FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JIJoe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 14:53

vrbanjusa je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:[quote="vrbanjusa]
Ja o tome govorim vec par dana, pa jedan vrli forumas udje samnom u raspravu, kao kako ces ih napadati, oni vole Zelju, oni su zasluzni za ovo, ono itd. Landzo i Ahmedbegovic se opasno motaju po skupstinama i oko kluba, kao nikad prije, Landzo je dolazio na tekme dok ovog drugog nigdje nije bilo, sad su obojica tu, "nanjusili" su nesto, neznam koja korist od njih dvojice kada se zna koliko su sposobni i sta su uradili od kluba u periodu 2005.-2009. zajedno sa Telibecirevicem ....
Landžo je u skupštini jer je bio predsjadnik kluba a Ahmedbegovića nisam baš nešto upratio da se vrti.
A Faruka T je stravrno neukusno stavljati u isti koš sa ovom dvojicom, a ako već pričamo ko je gori od koga onda pomeni i Žuju malo sa njegovim marifetlucima.

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu.[/quote]

Kazes da ne trpam Faruka u kos sa ovom dvojicom, ok.
Sta je onda sa godinom besplatnog reklamiranja njegove firme na dresovima, generalni sponzor dobiva mjesto na dresu, sto kosta nekih 250.000 KM u to vrijeme ... ?? guzovace reklama, djaba, besplatna, klub ostecen[/quote][/quote]

Istina je da Logosoft nije plaćao sponzorstvo na dresu jedan period, to je i Faruk potvrdio. Ali je isto tako jedna tužna činjenica da se u tom periodu nije imalo novca za druge dresove.
Isto tako je činjenica da smo jedine 2 utakmice u Evropi na Grbavici odigrali kad je Faruk bio predsjednik, da smo dobili reflektore kad je Faruk bio predsjednik. Provjeri kod svog izvora koliko je Faruk svog privatnog novca dao za Želju. Čisto informativno jer su i Faruk i Landžo i Žujo davna prošlost bez velikog uticaja na sadašnju situaciju. Hvala Bogu na tom.

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]

Kako sta, koliko itd. sigurno nije ulozio koliko je ostetio klub pomenutim besplatnim reklamiranjem od 250.000 KM

http://www.navijacizelje.com/news/168-r ... elibeirovi
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

TM1975
Kontakt:

Post Postao/la TM1975 » 13 jan 2015, 14:55

@ jijoe ne valjaju ti te info oko logosofta, pa evo da imas prave, dva najveca privatna sponzora poslije rata su upravo logosoft sa 10.000 km mjesecno za tu reklamu koju prozivas, i ranije metalmerc za liqui moly sa slicnom cifrom. To su dakle dva lika koja su dala najvise SVOJE LOVE zelji...to je 100% tacno.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 14:55

@JIJoe
Kažem ti, provjeri koliko je dao privatnog novca za FK Željezničar. Imaš izvore, samo provjeri.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 jan 2015, 14:59

TM1975 je napisao/la:@ jijoe ne valjaju ti te info oko logosofta, pa evo da imas prave, dva najveca privatna sponzora poslije rata su upravo logosoft sa 10.000 km mjesecno za tu reklamu koju prozivas, i ranije metalmerc za liqui moly sa slicnom cifrom. To su dakle dva lika koja su dala najvise SVOJE LOVE zelji...to je 100% tacno.
Obicni provokator i lazov.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 15:01

vrbanjusa je napisao/la:@JIJoe
Kažem ti, provjeri koliko je dao privatnog novca za FK Željezničar. Imaš izvore, samo provjeri.
Ja ti kazem kao i malop. da sigurno, 100% nije ulozio vise od 250.000 koliko je ostetio klub, njegova famozna recenica nakon sto igraci tada nisu dobili plate tri mjeseca "Para nema, cim bude bice", malo guglaj sve imas na netu, tada da nije bilo dvojice clanova skupstine koji su uletili sa 90.000 KM, igraci nebi vidjeli para za jos tri mjeseca, toliko o njegovoj vladavini i unosenju para u klub, taj clanak na linku obavezno procitaj, sve ti stoji, da se nebi bezveze dalje raspravljali ...
1921'

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 jan 2015, 15:05

Covjek moze na netu naci informacije koliko je ko ulozio, i koliko je ko pokrao. Fenomen pitarski!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 15:05

