GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Iz kluba potvrđeno da je Čop prodan za 5 milijuna eura.
Još jedan strašan posao Zdravka Mamića.
Sljedeći će biti prodaja Brozovića u Milan za 8-10.
SiamoNoi je napisao/la:Kakvi debili su se ovdje nakotili,a moderatori ne reagiraju.Fino,fino.
audere est facere!
Javno ću te upozoriti da prestaneš sa vrijeđanjem i prihvatiš činjenicu da postoje ljudi koji misle drugačije od tebe. Takvima nećemo zabraniti da diskutuju na temi, niti ćemo ih zbog drugačijeg mišljenja sankcionisati.SiamoNoi je napisao/la:Kakvi debili su se ovdje nakotili,a moderatori ne reagiraju.Fino,fino.
kakav bi to forum bio, kad bi svi mislili isto...
a već sam te upozorio da ne prijavljuješ postove sa kojima se ne slažeš. ometaš nam moderiranje foruma.
@Zdravko, isto vrijedi i za tebe.
Samo nam još on fali.Zdravko je napisao/la:Iz kluba potvrđeno da je Čop prodan za 5 milijuna eura.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Samo nam još on fali.Zdravko je napisao/la:Iz kluba potvrđeno da je Čop prodan za 5 milijuna eura.
Brozovic je igracina, poslije Modrica najbolji hrvatski veznjak.
Bace se ovdje padobranom i napišu otprilike:spursman je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Kakvi debili su se ovdje nakotili,a moderatori ne reagiraju.Fino,fino.drago mi je zbog vas dvojice udušili ste na ovoj temi neka i provokatora.
Mi smo ponosni lizači virtuelnog mafijaškog šupka nesposobnog degenerika i ratnog profitera. Nekoliko puta smo priznali da on ne bi smio biti predsjednik kluba i da krši zakon, ali mi mu svejedno ližemo šupak.
Kako nas samo provociraju
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Ne znam odakle toj klosarskoj zadruzi nazvanoj "zajedno za dinamo" pravo da klub nazivaju svojim? Ima jos navijaca koji ne misle da su bitniji od kluba. Zdravko bi trebao otkupiti stadion od grada i zabraniti takvima pristup na tribine tog svetog hrama nogometa. Neka se kisele po zagrebackim dvoranama i slave kako ih se skupilo 2.000.
@admine ja ne znam ko je ovdje lud. Pa ocito da je ovaj @Zdravko troler, ni @spajki nije daleko od toga. Likovi registrirani prije par dana i pisu samo na ovoj temi.
Naravno da svatko moze imat svoje misljenje, ali ovo sto oni pisu je ocigledno trolanje i provociranje...
Naravno da svatko moze imat svoje misljenje, ali ovo sto oni pisu je ocigledno trolanje i provociranje...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zdravko je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Samo nam još on fali.Zdravko je napisao/la:Iz kluba potvrđeno da je Čop prodan za 5 milijuna eura.
Brozovic je igracina, poslije Modrica najbolji hrvatski veznjak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
neroazzurni
- Kontakt:
ovo je ubjedljivo najgora tema na forumu, da te bog sacuva
naziv je Dinamo Zagreb ali ne smijes nista pozitivno napisati o Dinamu jer te odmah dva-tri dezurna lika napadnu
vecina postova je o nekakvom malonogometnom klubu
ljude koji pisu pozitivno o Dinamu se naziva placenicima, da trolaju...naziv Četnik se ustalio u govoru
naravno moderator za ovu temu je tovar pa ga i boli patka, cak sta vise drago mu je...
yebe lud zbunjenog
naziv je Dinamo Zagreb ali ne smijes nista pozitivno napisati o Dinamu jer te odmah dva-tri dezurna lika napadnu
vecina postova je o nekakvom malonogometnom klubu
ljude koji pisu pozitivno o Dinamu se naziva placenicima, da trolaju...naziv Četnik se ustalio u govoru
naravno moderator za ovu temu je tovar pa ga i boli patka, cak sta vise drago mu je...
yebe lud zbunjenog
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Poslano argumentirano na mail svo trolanje od početka do kraja."Neka institucije rade svoj posao".Hoće li to biti posao lo stile institucije u RH ili je ovdje ipak nesto drugačije ostaje nam za vidjeti.Svakako da će njihov odgovor i reakcija ili nedostatak iste mnogo reći o ovome forumu tj. ljudima koji se o njemu "skrbe".Lillard je napisao/la:@admine ja ne znam ko je ovdje lud. Pa ocito da je ovaj @Zdravko troler, ni @spajki nije daleko od toga. Likovi registrirani prije par dana i pisu samo na ovoj temi.
Do tada da pobijemo i onu laž o Čopovom transferu kojom nas ovdje i iz GNK danima trolaju:
http://www.****.net/**** ... LUoO8ln5gi
Cagliari potvrdio posudbu,u HNSu igrač registriran kao posuđeni do idućeg ljeta,ali ne trolovi znaju bolje.

