FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ribery nije ovako bio spreman, pa su ga ubacili pa se čovjek cijelu sezonu bori protiv ozljeda. Kada ne zacijeli tuga.
Bez obzira igrao Ribery/Robben/Gomez, očekujem od ostalih igrača maximum u igri. Niko nije ostao u Bayernu od šampionske ekipe i svima će biti veliki motiv da pokažu šta i koliko mogu i ponove to isto...
O tome da li se Gomez isplatio ili ne, sačekajmo kraj sezone pa onda suma-sumarum... Ako bi zabio samo po gol u odlučujućim utakmicama, po meni je sasvim dovoljno. Ako ne dadne gol, nek navlači na sebe odbranu i drugom prepusti zadnji šut, po meni sasvim dovoljno. Nije sve u golovima, ima nešto i u ostalim sitnicama...
Još samo 26,5 sati pa ćemo više znati...
O tome da li se Gomez isplatio ili ne, sačekajmo kraj sezone pa onda suma-sumarum... Ako bi zabio samo po gol u odlučujućim utakmicama, po meni je sasvim dovoljno. Ako ne dadne gol, nek navlači na sebe odbranu i drugom prepusti zadnji šut, po meni sasvim dovoljno. Nije sve u golovima, ima nešto i u ostalim sitnicama...
Još samo 26,5 sati pa ćemo više znati...
Sent from my Philips Smart TV.
Sada znam što idem svakih sat vremena u wc da pipi radim . Ja misliom prehlada, kad se sjetih utakmica

- roy_makaay
- Kontakt:
Po meni igro Robben ne igro,Olić mora igrat od prve minute jer je i u Bayernu,i u HSV-u,i u hrvatskoj repki pokazao da uvijek maksimalno igra u velikim utakmicama,Mullera na klupu,svaka cast za igru u prvoj sezoni u prvom timu al nije on jos za ovakvih utakmica.Svaki rezultat bez primljenog gola je povoljan.Idealno bi bilo 1:0.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Po meni i 0:0 dobar. 
Robben po svemu sudeci nece igrati, iako se, po prici samog Gaala, ne radi o povredi. Umor misica ili sta li vec je ucinilo svoje. Ipak su bili pogubni oni produzeci u Gelsenkirchenu.
Postavlja se pitanje, da li rizikovati pa pustiti Robbena da igra i onda vjerovatno fasovati tezu povredu koja ga moze udaljiti do kraja sezone. Izmedju tog zerrunga i nekakvog rissa je tanka nit.
Uzme li se u obzir vaznost predstojecih duela, ne vjerujem da ce Gaal ulaziti u kakav rizik. Jedino ako ovaj bude sam zahtjevao da igra.
Postavlja se pitanje, da li rizikovati pa pustiti Robbena da igra i onda vjerovatno fasovati tezu povredu koja ga moze udaljiti do kraja sezone. Izmedju tog zerrunga i nekakvog rissa je tanka nit.
Uzme li se u obzir vaznost predstojecih duela, ne vjerujem da ce Gaal ulaziti u kakav rizik. Jedino ako ovaj bude sam zahtjevao da igra.
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Popišam se ja brate na Gaalovu taktiku ,nek stisne da stavi Panjica sutra navece, ima da idem u Minhen tuci ga
Kada se sjetim Brafonje naseg na pocetku , i ovoga Contenta i Alabe ,onda Brafonja i nije bio toliko los . DA nije imao velik pritisak ,mozda bi i bilo od njega nesto.
Sutra bi volio ovu formaciju:
------------------------Butt-------------------------
----------------Buyten----Micho-------------------
--Lahm-----------------------------------Holger--
--------------------Bommel------------------------
-----------Tymo----------------Muller-------------
--Robben---------------------------------Ribery---
-----------------------Gomez ----------------------
Ako Robben nemogne onda staviti tu Olica !
