FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije se placalo zato sto se moglo i sto je prolazilo.svake godine potpise se reprogtam i jovo na novo.Sada to ne prolazi vise posebno od kada je ozglasan novi zakon.
Vidi,napisao sam ono sto znam.Dug poreznoj upravi je dostupan na stranici federalne porezne uprave i zato sam ga napisao. Ostalo,napisao sam da je izvjesno da ima i drugih dugova. Koliko,ne znam.Ne znam ja kao sto ne zna niko van kluba. Ne zna, jer te informacije ne idu u javnost.A napisao sam da ima jer su isle informacije iz kluiba da se sa dobrim djelom povjerilaca postigao dogovor o obrocnom placanju,a da je dio dugova oprosten.Ali se nisu navodile cifre.amypitar je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Zanimljivo je ovo oko dugova.
Oni koji misle da je FKS manje duzno od Zelje,ili daje drasticno manje duzno,varaju se.
Dakle,Zeljin dug je ukupno cca 3 000 000 km. Od toga je 1209000 dug poreznoj upravi (osnovica za koju je potpisan reprogram). Ostalo su drugi dugovi. Izvjesno je da ce se i oni umanjivati na nacin da ce se dio otpisivati,odnosno oprastati a veci dio platiti.
FKS je duzno poreskoj upravi 2 100 000 km(glavnica,za koju je vjerovatno potpisan reprogram). Ima i Sarajevo drugih dugova,izvjesno. Koliko,ne znam.Ali,ako su sa vecim brojem ljudi iz kluba,kao i dobavljaca, potpisivani sporazumi da se dio plati na vise rata,da se dio halali,znaci ima. Tako da vam ta razlika u dugovanjuma nije velika. Cinjenica je toda je FKS dosta investiralo u tim. Odnosno,sve sto je novca dolazilo od investitiora,investirano je u tim i omladinski pogon. I naravno,na troskove takmicenja.
U sustini me ne interesuje FKS.Ljudi imaju svoj put. Ovo sam napisao zbog navijaca Zelje.
Jako realan post,svaka ti cast.![]()
Samo kod ovog boldiranog si slucajno zaboravio,da osim u igracki kadar Sarajevo ulaže i u trening kamp na Butmiru sve ukupno oko 8 milona km,u prvoj ce biti uloženo 1,4 milona km.Ovo sam napisao zbog navijaca.
Napisao sam da se pare koje dolaze od investitora ulazu u tim i omladinski pogon.I kamp je to. I oko ovoga niko ne zna vise. Bilo je u javnosti oko potpisa ugovora za teren sa plasticnom travom. Koji iznos,nije receno.
Ti navodis iznose na osnovu rekla kazala.ili si eventualno blizak nekom iz rukovodstva kluba. Ali nisi blizak nikom iz kluba jer ne znas ustvari ni ti. Kazes da se treba uloziti 8 mil.km ukupno,a u prvoj fazi ce biti ulozeno 1.4 mil. Znaci da ne znas koliko je ulozeno. Eto zbog cega ja nisam navodio cifre.
Svako normalan je znao da se to mora platiti kad-tad. Zato sam i rekao da se nesavjesno poslovalo i odlučivalo u tom periodu i da za taj period isključivi krivci oni koji su bili u strukturama Kluba - a odlučuju.DANDY je napisao/la:Nije se placalo zato sto se moglo i sto je prolazilo.svake godine potpise se reprogtam i jovo na novo.Sada to ne prolazi vise posebno od kada je ozglasan novi zakon.
Po meni Greda radi dobar posao i nadam se da ga neće niko zaustaviti da ide i dalje u zacrtanom pravcu.
Također, bez obzira što sam se osvrnuo unazad, to ne treba da radimo. Trebamo gledati naprijed, a kada jednog dana "stanemo na noge", tada se treba okrenuti i reći imenom i prezimenom, koji su ti ljudi koji su radi sitnosopstveničkih interesa "kočili" najveći Klub u Državi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
FKZ1921 je napisao/la:Vidi,napisao sam ono sto znam.Dug poreznoj upravi je dostupan na stranici federalne porezne uprave i zato sam ga napisao. Ostalo,napisao sam da je izvjesno da ima i drugih dugova. Koliko,ne znam.Ne znam ja kao sto ne zna niko van kluba. Ne zna, jer te informacije ne idu u javnost.A napisao sam da ima jer su isle informacije iz kluiba da se sa dobrim djelom povjerilaca postigao dogovor o obrocnom placanju,a da je dio dugova oprosten.Ali se nisu navodile cifre.amypitar je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Zanimljivo je ovo oko dugova.