Napiši nešto pozitivno o GNK,a da drži vodu.Izvoli.Imaš primjer forumaša Signorea kojeg nitko ne napada jer ne trola i ne piše budalaštine i izmišljotine.Imaš primjer forumaša Neutrala koji je to radio pa kada mu je sve argumentirano je prestao jer je kako je i sam rekao shvatio o čemu se ovdje radi.A imaš i treći primjer s ovim trolovima.neroazzurni je napisao/la:naziv je Dinamo Zagreb ali ne smijes nista pozitivno napisati o Dinamu jer te odmah dva-tri dezurna lika napadnu![]()
vecina postova je o nekakvom malonogometnom klubu![]()
Što se tiče Futsal Dinama kada se članovima vrati pravo biranja koje im prema zakonu pripada Futsal Dinamo će biti dio kolektiva i pridružen NK Dinamo Zagrebu tako da je to razlog što se ovdje smije pisati i što se piše o Futsal Dinamu.
stvarno ne znam ko je tebe postavio kao dežurni autoritet koji će odrediti o čemu će se pisati, a o čemu neće?
Pustio sam da pišete o sasvim drugom klubu koji igra sasvim drugi sport, a vidim vi sad to zloupotrebljavate pa ne dozvoljavate nikome da piše o klubu o kojem tema govori. Ako vas Dinamo ne interesuje, nego vas interesuje futsal klub, otvorite temu na Ostali sportovi, pa lagano...
Meni je svejedno da li se o Dinamu piše pozitivno ili negativno. Također, ne mislim davati neku prednost onima koji su zadovoljni trenutnim rezultatimu ili onim nezadovoljnim. Moje je da pratim da se na ovoj temi piše o Dinamu i to je to.
Nisam upućen u dešavanja i lično, ne mogu da shvatim privatiziranje teme od strane par forumaša koji su uvjereni da se o klubu nema ništa pozitivno napisati (to mi je kao da Željovci poklope temu Sarajeva), ali nije moje ni da to shvaćam.
Diskusiju o moderiranju teme ovim završavam. Dok god se piše o temi, neću braniti da se piše. Srećom, ima dovoljno argumenata kojima ćete dokazati da nema ništa lijepo oko Dinama, pa samo izvolite, forum i jeste za razmjenu mišljenja. A možete i jednostavno ignorisati postove koje ne smatrate značajnim.
Pustio sam da pišete o sasvim drugom klubu koji igra sasvim drugi sport, a vidim vi sad to zloupotrebljavate pa ne dozvoljavate nikome da piše o klubu o kojem tema govori. Ako vas Dinamo ne interesuje, nego vas interesuje futsal klub, otvorite temu na Ostali sportovi, pa lagano...
Meni je svejedno da li se o Dinamu piše pozitivno ili negativno. Također, ne mislim davati neku prednost onima koji su zadovoljni trenutnim rezultatimu ili onim nezadovoljnim. Moje je da pratim da se na ovoj temi piše o Dinamu i to je to.
Nisam upućen u dešavanja i lično, ne mogu da shvatim privatiziranje teme od strane par forumaša koji su uvjereni da se o klubu nema ništa pozitivno napisati (to mi je kao da Željovci poklope temu Sarajeva), ali nije moje ni da to shvaćam.
Diskusiju o moderiranju teme ovim završavam. Dok god se piše o temi, neću braniti da se piše. Srećom, ima dovoljno argumenata kojima ćete dokazati da nema ništa lijepo oko Dinama, pa samo izvolite, forum i jeste za razmjenu mišljenja. A možete i jednostavno ignorisati postove koje ne smatrate značajnim.
Hvala.admin je napisao/la:Srećom, ima dovoljno argumenata kojima ćete dokazati da nema ništa lijepo oko GNK, pa samo izvolite
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mamic- ... 99323.aspxTo da šuruju sa Arkanovcima su najobičnije izmišljotine kojima se takvi probisvijeti i služe samo da bi ocrnili najsposobnijeg menadžera jednog kluba na prostorima stare Jugoslavije, u nedostatku boljih argumenata. Ako je Mamić i bio s nekima od tih 'Arkanovih ljudi' on sigurno nije znao za to.
http://www.filedropper.com/glavaTo da šuruju sa Arkanovcima su najobičnije izmišljotine kojima se takvi probisvijeti i služe samo da bi ocrnili najsposobnijeg menadžera jednog kluba na prostorima stare Jugoslavije, u nedostatku boljih argumenata. Ako je Mamić i bio s nekima od tih 'Arkanovih ljudi' on sigurno nije znao za to.
http://www.zakon.hr/z/64/Zakon-o-udrugamaIzbori u Dinamu nikad nisu bili niti će biti. Za to uostalom, i nema nikakve podloge. Nijedan hrvatski klub se ne bira po principu jedan član-jedan glas
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fa ... orts_teamsIzbori u Dinamu nikad nisu bili niti će biti. Za to uostalom, i nema nikakve podloge. Nijedan hrvatski klub se ne bira po principu jedan član-jedan glas. I u europi i u svijetu to nije ustaljena praksa.