Kada se sjetim Brafonje naseg na pocetku , i ovoga Contenta i Alabe ,onda Brafonja i nije bio toliko los . DA nije imao velik pritisak ,mozda bi i bilo od njega nesto.
Sutra bi volio ovu formaciju:
------------------------Butt-------------------------
----------------Buyten----Micho-------------------
--Lahm-----------------------------------Holger--
--------------------Bommel------------------------
-----------Tymo----------------Muller-------------
--Robben---------------------------------Ribery---
-----------------------Gomez ----------------------
Ako Robben nemogne onda staviti tu Olica !
Pranjic protiv Stuttgarta bio bolji nego Ribery u drugom poluvremenu.bavarian_bk je napisao/la:Popišam se ja brate na Gaalovu taktiku ,nek stisne da stavi Panjica sutra navece, ima da idem u Minhen tuci ga![]()
Vom Jäger zum Gejagten
Da, jeste u toj utakmici, no one prethodnim nije niti jednu. Gaal je pogriješio što je ubacio Bilala i Arjena, to je evidentno. Ne bi bila možda tolika greška da nije izbacio asistenta i strijelaca sa terena. Usput, bili su najbolji do tada. Pokazao je svoju trenersku inteligenciju. Nikad mi nije drag trener bio.
- rob do bagro
- Kontakt:
S nestrpljenjem ocekujem sutrasnji mec sa timom koji ja najvise mrzim. Mogla bi se sutra desiti da Bayern krene u napad i da cemo ih slomit u Munchenu. To su samo zelje al nije islkjuceno da bi Bayern mogao pokazat zube sutra ovim sejtanima. Sto se tice povratka Gomeza radujem se jer ce nam pomoc u napadau itekako trebati, znamo da Klosetu treba po koji mjesec da ga zabije, tako da svaki igrac na bilo kojoj poziciji potreban. Vidim spominjete da li ce Robben sutra zaigrati protiv ovih vragolana, pa evo sta je on Licno rekao: "Ich weiß noch nicht, ob es für Manchester reicht. Ich denke, dass es ganz eng wird." Van Gaal will "kein Risiko eingehen" und Robben nur bringen, wenn er völlig fit ist. "Er ist nicht verletzt, aber sein Muskel ist müde.
Tako da najvjerovatnije po ovim rijecima nece zaigrati, mozda predkraj ali i to cisto sumnjam. Bice potreban u revansu. Sto se tice sastava sutrasnjeg, moguc je ovakav:
München: Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - Robben (Müller), van Bommel, Pranjic, Ribery - Klose, Olic
Manchester: Van der Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Fletcher, Scholes (Carrick), Nani - Rooney, Park
Sudija: Frank De Bleeckere (Belgien)
@Secko ne brini se za linkove, postavicu ja ovdje par
Tako da najvjerovatnije po ovim rijecima nece zaigrati, mozda predkraj ali i to cisto sumnjam. Bice potreban u revansu. Sto se tice sastava sutrasnjeg, moguc je ovakav:
München: Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - Robben (Müller), van Bommel, Pranjic, Ribery - Klose, Olic
Manchester: Van der Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Fletcher, Scholes (Carrick), Nani - Rooney, Park
Sudija: Frank De Bleeckere (Belgien)
@Secko ne brini se za linkove, postavicu ja ovdje par
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma potrefilo mu se ,nek uveze takih 3 utakmice onda cu reci da je poceo igrati kako je Bog rek'o !geronimo je napisao/la:Pranjic protiv Stuttgarta bio bolji nego Ribery u drugom poluvremenu.bavarian_bk je napisao/la:Popišam se ja brate na Gaalovu taktiku ,nek stisne da stavi Panjica sutra navece, ima da idem u Minhen tuci ga![]()
Uf, strah me sto se tice sutrasnje tekme.
Ma samo opušteno, neću da se sikiram, psujem razbijam i još mnogo toga. 
