 minuta dominacije Slavije!
Ipak navijački napredujemo. Nekad bi se zviždao za onakav odnos snaga na terenu, a sad je bukvalno grmila pjesma!
Svaka čast svima koji su u tim trenucima prepoznali da je timu potrebna podrška i koju su navijali iz sveg glasa!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 mar 2010, 21:33

@k_c, pričali smo već o tome na par stranica prije. Postoje neke insinuacije,nagovještaji da bi se nešto moglo uraditi, čak će i neka lova leći (navodno), ali konkretno još uvijek ništa. Čekamo. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 mar 2010, 21:33

1921 je napisao/la:

A vjeruj mi da se samo jednom nas vodja izderao na tu djecurliju nebi nikad prismrili sektoru C a kamoli stali u prve redove.To nazalost momci iz prve ekipe ne vide ili ne zele da vide.Samo malo da smo organizovaniji sigurno bi svaku tekmu u dolini grmilo al ne moze dok su tu neka djecurlija koja nabiju kacket bijele tene bar sal i dodje na Jug da pozira. :evil:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2010, 21:38

@themanikas

mene brate grlo boli od nedelje ja sam doso na tekmu potrosio sam sebe jos sam moro da trcim o da podnosim one grmalje koji preskacu mene bacam kamenje itd.to da dodoem na jug da poziram je nesto zadnje odem fino zato sto volim zelju ako nekom smetam nek se J**+ odo kuci mrss ba nebi bilo pola posjecenosti da nema te "djece"
svoj ti pos'o !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 mar 2010, 21:41

Jug nije tema na ovom forumu,zabranjeno je pricati o navijacima kako znam da je odredio tako administrator,a da se nadovezem na to polako Jug je sve bolji nema zajb. ko prije ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2010, 21:43

Tema sjevera je prezvakana, a na sjeveru ima ljudi koji imaju vise utakmica nego svi ovdje zajedno, bar zato odmjerite sta pisete...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2010, 21:45

theM87 je napisao/la:budel tekma bez publike nek nas puste na finale kupa sa godisnjim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hahahah, bravo.. 8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 21:55

pile87 je napisao/la:Tema sjevera je prezvakana, a na sjeveru ima ljudi koji imaju vise utakmica nego svi ovdje zajedno, bar zato odmjerite sta pisete...
Ja sam pisao samo o negativnosti Sjevera. A ima ih dosta koji imaju milion utakmica, ali ih proprate tako da je bolje da su ostali kući ;) Dođu da se istresu i da odmognu.

Visca el Višća!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 mar 2010, 21:58

Citam i cudu se cudim! :o Od komarca slona napraviste.
Lik upao u teren,upasce ponovo. I sta? Nista! Ako ne upadne vec sledece hefte u Sarajevu (BiH), upasce u Moskvi, Napulju, Birmingenu, Sevilji.., sasvim normalna i oubicajna stvar na fudbalskom polju.
Eeeeh, druga je stvar sto se deo vas pribojava kazni, ali sam misljenja da se i tu previse dramaturgije stvara. Kazna ce biti novcana i nista vise. Za nesto vise nema osnova (da ne nabrajam sve fakte koje je tv kamera zabelezila i X hiljada ljudi uzivo videlo).
Sa ovim ne zelim da umanjim odgovornost neodgovornog "navijaca", ali i lose glumacke sposobnosti golmana Slavije-pred tv kamerama, koji se odlicno uklapa u cirkus zvan premijer liga.

Usput, Zeljo uzima minimum jedan trofej, jako moguce oba. Razloga za ovo je vise: Manijaci, Omar, agilna uprava...

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 29 mar 2010, 22:02

Jug definitivno napreduje ali sto se tice same organizacije tu bi se trealo malo vise uraditi!

Djeca moraju izaci iz kopa jer vecinu starije raje to iritira i ne zeli da stane u kop sa djecom. Trebali bi drugi bubanj prebaciti na drugi dio juzne tribine...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 mar 2010, 22:39

mene pogode a pileta nigdje da me brani :mrgreen: yebo sjever :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 mar 2010, 22:43

Seyo_TM je napisao/la:mene pogode a pileta nigdje da me brani :mrgreen: yebo sjever :mrgreen:
Jug je samo jedan
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 29 mar 2010, 22:44

ko misli da moze bolje bujrum :) i to nakon cijelog kisovitog dana koji se nastavio i tokom utakmice, ovakva podrska i ovakvo navijanje je za svaki moguci respekt ;)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, CentarsutNaClanak921, Corcaigh, Edin TM87, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, Lekqqq1921, soe i 63 gosta.