Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Neutral
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 15:30

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

zeljina lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la zeljina lokomotiva » 21 jan 2009, 15:40

Rz88 je napisao/la:nema sanse, kakav zeljo lol ahahha
e to cemo vidjeti.....
ja volim samo zelju i njega dobro znam,plavo-bijele boje sve cu da vam dam,u zivotu mome samo jedan tim,drzava nasa ponosi se s njim.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 16:03

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 jan 2009, 16:06

Rz88 je napisao/la:sada ispada ja mrzim zelju, ili da mu zelim nesto lose, ne naprotiv drago mi je sto se bude, ali molim te emir je klasa od igraca, mislis da bi trpio ovo da se takmici u nasoj ligi , ne , vidjet ces i besliju, covjek ce plakati odlukama sudija , ovo je sve korupcija u nas, i radi toga nema nista od toga transfera :P
Beslija nije imo drugog izbora osim Zelje..karijera mu stoji evo vec dvije godine, nigdje ga nema..on je prihvatio ono sto je imao...to znaci nemoze se nikako porediti sa Spahicom..Spaha ipak sigurno ima puno tih ponuda i sigurno od finih i dobrih klubova, tako da nema sanse da on dodze u nasu saban ligu..ni u teoriji a kamol u praksi..vodzra!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 16:12

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2009, 22:55

CheGuevara je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:sada ispada ja mrzim zelju, ili da mu zelim nesto lose, ne naprotiv drago mi je sto se bude, ali molim te emir je klasa od igraca, mislis da bi trpio ovo da se takmici u nasoj ligi , ne , vidjet ces i besliju, covjek ce plakati odlukama sudija , ovo je sve korupcija u nas, i radi toga nema nista od toga transfera :P
Beslija nije imo drugog izbora osim Zelje..karijera mu stoji evo vec dvije godine, nigdje ga nema..on je prihvatio ono sto je imao...to znaci nemoze se nikako porediti sa Spahicom..Spaha ipak sigurno ima puno tih ponuda i sigurno od finih i dobrih klubova, tako da nema sanse da on dodze u nasu saban ligu..ni u teoriji a kamol u praksi..vodzra!!
ps svaki igrac ima ponuda kad hoce...beslija je uvijek mogo igrati u hrvatskoj, srbiji, negdje u nekoj malo jacoj ligi od nase...a nije izabrao je zelju...jeste slusali njegov interviju...reko je covjek da je ovdje doso zbog porodice, da zavrsi karijeru...para ima, koliko hoces, lezi covjek na parama, sta mislis koliki je njegov ugovor bio za hartsz...
a spaha je reko da ce 100% otici iz rusije...a kako mu ovi u klubu stalno dizu cijenu nece da ga kupe wolzburg i panatenaioskos...pa zato je covjek reko da ce doci u zelju ako ne bude imo nigdje drugo(covjek ima ponuda uvijek, al hoce u ova dva klba ili neki veci(razumijes sta hocu reci)), ako to se ne desi onda ce doci na posudbu u zelju do kraja sezone...i onda ode...pa covjek samo bjezi iz rusije....razumije...a onda kad se vrati u lokomotivu ponovo oni ce ga prodati )),))%..jer ce im bezveze lezati pare.....bolje 1 miliona u kasi, nego nesretan spaha koji hoce da ide iz kluba i koji ne igra...razumijete...a sto se tice plate reko je da pare nisu bitne...on para ima ko beslija i citav zeljo zajedno.,...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 21 jan 2009, 23:33

navijam za zelju al nemoguce je da spahic dodje u nas klub,sam je rekao da je to nerealna opcija prije nekoliko dana je trebao da predje u panathinaikos za 1,5 mil. eura a sad lafo da bude posudjen a jedan od najboljih igraca lokomotive,a koliko ja znam na posudbu idu mladi i perspektivni igraci a ne provjereni i kvalitetni...po meni sa ovom izjavom on vise ucjenjuje celnike kluba ko u smislu "pustite me da idem uz obestecenje da nebi dzaba otisao" a ustalom ko da bi ga oni pustili 6 mjeseci da igra u 99 ligi svijeta.... :roll:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 11:28

HARIS XXL je napisao/la:navijam za zelju al nemoguce je da spahic dodje u nas klub,sam je rekao da je to nerealna opcija prije nekoliko dana je trebao da predje u panathinaikos za 1,5 mil. eura a sad lafo da bude posudjen a jedan od najboljih igraca lokomotive,a koliko ja znam na posudbu idu mladi i perspektivni igraci a ne provjereni i kvalitetni...po meni sa ovom izjavom on vise ucjenjuje celnike kluba ko u smislu "pustite me da idem uz obestecenje da nebi dzaba otisao" a ustalom ko da bi ga oni pustili 6 mjeseci da igra u 99 ligi svijeta.... :roll:
jarane na posudbu mogu ici svi...samo je to cesce kod mladih igraca....a za posudbu ne trebaju neke pare...a vidis da covjek hoce bilo gdje samo da se ne vraca u rusiju...pa cak nije otiso sa klubo i na pripreme...a drugi ga glubovi nece da uzmu zato sto misle da je to prvelika odsteta...a za pozaimicu ne treba toliko para...mozda ovi skontaju da ce se mozda predomisliti za pola godine...pa nam ga vamo posalju....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2009, 11:33