JIJoe je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:@JIJoe
Ja ti kazem kao i malop. da sigurno, 100% nije ulozio vise od 250.000 koliko je ostetio klub, njegova famozna recenica nakon sto igraci tada nisu dobili plate tri mjeseca "Para nema, cim bude bice", malo guglaj sve imas na netu, tada da nije bilo dvojice clanova skupstine koji su uletili sa 90.000 KM, igraci nebi vidjeli para za jos tri mjeseca, toliko o njegovoj vladavini i unosenju para u klub, taj clanak na linku obavezno procitaj, sve ti stoji, da se nebi bezveze dalje raspravljali ...
Nema potrebe da guglam svega se sjećam. Ti samo pišeš insinuacije bez ikakvih čvrstih dokaza, znaš ono samo što su ti rekli i ništa drugo. Da si pratio klub u tom periodu znao bi da su sve ovo poluistine.
Neću više na ovu temu, svakako su davna prošlost.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 15:06

TM1975 je napisao/la:@ jijoe ne valjaju ti te info oko logosofta, pa evo da imas prave, dva najveca privatna sponzora poslije rata su upravo logosoft sa 10.000 km mjesecno za tu reklamu koju prozivas, i ranije metalmerc za liqui moly sa slicnom cifrom. To su dakle dva lika koja su dala najvise SVOJE LOVE zelji...to je 100% tacno.
:lol: :lol:

Nejveci generalni sponzori su bili Bosnalijek sa 300.000 KM na godinu i Metalmerc sa 330.000 KM, sto je mjesecno 25.000 KM odnosno 27.5000 KM, i onda ovih 10.000 od Logosofta postanu smijesni, 10.000x12 = 120.000 :lol:
Ovo su informacije Gredica sa skupstine, covjek je dao isti ovakav odg. na pitanje clanova kluba jucer.
1921'

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jan 2015, 15:09

Šta ste navalili na lika, ovaj ga naziva lažovom a lik postavio link u kojem sve piše ...
Tačno je da od 1.avgusta 2008. Logosoft nije produžio sponzorski ugovor, kao i da je još na dresovima Želje. Činjenica je da je to sponzorstvo, za koje sam i rekao da nije, bilo artikulacija 100.000 maraka mojih para, koje su ušle u Želju na početku mog mandata. Novac, koji sam bespovratno dao, nije bila nikakva kompenzacija, bio je oporezovan i kroz PDV i kao dobit, što se i uvjerila poreska inspekcija, koja je ubrzo nakon toga došla u moju firmu. Činjenica je, isto tako, da je to najveći iznos ličnih para koje je neko dao u Želju, vjerovatno dovoljnih za 1.200 plaćenih oglasa u raznoraznim novinama, napisao je predsjednik kluba Faruk Telibećirović u obraćanju navijačima, te pojašnjavajući navode Oslobođenja, koji su se pokazali istinitim.
Ako je ovo sve što je "uložio" onda je to mogao i dobiti nazad kroz platu, zavisno kolika mu je bila. Recimo, čuo sam da je Gradiću 5 000 KM. Prema tome, bar pola mu se vratilo samo za godinu dana, ako mu je bila približno toliko.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 13 jan 2015, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 15:10

JIJoe je napisao/la:

Nejveci generalni sponzori su bili Bosnalijek sa 300.000 KM na godinu i Metalmerc sa 330.000 KM, sto je mjesecno 25.000 KM odnosno 27.5000 KM, i onda ovih 10.000 od Logosofta postanu smijesni, 10.000x12 = 120.000 :lol:
Ovo su informacije Gredica sa skupstine, covjek je dao isti ovakav odg. na pitanje clanova kluba jucer.
Informaciju pokupio iz članka koji je maloprije postavio :clap:

Koji si ti kralj :lol:
VAŽNO JE BITI ČLAN!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 15:12

vrbanjusa je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:

Informaciju pokupio iz članka koji je maloprije postavio :clap:

Koji si ti kralj :lol:
Stvarno kada vidim sta se pise, ko se brani i na koji nacin, sve mi postane zabrinjavajuce po klub ...
Koji clanak? odgovaram "forumasu" ono sto je Gredic jucer u videu na pitanja clanova kluba odgovorio
1921'

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jan 2015, 15:13

JIJoe je napisao/la:
Kako sta, koliko itd. sigurno nije ulozio koliko je ostetio klub pomenutim besplatnim reklamiranjem od 250.000 KM

Da nije Faruka mi nebi odigrali niti jednu pisljivu euro tekmu na Grbavici. Covjek je renovirao jedini stadion poslije rata i postavio stolice, niko drugi ekser zakuco nije!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 15:15