Oni koji misle da je FKS manje duzno od Zelje,ili daje drasticno manje duzno,varaju se.
Dakle,Zeljin dug je ukupno cca 3 000 000 km. Od toga je 1209000 dug poreznoj upravi (osnovica za koju je potpisan reprogram). Ostalo su drugi dugovi. Izvjesno je da ce se i oni umanjivati na nacin da ce se dio otpisivati,odnosno oprastati a veci dio platiti.
FKS je duzno poreskoj upravi 2 100 000 km(glavnica,za koju je vjerovatno potpisan reprogram). Ima i Sarajevo drugih dugova,izvjesno. Koliko,ne znam.Ali,ako su sa vecim brojem ljudi iz kluba,kao i dobavljaca, potpisivani sporazumi da se dio plati na vise rata,da se dio halali,znaci ima. Tako da vam ta razlika u dugovanjuma nije velika. Cinjenica je toda je FKS dosta investiralo u tim. Odnosno,sve sto je novca dolazilo od investitiora,investirano je u tim i omladinski pogon. I naravno,na troskove takmicenja.
U sustini me ne interesuje FKS.Ljudi imaju svoj put. Ovo sam napisao zbog navijaca Zelje.
Jako realan post,svaka ti cast.![]()
Samo kod ovog boldiranog si slucajno zaboravio,da osim u igracki kadar Sarajevo ulaže i u trening kamp na Butmiru sve ukupno oko 8 milona km,u prvoj ce biti uloženo 1,4 milona km.Ovo sam napisao zbog navijaca.
Napisao sam da se pare koje dolaze od investitora ulazu u tim i omladinski pogon.I kamp je to. I oko ovoga niko ne zna vise. Bilo je u javnosti oko potpisa ugovora za teren sa plasticnom travom. Koji iznos,nije receno.
Ti navodis iznose na osnovu rekla kazala.ili si eventualno blizak nekom iz rukovodstva kluba. Ali nisi blizak nikom iz kluba jer ne znas ustvari ni ti. Kazes da se treba uloziti 8 mil.km ukupno,a u prvoj fazi ce biti ulozeno 1.4 mil. Znaci da ne znas koliko je ulozeno. Eto zbog cega ja nisam navodio cifre.
http://www.****/clanak/154250/krece- ... ona-maraka" onclick="window.open(this.href);return false;
na temi ništa novo, praunuk pod 21. nickom bistri sve nauke i sva područja ljudskog djelovanja odjednom. praunuka za mandatara vlade, a ostale pitarčiće za ministre, da i država konačno izađe iz govana.
a ovaj se svezao opstruiranja k'o p'jan plota, a ničeg konkretnog. ti likovi ni kod kuće izbor ručka ne mogu više opstruirati, šta god da su zasrali u prošlosti. jedini od "bivših" ko ima resurse da opstruira ako to hoće je žujo, ali zasad srećom izgleda kao da neće.
a ovaj se svezao opstruiranja k'o p'jan plota, a ničeg konkretnog. ti likovi ni kod kuće izbor ručka ne mogu više opstruirati, šta god da su zasrali u prošlosti. jedini od "bivših" ko ima resurse da opstruira ako to hoće je žujo, ali zasad srećom izgleda kao da neće.
FKŽ1921
1. Mi cemo za godinu dana biti slobodni rata poreza jer cemo dug vratiti u tri rrate od poo 640 000 KM. Tako smo potpisali reprogram, na godinu dana, tako da se pored kamate odbija i 30% glavnice (vi ste na 10 godina potpisali)
2. Za akademiju ide lova odmah, lezi an racunu.
3. pare za kadar nisu ulozene nikakve jer se ne kupuju igraci, a plate iggraca su kao i u sirokom npr.osim dva-tri igraca , jednog placa Cardiff. Naravno, dio para jeste ulozen ali jako malo za razliko od akademije i dugova.
Dug prema dobavljacima je isplacen, prema bivsim igacima je isplacen, tako da iduce godine mi smo postpuno bez marke duga ukljucujuci i porez. Dokaz tome jesu SLOBODNI svi racuni kluba, dakle, sve i jedan racun FKS je odblokirann, da postoji i jedna nerjesena tuzba racun bi bio blokiran.
molim da se ne pljuje na moj post ni slicno jer samo zelim pojasniti kolegi sa foruma o cemu se radi.