Jarane, nerealno je pričati o tome da spaha dođe u Želju. Daj ba, pa to su samo njegova prepucavanja sa šefovima iz rusije. Šta ti misliš bil on volio igrati u njemačkoj, grčkoj ili kod nas, smiješno. Prvo zato što on nema još dosta godina igrati, pa se čovjek hoče okusiti u ovim jačim ligama, drugo što i panathinaikos i Wolfsburg imaju europske planove, hoču reći velike europske planove, dok je želji prioritet biti što više može na tabeli. Zato, kani se ti trač informacija jer nisu ti dobre.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 22 jan 2009, 11:36

@ZELJO DO GROBA dijete smiri hormone, ocigledno da ti jos i ne nas sta je fudbal. cuj Spahic u zelju, pa ti si lud. ja sam navijac zeljeznicara, ali ja znam gdje smo mi, i gdje je nasa liga. covjek sa 28 godina, reprezentativac, kapiten, treba da nazaduje svoju karijeru pa makar i za pola godine. pa zamisli koliko bi opalo interesovanje za njega nakon pola godine u zelji(u nasoj ligi). ma ne znam ni sto ti objasnjavam sigurno neces ni shvatiti, ali ima vremena

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 jan 2009, 13:15

Nije Spahic igrac poput Beslije. Nema govora o prelazku u Zelji.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 22 jan 2009, 13:21

ma Spahic na vrhuncu karijere, a Beslija spasava karijeru. iako je i Beslija igrac reprezentativnog kvaliteta sigurno, ali ga je vlasnik Hartsa, onaj litvanac, unistio

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 14:08

Kemo je napisao/la:@ZELJO DO GROBA dijete smiri hormone, ocigledno da ti jos i ne nas sta je fudbal. cuj Spahic u zelju, pa ti si lud. ja sam navijac zeljeznicara, ali ja znam gdje smo mi, i gdje je nasa liga. covjek sa 28 godina, reprezentativac, kapiten, treba da nazaduje svoju karijeru pa makar i za pola godine. pa zamisli koliko bi opalo interesovanje za njega nakon pola godine u zelji(u nasoj ligi). ma ne znam ni sto ti objasnjavam sigurno neces ni shvatiti, ali ima vremena
nisam ja reko da ce on 100% doci u zelju...al to je pisalo u novinama...covjek je vidjen na grbavici...i nisam reko da ce prije doci iu zelju nego otici u wolsburg ilipanatenaikos...reko sam ako ne ode u ova dva kluba(ili neki veci podrazumjeva se) da ce doci pola godine u zelju....citaj malo bolje...a eto ti ces valčjda ovo shvatiti...i nek ti znas sta je fudbal to je najbitnije....u pm...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 22 jan 2009, 16:21

Kazem,navijam za zelju al to je apsolutna nebuloza da spahic dodje ovdje....neko je napisao da je na vrhuncu karijere i jeste,covjeka trazi panathinaikos koji je jedan od najjacih klubova grcke i igra u ligi prvaka,zatim se spominjalo da je Magath(trener wolfsburga) ozbiljno zagrizao za njega i pored svih tih europskih klubova da on dodje nama,smijesno.Po meni je ovo vise ucjena sa njegove strane prema celnicima kluba nego ozbiljne namjere prelaska u nase redove a nemogu da vjerujem da pojedini ljudi mogu na to nasjesti.On u lokomotivi zaradjuje sigurno 20-30 hiljada eura mjesecno,kada bi otisao u jedan od ova dva pomenuta kluba mnogo bi vise zaradjivao...mozda dodje za 5-6 godina,pred zavrsetak karijere,u svakom slucaju lijepo je cuti da ukoliko bi ikad igrao ovdje to bio zeljo bio i to je za mene jako pozitivno.. :!:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 22 jan 2009, 20:58

iskreno receno, cisto sumnjam da ce spahic doci u zelju, mada bi ja volio :D ali daleko je to od realnosti... ;)
1942 1983 2001

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 22 jan 2009, 21:06

Ma nema sanse da on dodje kod nas...ne vjerujem da je toliko glup, da napravi jedan ogroman korak unazad u svojoj karijeri...a evo ja ga probao dovesti u Zelju na manageru, al nece... :D :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 jan 2009, 22:15

Ja bi bio najsretniji da on dodje u zelju ali to je ljudi provala AS-a koji je po meni vec otisao u zutu stampu jer kakvih se izmisljotina i mahalskih moglo procitat u zadnje vrijeme boze me sacuvaj
AMAR OSIM!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 22:20

anel_tm87 je napisao/la:Ma nema sanse da on dodje kod nas...ne vjerujem da je toliko glup, da napravi jedan ogroman korak unazad u svojoj karijeri...a evo ja ga probao dovesti u Zelju na manageru, al nece... :D :D
koji manager igras pa imas Zelju....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 22 jan 2009, 22:32

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
anel_tm87 je napisao/la:Ma nema sanse da on dodje kod nas...ne vjerujem da je toliko glup, da napravi jedan ogroman korak unazad u svojoj karijeri...a evo ja ga probao dovesti u Zelju na manageru, al nece... :D :D
ma imas na fm08, patch bh premier liga...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 23:03

anel_tm87 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
ma imas na fm08, patch bh premier liga...
odakle ga mogu skinuti...imasli link...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.