Adviser je napisao/la:Šta ste navalili na lika, ovaj ga naziva lažovom a lik postavio link u kojem sve piše ...
Tačno je da od 1.avgusta 2008. Logosoft nije produžio sponzorski ugovor, kao i da je još na dresovima Želje. Činjenica je da je to sponzorstvo, za koje sam i rekao da nije, bilo artikulacija 100.000 maraka mojih para, koje su ušle u Želju na početku mog mandata. Novac, koji sam bespovratno dao, nije bila nikakva kompenzacija, bio je oporezovan i kroz PDV i kao dobit, što se i uvjerila poreska inspekcija, koja je ubrzo nakon toga došla u moju firmu. Činjenica je, isto tako, da je to najveći iznos ličnih para koje je neko dao u Želju, vjerovatno dovoljnih za 1.200 plaćenih oglasa u raznoraznim novinama, napisao je predsjednik kluba Faruk Telibećirović u obraćanju navijačima, te pojašnjavajući navode Oslobođenja, koji su se pokazali istinitim.
Ako je ovo sve što je "uložio" onda je to mogao i dobiti nazad kroz platu, zavisno kolika mu je bila. Recimo, čuo sam da je Gradiću 5 000 KM. Prema tome, bar pola mu se vratilo, ako mu je bila približno tolika.
Ocito da se sve radi sa nekim ciljem, dovoljno pogledati br. novih forumasa, vidi se da se radi o jednoj te istoj osobi, ocito da se nekima ne svidaju postovi o Landzi, Telibecirevicu i Ahmedbegovicu, meni nije frka, na ignore listi su, medjutim ako se ovako ponasaju na forumu, kako tek "rade" u i oko kluba ...
1921'

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jan 2015, 15:15

bhsport je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:

Da nije Faruka mi nebi odigrali niti jednu pisljivu euro tekmu na Grbavici. Covjek je renovirao jedini stadion poslije rata i postavio stolice, niko drugi ekser zakuco nije!
Koliko se ja sjećam, mi smo skupljali pare za te stolice!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 jan 2015, 15:16

Dio para

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jan 2015, 15:19

JIJoe je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
JIJoe je napisao/la: Ja o tome govorim vec par dana, pa jedan vrli forumas udje samnom u raspravu, kao kako ces ih napadati, oni vole Zelju, oni su zasluzni za ovo, ono itd. Landzo i Ahmedbegovic se opasno motaju po skupstinama i oko kluba, kao nikad prije, Landzo je dolazio na tekme dok ovog drugog nigdje nije bilo, sad su obojica tu, "nanjusili" su nesto, neznam koja korist od njih dvojice kada se zna koliko su sposobni i sta su uradili od kluba u periodu 2005.-2009. zajedno sa Telibecirevicem ....
Kakav si mis, to je nevjerovatno. Pravi mali mis mekinjas futavac. Faruka su i otjerali takvi kao ti, mali misevi sto laju sa strane, instruisani od raznih prijatelja. Klosari najobicniji !!!
A lijepo je Gredic rekao da niko nije placao nista, da su svi napravili dug , aloi ne moze mis protiv sebe , djaba!!
Svoje misljenje zadrzi za sebe, tvoj nacin komunikacije dovoljno govori o tebi, iskreno se nadam da ce administracija reagovati, mislio sam ti odg./demantovati ali necu, samo cu ti reci da sam u i oko kluba od 1998., pet godina clan skupstine kluba, dvije godine clan predsjednistva do 2004., a da ti ovo spomenem i ovo moj rahmetli otac je prije rata "nekada" bio je predsjednik kluba, samim tim nikada neznas ko ti sjedi s druge strane, upucen sam u to kako ko dise u klubu :shh:
Jesil platio clanarinu??

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 15:19

Adviser je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:

Koliko se ja sjećam, mi smo skupljali pare za te stolice!
Tacno tako, akcija "jedan navijac - jedna stolica", 25KM jedna stolica, skupljeno je nekih 80.000 KM, tada su jos i opstina novo sarajevo zajedno sa gradom nesto donirali para, ipak po nekima ispade da je doticni sve iz svog dzepa finansirao ...

@Dundy, jesam, korisnik gold kartice, pretplacen i za 2015 ;)
1921'

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jan 2015, 15:26

Daj da je vidimo

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 13 jan 2015, 15:31

Smori frajer ovih dana!.ebo ga forum kad GOD uđem pojedini kao da su u upravi bili! :damn:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 15:32

@JIJoe

Opet imaš pogrešne informacije. Čuj 80.000 skupili navijači. To je 3200 stolica tj. cijeli Jug.

Ja nisam rekao da je Faruk sve iz svog novčanika finansirao. Faruk je davna prošlost, samo ne podnosim laži koje se serviraju bez dokaza (osim nekog teksta sa nekog portala).
A i ti si prošlost jer si na ignor od sad.
Zdrao
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.