FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
cestitam raja, i mi imamo svog ALDINA
Benko je napisao/la:cestitam raja, i mi imamo svog ALDINA
pusti ejpa brate...ahahahahahah
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima li sta za stopera.Da je Vranjesa kako nagovoriti da potpise.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nisi primijetio Benko uvijek daje tacne informacije i hvala momku sto ih dijeli sa nama,a sto si se ti toliko svez'o njih? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma svaki put kada pogledam ovaj gif u ušima mi odzvanja onaj njegov urlik: "UUUooooooo" a krv se ledi u žilama i srce naraste kao trebević!!!BelminM23 je napisao/la:Bravo Samire.![]()
Vidi se na njemu da baš voli klub, kakva reakcija kod ovog gola Velkoskog na derbiju (u programu se njegov jauk čuje), skidanje dresa nakon prvog gola...
![]()
Eh sad da bi znati kolika je odšteta, ako ga neko bude htjeo uzeti, a vjerujem da će stizati za njega ponude.
BUdimo ponosni što imamo ovakvog jednog ISTINSKOG HORDAŠA I PITARA KAO IGRAČA, VRIJEDI SUHO ZLATO I TO BUKVALNO!!!
O ovome sam govorio prije neki dan, ali skoro svi navalili da pljuju i Samira i HT-a.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
UltraSA je napisao/la:O ovome sam govorio prije neki dan, ali skoro svi navalili da pljuju i Samira i HT-a.
Sjecam se dobro tvog posta i svaka cast na info. Znam da je islo tesko i to bas tesko...isto tako Samie je htio potpisati odmah i govorim evo 10 put da nije do njega nista bilo...samo manager i nista vise
Ulazim sad i imam sta vidjeti, Radovac konacno vise potpisuje!
E ovo je pravo pojacanje, i trenutno i za buducnost. Drago mi je i zbog nas, a i zbog njega sto ostaje i sto nije napravio gresku koju su mnogi talenti napravili pa na kraju zavrsili po kukuruz ekipama.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Siguran sam da znaju nasi njegovu situaciju i siguran sam da su ga razmatrali ali vjerovatno trazi vise nego sto mozemo dati ili mu se ne da igrati ovdje..samo pretpostavka ali svakako da se isplatiamypitar je napisao/la:Ima li sta za stopera.Da je Vranjesa kako nagovoriti da potpise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobro je sto Radovac ostaje,on ce se za godinu dvije prodati za velike pare,samo polako... sad je na redu golman i stoper!? valjda ce se uskoro rijesiti situacija sa Kelavom koji bi nam dobro dosao,kao i Vranjes koji bi po meni u Sarajevu mogao samo napredovati i vratiti se u reprezentaciju. Realno,Sarajevo je poslije Dinama i Partizana,a zajedno sa Rijekom najbolji klub u bivsoj Yugi! munjevitim koracima ide naprijed i sigurno su toga svjesni igraci sa kojima pregovaramo...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odlicna vijest, svi mogu biti prezadovoljni, naravno da su sanse minimalne da Samir ugovor odradi do kraja ali u svakom slucaju najbolji moguci potez, klub ce profitirat, igrac, reprezentacija... ma sve naj naj aBda ispred Samirasarajlija je napisao/la:Samir ostaje jos 4 godine vjeran svom klubu, bravo momcino , a i upravi kapa do poda.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Maribor je sigurno broj 1.JIJoe je napisao/la:Izivini ali na konto cega ?? organizacije u klubu ?? ili?bosnas_ je napisao/la:Dobro je sto Radovac ostaje,on ce se za godinu dvije prodati za velike pare,samo polako... sad je na redu golman i stoper!? valjda ce se uskoro rijesiti situacija sa Kelavom koji bi nam dobro dosao,kao i Vranjes koji bi po meni u Sarajevu mogao samo napredovati i vratiti se u reprezentaciju. Realno,Sarajevo je poslije Dinama i Partizana,a zajedno sa Rijekom najbolji klub u bivsoj Yugi! munjevitim koracima ide naprijed i sigurno su toga svjesni igraci sa kojima pregovaramo...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znači to ti je cilj.JIJoe je napisao/la: Upravo tako, medjutim ne kontam po cemu mu je Sarajevo medju najboljim klubovima ex. Yu, po titulama i peharima sigurno nije, ostaje organizacija samo ...
Nije na tvoju veeeeliku sreću, ali te činjenice našu ljubav (koju vi toliko potencirate) ne umanjuje i neće nas spriječiti da svakim danom nastojimo biti bolji nego što smo bili, u svim segmentima.
Jel mihojevic kao igrac u rangu dupeta i tatka..Hocel Leon bit kapiten..i onaj Rustemovic kako sam cuo kupljen je da bude grijac klupe .zar zaista nemoze nista vise osim toga
.MEHO KODRO jesil doso..JAVI SE JAVISE HOME
.MEHO KODRO jesil doso..JAVI SE JAVISE HOME
Hajde pravite link

Head je napisao/la:[youtube][/youtube]simon je napisao/la:Daj neka neko napravi stream
Ti si opet šampion !
Jarane ja fakate ne kontam cemu tolika doza ironije,nepovjerenja,ja mislim kada bi CNN snimao ti opet ne bi vjerovaopepgvardiola je napisao/la:HordeBL je napisao/la:Da znate kako su to teski pregovori bili , ko da messija dovodimo. Ibrak je kralj , zapamtite....KRALJ![]()
Da nisi slucajno snimio koji dio pregovora da podijelis pa da i mi vidimo kako su teski bili?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Jarane ja fakate ne kontam cemu tolika doza ironije,nepovjerenja,ja mislim kada bi CNN snimao ti opet ne bi vjerovaopepgvardiola je napisao/la:HordeBL je napisao/la:Da znate kako su to teski pregovori bili , ko da messija dovodimo. Ibrak je kralj , zapamtite....KRALJ![]()
Da nisi slucajno snimio koji dio pregovora da podijelis pa da i mi vidimo kako su teski bili?
Smiju nam se ljudi sa pravom kad udju na pdf zbog ovih nasih insajdera, i svaka imalo zrelija osoba treba da se uvrijedi na takve postove jer mu vrijedja inteligenciju, ali zakljucak je da sam ja zalutao na ovom forumu jer vidim da niko ne dijeli moje misljenje i da sam izgleda duplo stariji (po razmisljanju) od skoro svakog forumasa (cast izuzecima) Na zalost kvalitet dijaloga na Seljinom pdf-u je mnogo zreliji, ali ovdje kod nas su izgleda u modi neki novi klinci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.