Ne moze uvezati 3 dobre partije kada covjek ne rotira. Ionako tanak kadar ne iskoristava nikako.
Ne mogu da vjerujem da Tymo ne moze dobiti sansu, pa i Hamit. Muller je ocito njegov miljenik, iako je decko zasluzio klupu vec odavno. Stalno igra, i kod njega je prisutan umor koji ga sprecava da pruza one partije iz prvog dijela sezone.
Sutra je sve u Ribery-jevim nogama, ako ne bude sad eksplodirao, ne znam kad ce.
Ne mogu da vjerujem da Tymo ne moze dobiti sansu, pa i Hamit. Muller je ocito njegov miljenik, iako je decko zasluzio klupu vec odavno. Stalno igra, i kod njega je prisutan umor koji ga sprecava da pruza one partije iz prvog dijela sezone.
Sutra je sve u Ribery-jevim nogama, ako ne bude sad eksplodirao, ne znam kad ce.
Vom Jäger zum Gejagten
Još jedan razlog zašto mi ne paše Patriota. Tymo mu nekad davno nešto rekao i od tada klupa. Niđe veze. Hamita ne stavlja, a igračina samo takva. Gdje će ti veći pokemon od trenera kao Gaal.
Bil' volio da sutra pojedes te svoje rijeci? Ne bi ti bilo prvi put.Neutral je napisao/la: Gdje će ti veći pokemon od trenera kao Gaal.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa cemu nervoza? Vidio sam da su mnogi bili prezadovoljni zrijebom. Bayern je izvukao najlakseg protivnika koji, ruku na srce, nema nikakvu klasu osim Rooneya. Ako ovo Bayern prođe, favorit je za finale u Madridu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
kakav je kloc od trenera pokazuje da sa ovakovom ekipom ne može da bude do sada 1 na tabeli u Njemačkoj. Finale u kupu, pa ljudi moji i ja bih to mogao.
Šta da pojedem, svoje riječi. Jer ja pišem kako jeste. Očigledno ima komplekse prema Tymi i Hamitu, neda im šanse. Igra mu Muller, jer ga je on kao otkrio i fura ga. A Daniel mu naravno mora igrati, kloc od igrača, razočaran u potpunosti u njega.
Napisao sam već kakva je transfer politika Bayerna. Robben i Ribery dobri jer su baš skupo plaćeni, a kakvu su to Baumjohan, Schlaudraff, Pranjić, Julia Daniel Dos Santos, Jose Ernesto Sosa, i još mnogi.
Shvatio sam ja odmah kako će biti sa Gaalom kada prodaju svjetskog odbradbenog igrača , te kapitena Brazilse repke LUCIA ili te Lucimar da Silva Ferreriro za "pišljivu" sumu novca. Ne dovodi se alternativa.
Tražio se bek, a nije se doveo, tražio se golman, nije se doveo. Ma bravo. Da je imalo normalnija uprava BAyerna davno bi imali i po 20 bodova prednosti. Ne davati pare za polovične igraće.
Htjeli Aguero, preotem im ga ATLETICO MADRID. Htjeli Gaga, otišao u Real. Htjeli su Higuana otišao u Real. Brena doveli, dobar je, ali povrijedi se.
htjeli Van Bommela kada je bolji bio, ode im čovjek. Htjeli Robbena nekad davno, no skup im bio, pa otišao čovjek u Chelsea. Htjeli Ruuda, pa ode čika u Real.
Prije šta su htjeli odmah su kupili, jer je Bayern bio poštovan do bola, te nije primao petarde okolo. To je odraz višegodišnjeg stručnog rada. Uli mi je drag, jer je temperamentan, no Karl-Heinz mi je odvratan, da ne spominjem dijete Nerlingera, pijun.