Sposobnost jednog čovika nadilazi sve što ovi pokušaju već više od 10 godina. Dinamo je najčišći klub u Hrvatskoj i to dokazuju svakodnevne kontrole kojima je Dinamo podvrgnut i to nikakva 'sportska inspekcija' ne može promijenit.
http://www.zakon.hr/z/300/Zakon-o-sportu
http://www.zakon.hr/z/64/Zakon-o-udrugama

- Insect_terminator
- Kontakt:
Zdravko cak u zadnjih par godina vise nije sklon glupostima, izvrijedjao je samo ministra sporta sto mu ne ide na cast ali svejedno ministar je bio lajav
. Uglavnom u NG zelim mu jos vise uspjesnih transfera, boljih rezultata i prezimljavanje i neka se zadrzi sto duze na svojoj funkciji, moze do mirovine 
Trofeje mu ne trebas zazeljeti jer je to postala rutina. Prije ce Dario Simic reci nesto pametno nego ce Dinamo izgubiti prvenstvo. Takodjer i to drugo je nepotrebno jer i sami znamo da ce Zdravko ostati dokle god bude htio. Na srecu svih ljudi kojima je stalo do Dinama i reprezentacije jer nakon njega neka nam su nam svi bogovi na pomoci. To znaju i Sokota, Simic, Maric, Biscan i ne znam zasto manipuliraju s tim jadnim navijacima. Ocito zele i svoj komad torte. E pa neka onda preuzmu Lucko i stvore klub kao sto je Zdravko od Dinama stvorio europski klub.
Eno članak na sportskim novostima koji kaže posudba Čopa u Cagliari za milijun i po eura! Ako je to istina, onda stvarno nemam riječi! Maminju treba dić spomenik ispred Maksimira po uzoru na bana Jelačića ili kralja Tomislava! Za posudbu jednog panja dobit milijun i pol eura je ne-vje-ro-ja-tno!
Nismo ni svjesni kakvog dragulja na čelu kluba imamo! Tako pozitivnog čovjeka koji plaća operacije (iz svog džepa!) juniorima koji su ozlijeđeni i čije obitelji su siromašne, sudjeluje u desecima humanitarnih akcija svake godine i plaća milijun i pol eura i potpisuje četverogodišnji ugovor s igračem koji je koji dan ranije slomio nogu i čija je nogometna budućnost u to vrijeme bila krajnje neizvjesna može samo jedan veliki gospodin kakav je Zdravko Mamić!
Zdravko, Zdravko, Bog ti dao zdravlja i sreće da još dugo vodiš ovaj klub u nove pobjede kao što si to radio svih ovih godina! Neka pati koga smeta! Malo je poznato da je Dinamo prošle godine ostvario najviše europskih pobjeda u svojoj povijesti! Sa 7 pobjeda u 12 utakmica europskih Zdravku je uspjelo ono što mnogim drugim čelnicima prije njega nije, uz gol razliku 22-19! Dao Bog pa ove godine odemo i korak dalje sa svim vedetama koje obitavaju u svlačionicama podno juga Maksimira! A sve zbog jednog čovjeka, genijalnog Mamića!¨Zdravko, Zdravko, sunce naše žarko i vođo najveći!

Nismo ni svjesni kakvog dragulja na čelu kluba imamo! Tako pozitivnog čovjeka koji plaća operacije (iz svog džepa!) juniorima koji su ozlijeđeni i čije obitelji su siromašne, sudjeluje u desecima humanitarnih akcija svake godine i plaća milijun i pol eura i potpisuje četverogodišnji ugovor s igračem koji je koji dan ranije slomio nogu i čija je nogometna budućnost u to vrijeme bila krajnje neizvjesna može samo jedan veliki gospodin kakav je Zdravko Mamić!
Zdravko, Zdravko, Bog ti dao zdravlja i sreće da još dugo vodiš ovaj klub u nove pobjede kao što si to radio svih ovih godina! Neka pati koga smeta! Malo je poznato da je Dinamo prošle godine ostvario najviše europskih pobjeda u svojoj povijesti! Sa 7 pobjeda u 12 utakmica europskih Zdravku je uspjelo ono što mnogim drugim čelnicima prije njega nije, uz gol razliku 22-19! Dao Bog pa ove godine odemo i korak dalje sa svim vedetama koje obitavaju u svlačionicama podno juga Maksimira! A sve zbog jednog čovjeka, genijalnog Mamića!¨Zdravko, Zdravko, sunce naše žarko i vođo najveći!
Zadnja izmjena: spajk, dana/u 13 jan 2015, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Klub nikad nece voditi huligani iz praga, klagenfurta, temisvara itd.
To neka vam je jasno!
To neka vam je jasno!
Zdravko je napisao/la:Klub nikad nece voditi huligani iz praga, klagenfurta, temisvara itd.
To neka vam je jasno!
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
javljaju se moralne vertikale iz hercegovine ili dojdeki u zagreb koji do devedesetih nisu imali televizor,a onda preko noći postali purgeri 
Svi znamo tko financira Futsal Dinamo. To je Josip Kregar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.