Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znaš da sto puta izrečena laž postaje istina. Ja se obično uključujem kad se previše opuste sa lažima i montažom.arhimed89 je napisao/la:Nedaj se VirtualDa nema vas par ovdje nebi ni dolazilo do sukoba misljenja,svi bi samo klimali glavom
Ovako bar drzite teme aktivne.
Mjenjaj nick u Sizif00, bolje ti pase.arhimed89 je napisao/la:Nedaj se VirtualDa nema vas par ovdje nebi ni dolazilo do sukoba misljenja,svi bi samo klimali glavom
Ovako bar drzite teme aktivne.
![]()
Safet je po mom misljenju krampa selektor aka teleca glava ali nisu vala upravu ni ovi sto pokusavaju da negiraju govedini i ono sto je njegova zasluga.Isto tako ne treba misliti Tinceku nista lose zbog Safeta..Lik nije za prvih 11 al moze dobacit do repke..mene je pozitivno iznenadio.
Spominjali su nekog lika koji je radio i u inostranstvu, mlad, perspektivan. Ne sjecam se imena.Sheyi je napisao/la:Bilo je znači pritiska da se međed Tulić ne uzme za pomoćnika, nadam se da neće popustiti i da će pomoćnik biti neki drugi Srb...
Konacna ocjena: Neuspjeh, kratko i jasno tu se nema sta prigovoriti. Sve to je gradio, on je srusio, pozitivnu atmosferu u repci, izgubili/mogli izgubiti dosta potencijalnih igraca zbog njega. Na SP takodjer previse lezerno krenuo, pa sjetimo se analiza protivnika,i sve mu se troduplo vrati u ovim kvalifikacijama. Ali kad isticemo faktove njegovog mandata, ne mozemo istaci samo negativne, kad je bilo i pozitivnih (negativni su prevagnuli naravno). Koliko god je on meni antipatican postao, mora se priznati da je u nekim segmentima njegovog mandata radio zaista dobar posao.Ajax je napisao/la:Da i kakva je tvoja konacna i sveukupna ocjena. Dali se moze ocijeniti kao pozitvno i da je stvarno podigao ljestvicu visoko. Znaci hvali se jedan uspijeh kvalifikacije na SP. A bilo je to puno olaksavajucih stvari znas to i ti bolje od mene. A svi ostali neuspjesi se zaboravljaju.
E vidis onda se slazemo 100%. I ja sam puno puta prije SP ovdje napisao da je bio dobar na pocetku jer i nije imao nekog iskustva. Ok i Porugal mada da je bio neki iskusniji trener sigurno se nebi desilo 6:2 jer bi postavio adekvatnu tatiku. Ok neke lose prijateljske se desavaju. Protiv Slovacke se je jedva provukao u te dvije utakmice jer je suludo igrao bez ijednog pravog zadnjeg veznog. Spasila ga je sreca njihova stativa i dzoker - debitant Hajrovic. A poslje te utakmice je bilo vise gresaka nego dobrih poteza. I kako je to onda sveukupno pozitivna ocjena i visoko postavljena ljestvica, ne ide.Goalgetter je napisao/la:Konacna ocjena: Neuspjeh, kratko i jasno tu se nema sta prigovoriti. Sve to je gradio, on je srusio, pozitivnu atmosferu u repci, izgubili/mogli izgubiti dosta potencijalnih igraca zbog njega. Na SP takodjer previse lezerno krenuo, pa sjetimo se analiza protivnika,i sve mu se troduplo vrati u ovim kvalifikacijama. Ali kad isticemo faktove njegovog mandata, ne mozemo istaci samo negativne, kad je bilo i pozitivnih (negativni su prevagnuli naravno). Koliko god je on meni antipatican postao, mora se priznati da je u nekim segmentima njegovog mandata radio zaista dobar posao.
Igor Janković? Nema o njemu nikakvih informacija, osim da je trener Kozare, bio je prije pomoćnik, i da je (bio) selektor u-23 rs.Cartman je napisao/la:Spominjali su nekog lika koji je radio i u inostranstvu, mlad, perspektivan. Ne sjecam se imena.Sheyi je napisao/la:Bilo je znači pritiska da se međed Tulić ne uzme za pomoćnika, nadam se da neće popustiti i da će pomoćnik biti neki drugi Srb...
Ovo je laz bivseg Papetoljubca, koji je obolio od virusa kravljeg (volovskog) ludila na ovom forumu. Papetova vladavina je itekako uspjesna, po svim parametrima najuspjesniji selektor ikada, a odlazak na svjestsko prvenstvo je prica za sebe, plasman medju 15 reprezentacija je najbolji u istoriji BiH fudbala. Jedna utakmica na SP izgubljena pogresnom procjenom ali i spletom nesretnih okolnosti kao sto su ponisten CIST gol, stativa u zadnjoj minuti, katastrofalne pogreske jednog od trojice najboljih igraca u reprezentaciji, nikako ne moze da zatamni sam plasman i dobre partije u druge dvije utakmice. Prve kvalifikacije perfektne i izuzev Francuza kuci, najbolje utakmice reprezentacije ikada odigrane, na paramparcad smo rastavljali Francuze na Parku Princeva i samo zahvaljujuci Platiniju nismo prosli dalje. Ove kvalifikacije jesu lose pocele i to je jedino sto se moze prigovoriti Safetu. Lazovi, podmetaci, prevrtljivci, zlobnici...podmecu price o nekakvim izgubljenim igracima Tankosonima i Seferovskim, iako je uradjeno APSOLUTNO SVE (ukljucujuci i razgovor BIH konzula sa porodicama ?????????). To ima samo kod Bosnje, jer ne respektuje ni oca i mater, a kamoli ce BIH LEGENDU. Osjeca se kurazniji, jaci, visi, zaebaniji..ako ga podcjeni, spusti na svoj nivo. Uklet narod!Goalgetter je napisao/la:Konacna ocjena: Neuspjeh, kratko i jasno tu se nema sta prigovoriti. Sve to je gradio, on je srusio, pozitivnu atmosferu u repci, izgubili/mogli izgubiti dosta potencijalnih igraca zbog njega. Na SP takodjer previse lezerno krenuo, pa sjetimo se analiza protivnika,i sve mu se troduplo vrati u ovim kvalifikacijama. Ali kad isticemo faktove njegovog mandata, ne mozemo istaci samo negativne, kad je bilo i pozitivnih (negativni su prevagnuli naravno). Koliko god je on meni antipatican postao, mora se priznati da je u nekim segmentima njegovog mandata radio zaista dobar posao.Ajax je napisao/la:Da i kakva je tvoja konacna i sveukupna ocjena. Dali se moze ocijeniti kao pozitvno i da je stvarno podigao ljestvicu visoko. Znaci hvali se jedan uspijeh kvalifikacije na SP. A bilo je to puno olaksavajucih stvari znas to i ti bolje od mene. A svi ostali neuspjesi se zaboravljaju.
Mala korektura: Otjeran je kao selektor koji nam je skoro pa upropastio lagan plasman na EP u Francuskoj.calcio je napisao/la:Kako bi bilo da malo prestanemo o Susicu? On je otisao kao do sada najuspjesniji selektor
Otisao je ko ker podvijena repa kao selektor koji je zabiljezio najgori start u istoriji.Principatus je napisao/la:Mala korektura: Otjeran je kao selektor koji nam je skoro pa upropastio lagan plasman na EP u Francuskoj.calcio je napisao/la:Kako bi bilo da malo prestanemo o Susicu? On je otisao kao do sada najuspjesniji selektor