Šta da pojedem, svoje riječi. Jer ja pišem kako jeste. Očigledno ima komplekse prema Tymi i Hamitu, neda im šanse. Igra mu Muller, jer ga je on kao otkrio i fura ga. A Daniel mu naravno mora igrati, kloc od igrača, razočaran u potpunosti u njega.
Napisao sam već kakva je transfer politika Bayerna. Robben i Ribery dobri jer su baš skupo plaćeni, a kakvu su to Baumjohan, Schlaudraff, Pranjić, Julia Daniel Dos Santos, Jose Ernesto Sosa, i još mnogi.
Shvatio sam ja odmah kako će biti sa Gaalom kada prodaju svjetskog odbradbenog igrača , te kapitena Brazilse repke LUCIA ili te Lucimar da Silva Ferreriro za "pišljivu" sumu novca. Ne dovodi se alternativa.
Tražio se bek, a nije se doveo, tražio se golman, nije se doveo. Ma bravo. Da je imalo normalnija uprava BAyerna davno bi imali i po 20 bodova prednosti. Ne davati pare za polovične igraće.
Htjeli Aguero, preotem im ga ATLETICO MADRID. Htjeli Gaga, otišao u Real. Htjeli su Higuana otišao u Real. Brena doveli, dobar je, ali povrijedi se.
htjeli Van Bommela kada je bolji bio, ode im čovjek. Htjeli Robbena nekad davno, no skup im bio, pa otišao čovjek u Chelsea. Htjeli Ruuda, pa ode čika u Real.
Prije šta su htjeli odmah su kupili, jer je Bayern bio poštovan do bola, te nije primao petarde okolo. To je odraz višegodišnjeg stručnog rada. Uli mi je drag, jer je temperamentan, no Karl-Heinz mi je odvratan, da ne spominjem dijete Nerlingera, pijun.
fc stakleni opet na koljenima, zasto tolika jadikovka. ipak treba biti realan, oni su tek druga svjetska klasa
Cemu takva huja?
Sve nam je to poznato i nije tema ove emisije.
Uostalom sezona jos traje, nista jos nije izgubljeno. Stvari se mijenjaju, i drugi kupuju i drugi igraju, Bundesliga ce dugo vremena ostati (cesto je i bila) ovako neizvjesna. Sto se mene tice, moze. Ali ja sam gladan medjunarodnih uspjeha, zelim gledati Bayern u samoj zavrsnici a ne da dozivljavaju stalna ispadanja vec u ranoj fazi. Ako se tako 1/4 finale moze nazvati. Necu dalje da se uvlacim u raspravu, jer nema svrhe nit potrebe.
Sve sto sam zelio raci je...da pojedes svoje rijeci kao uoci utakmice protiv Juventusa, kada si bio totalni pesimista za razliku od mene! Ovaj put sam to usmjerio ka treneru, jer je moguce da nadmudri mudraca svih mudraca.
I onda bi ja i ti i svi ostali bili zadovoljni.
....a ti ne bi prestao zvakati (
) kao i Sir A.F 
Uostalom sezona jos traje, nista jos nije izgubljeno. Stvari se mijenjaju, i drugi kupuju i drugi igraju, Bundesliga ce dugo vremena ostati (cesto je i bila) ovako neizvjesna. Sto se mene tice, moze. Ali ja sam gladan medjunarodnih uspjeha, zelim gledati Bayern u samoj zavrsnici a ne da dozivljavaju stalna ispadanja vec u ranoj fazi. Ako se tako 1/4 finale moze nazvati. Necu dalje da se uvlacim u raspravu, jer nema svrhe nit potrebe.
Sve sto sam zelio raci je...da pojedes svoje rijeci kao uoci utakmice protiv Juventusa, kada si bio totalni pesimista za razliku od mene! Ovaj put sam to usmjerio ka treneru, jer je moguce da nadmudri mudraca svih mudraca.
I onda bi ja i ti i svi ostali bili zadovoljni.
....a ti ne bi prestao zvakati (
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.