http://www.picfront.org/d/9e9Q
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne slazem se. Ako Mecira na GS ne moze dobiti red je da ide iz drustva Top 200 iako je lik podigao igru i ima finih pobjeda, ali iz drustva Top 150. Bolje ne.. Puetz bi mogao biti nezgodan a Brown ima bolji servis od Rama a tu crnu panteru je pobijedio glatko prosle godine. Ocekujem bar jedan LL tako da mu trebaju zapravo-dvije pobjede.Unofficialpage je napisao/la:Valjda na sljedećwem GS upadne u MD bez kvala, uđe u TOP 100. Sad će ići teže, jer sad će da gubi dosta bodova i slijedi pad od nekih 20-ak pozicija a možda i više.
Vrlo loš ždrijeb, kao 1. nosilac nije dobio lakše igrače, možda nekako i dođe do 3. kola ali tu ga Ram zaustavlja.
Sve ijedan igrač je u TOP 200.![]()
Za Aldina i Tomu nemam šta reći, št god naprave bit' će odlično, imaju teške protivnike.
Nadam se da si upravu. Damir ako odigra kako zna može proći kvale. Sretno da im bude.Biki je napisao/la:Ne slazem se. Ako Mecira na GS ne moze dobiti red je da ide iz drustva Top 200 iako je lik podigao igru i ima finih pobjeda, ali iz drustva Top 150. Bolje ne.. Puetz bi mogao biti nezgodan a Brown ima bolji servis od Rama a tu crnu panteru je pobijedio glatko prosle godine. Ocekujem bar jedan LL tako da mu trebaju zapravo-dvije pobjede.Unofficialpage je napisao/la:Valjda na sljedećwem GS upadne u MD bez kvala, uđe u TOP 100. Sad će ići teže, jer sad će da gubi dosta bodova i slijedi pad od nekih 20-ak pozicija a možda i više.
Vrlo loš ždrijeb, kao 1. nosilac nije dobio lakše igrače, možda nekako i dođe do 3. kola ali tu ga Ram zaustavlja.
Sve ijedan igrač je u TOP 200.![]()
Za Aldina i Tomu nemam šta reći, št god naprave bit' će odlično, imaju teške protivnike.
Aldin bi mogao proci ako bude na nivou igre u dvorani s kraja prosle godine jer i Austrijanac je opasniji u indoor uvjetima. Ovdje je outdoor, ali bi mogao iznenaditi, zasto ne. Isto vazi i za Tomu, ali on mi je van forme i daj Boze da otkine set. Sretno nasi.
Trebali bi biti optimisti nakon finiša prošle i početka ove sezone? Izvini, ali ja ne mogu biti optimista. Ovako kad ništa ne očekujem, poraz mi padne mnogo lakše.sajo10 je napisao/la:Sanjamo taj neki TOP 70, 50 i sta je vec znam a zaledi nam se tijelo kad vidimo da igra protiv Mecira, Putza, Rava etc.
Baš tako. Nekako nemam optimizma vezano za ovo večeras, više sam imao kad je igrao protiv Berdycha ili Ferrera. Da li je to što nije upao u MD ili nešto drugo, ne znam.Virtu4l je napisao/la:Trebali bi biti optimisti nakon finiša prošle i početka ove sezone? Izvini, ali ja ne mogu biti optimista. Ovako kad ništa ne očekujem, poraz mi padne mnogo lakše.sajo10 je napisao/la:Sanjamo taj neki TOP 70, 50 i sta je vec znam a zaledi nam se tijelo kad vidimo da igra protiv Mecira, Putza, Rava etc.
Damir ne bi nikako smio izgubiti veceras, Aldin je u najboljim teniskim godinama, vec ima solidan broj nastupa u kvalama GS, a Tomo se uozbiljio tako da me ne bi iznedailo ni 3:0 za bh. tenisere tonight/tomorrow a s 2:1 bih jednako bio zadovoljan! Idemo!Unofficialpage je napisao/la:Baš tako. Nekako nemam optimizma vezano za ovo večeras, više sam imao kad je igrao protiv Berdycha ili Ferrera. Da li je to što nije upao u MD ili nešto drugo, ne znam.Virtu4l je napisao/la:Trebali bi biti optimisti nakon finiša prošle i početka ove sezone? Izvini, ali ja ne mogu biti optimista. Ovako kad ništa ne očekujem, poraz mi padne mnogo lakše.sajo10 je napisao/la:Sanjamo taj neki TOP 70, 50 i sta je vec znam a zaledi nam se tijelo kad vidimo da igra protiv Mecira, Putza, Rava etc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.