Mejia ti je suspendovan na 3 utakmice zbog tuče u Podgorici.adis30 je napisao/la:S. Mejia 10,5 više
U dosadasnjem djelu eurocupa na prosjeku je od 11,8p.,kuci pruza dosta bolje partije pa je prosjek dosta veci.Igra 35+ min,uzima 10-ak suteva,danas protiv Sassarija ocekuje se utakmica na dosta koseva,pa je i od Sammya ocekivati više od 10.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- grobar1099
- Kontakt:
Sta mislite moze li Banvit-Sasari manje od 164,5 kosa ili banvit manje od 84,5 ?
Koliko god da Sasari igra napadacku kosarku i koliko god da primaju koseva u Italijanskoj ligi, mislim da su ovo malo pretjerane margine.

Koliko god da Sasari igra napadacku kosarku i koliko god da primaju koseva u Italijanskoj ligi, mislim da su ovo malo pretjerane margine.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
daj nadjite ko im je drugi centar umjesto mejihe i onog drugog sto je suspendovan treba na njih trpati danasKardelj je napisao/la:Mejia ti je suspendovan na 3 utakmice zbog tuče u Podgorici.adis30 je napisao/la:S. Mejia 10,5 više
U dosadasnjem djelu eurocupa na prosjeku je od 11,8p.,kuci pruza dosta bolje partije pa je prosjek dosta veci.Igra 35+ min,uzima 10-ak suteva,danas protiv Sassarija ocekuje se utakmica na dosta koseva,pa je i od Sammya ocekivati više od 10.
Dartford-Halifax 2/1
nije Mejia centar već bek, Simmons još igra na njegovoj poziciji.aS_Roma je napisao/la:daj nadjite ko im je drugi centar umjesto mejihe i onog drugog sto je suspendovan treba na njih trpati danasKardelj je napisao/la:Mejia ti je suspendovan na 3 utakmice zbog tuče u Podgorici.adis30 je napisao/la:S. Mejia 10,5 više
nema tog u ponudi samo rowland i davis 

- grobar1099
- Kontakt:
Po meni ja mislim da treba trpati na Daviesa, moze igrati na poziciji cetvorke i petice, proslu utakmicu protiv buducnosti je dao 28 poena, u prvom krugu imao je prosjek oko 13 poena, solidan na liniji slobodnih bacanja, ima fin sut sa polu distance, cak moze i za 3 poena pogoditi, igraju protiv Sasarija koji ima dobre vanjske igrace, u reketu su slabi koliko sam ih ja pratio u Euroligi tako da mislim da Davies moze hladno preko 12,5.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Banvitspor - Sassari 2 3,40
Uz odsustvo 2 vazna igraca Banvita mozda talijani mogu i do pobijede
Uz odsustvo 2 vazna igraca Banvita mozda talijani mogu i do pobijede
-
- Kontakt:
Večeras tenisa na pretek, zamolio bih one koji su bolje upoznati da nam bace koji par tu 

-
- Kontakt:
Espoo - Pelicani Tip: 1 , kv. 1.9
HIFK - Sport Vasa Tip: 5+ , kv. 1.55
Hameenlina - Jyp Tip: kp1 , kv. 1.8
Luko - Saipa Tip: 1tr. 2 , kv. 3.7
Dinamo Riga - Cherepovec Tip: 1tr. 2 , kv. 3.7
Dinamo Minsk - Dinamo Moskva Tip. kp2 , kv. 1.8
sretno nam
HIFK - Sport Vasa Tip: 5+ , kv. 1.55
Hameenlina - Jyp Tip: kp1 , kv. 1.8
Luko - Saipa Tip: 1tr. 2 , kv. 3.7
Dinamo Riga - Cherepovec Tip: 1tr. 2 , kv. 3.7
Dinamo Minsk - Dinamo Moskva Tip. kp2 , kv. 1.8
sretno nam

Zadnja izmjena: PijerLuidjiKolina, dana/u 13 jan 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
lagani prolaz. idemo dalje !Abstex je napisao/la:

-
- Kontakt:
Dobra ponuda danas ovo sam odigrao http://prntscr.com/5rzt84" onclick="window.open(this.href);return false; a sto se tice tenisa njega cemo posebno samo njih igrat ove kvalifikacije
C. Davis 12,5 OVER
W. Hodge 16,5 OVER
C. Lofton 17,5 OVER
Zenit - Strasbourg Kp1 1.75@
Sassari 78,5 zg2 1.85@
W. Hodge 16,5 OVER
C. Lofton 17,5 OVER
Zenit - Strasbourg Kp1 1.75@
Sassari 78,5 zg2 1.85@
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Convicts1988 je napisao/la:Večeras tenisa na pretek, zamolio bih one koji su bolje upoznati da nam bace koji par tu

-
- Kontakt:
SKA St Petersburg - CSKA Moscow
zbroj golova 1/3 2+ 2,05
Derbi KHL-a, duel dvije najefikasnije ekipe, medjusobni dueli uvijek obiluju golovima..
zbroj golova 1/3 2+ 2,05
Derbi KHL-a, duel dvije najefikasnije ekipe, medjusobni dueli uvijek obiluju golovima..
Sviđa mi se, pogotovo Goffin, Bautista, Y.H.Lu i KubotWilly je napisao/la:

Edit. Uz ova 4 cu jos pokusati :
Robredo T.(h-3,5)-Venus M 1
AljBedene(h-3,5)-Andreozzi 1
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 13 jan 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Idemo po pare

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 13 jan 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja cu pokusati ovakoConvicts1988 je napisao/la:Večeras tenisa na pretek, zamolio bih one koji su bolje upoznati da nam bace koji par tu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.