1. Mi cemo za godinu dana biti slobodni rata poreza jer cemo dug vratiti u tri rrate od poo 640 000 KM. Tako smo potpisali reprogram, na godinu dana, tako da se pored kamate odbija i 30% glavnice (vi ste na 10 godina potpisali)
3. pare za kadar nisu ulozene nikakve jer se ne kupuju igraci, a plate iggraca su kao i u sirokom npr.osim dva-tri igraca , jednog placa Cardiff. Naravno, dio para jeste ulozen ali jako malo za razliko od akademije i dugova.
Dug prema dobavljacima je isplacen, prema bivsim igacima je isplacen, tako da iduce godine mi smo postpuno bez marke duga ukljucujuci i porez. Dokaz tome jesu SLOBODNI svi racuni kluba, dakle, sve i jedan racun FKS je odblokirann, da postoji i jedna nerjesena tuzba racun bi bio blokiran.
molim da se ne pljuje na moj post ni slicno jer samo zelim pojasniti kolegi sa foruma o cemu se radi.
Ključ ovog svega jesu navijači. Mi navijači, simpatizeri treba da stanemo iza Gredića i ostalih koji rade dobre stvari u klubu i tako pokažemo onima koji bi kao pokušali da to sje.bu da nema zajeba.ncije sa nama, mada mislim da ni ublehaš Žujo nema damu da u ovakvoj situaciji opstruira statut ..ChWilla je napisao/la:na temi ništa novo, praunuk pod 21. nickom bistri sve nauke i sva područja ljudskog djelovanja odjednom. praunuka za mandatara vlade, a ostale pitarčiće za ministre, da i država konačno izađe iz govana.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
zasad, po ovome, izgleda da nije krenuo u tom smjeru. ali eto, da (ga) ne ureknemo.
Možemo li te zamoliti po ko zna koji put da nas poštediš info o Sarajevu i ako osjetiš potrebu da to objasnišBenko je napisao/la:FKŽ1921
FKŽ1921 ima PP
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kad vec pises na nasoj temi da ti pojasnim:sama tuzba ne blokira racun nego presuda,da ti pojasnim mozes imati sto tuzbi i deblokiran racunBenko je napisao/la:FKŽ1921
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kasic,hadzovic,mekic i haskovic idu na posudbu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
gdje ?super je napisao/la:kasic,hadzovic,mekic i haskovic idu na posudbu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Naravno, kriv izraz sam upotrijebio, a posto su ulaskom tana dvije nezavisne revizije bile, i jedna nasa, jasno je da tih presuda vise nema niti ce ih biti jer je sve svedeno na čisto, sto je tan izričito trazio.gavran je napisao/la:kad vec pises na nasoj temi da ti pojasnim:sama tuzba ne blokira racun nego presuda,da ti pojasnim mozes imati sto tuzbi i deblokiran racunBenko je napisao/la:FKŽ1921
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jozic-na ... tan/150177" onclick="window.open(this.href);return false;Benko je napisao/la:Naravno, kriv izraz sam upotrijebio, a posto su ulaskom tana dvije nezavisne revizije bile, i jedna nasa, jasno je da tih presuda vise nema niti ce ih biti jer je sve svedeno na čisto, sto je tan izričito trazio.gavran je napisao/la:kad vec pises na nasoj temi da ti pojasnim:sama tuzba ne blokira racun nego presuda,da ti pojasnim mozes imati sto tuzbi i deblokiran racunBenko je napisao/la:FKŽ1921
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
idu sa ekipom na pripreme pa posle priprema idu u drugu liguZZtop10 je napisao/la:gdje ?super je napisao/la:kasic,hadzovic,mekic i haskovic idu na posudbu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- JoseMourinho
- Kontakt:
molim vas nemojte ovdje pricati o komsijama, lagano ako hocete replicirat ima njihova tema, tako bgm treba pocet, ako dodje pitar provocirat ili nesta uporedjivat i sl., lagano im odgovorimo na njihovoj temi, da djabe ovu ne useremo
(naravno ako je normalan post o nama bez provokacije ko hoce odgovori
)
drago mi je za momke sto idu, dobro ce im doci da igraju redovno, vjerujem da ce se dobro drzati na oku, to im je prilika da pokazu koliko mogu
drago mi je za momke sto idu, dobro ce im doci da igraju redovno, vjerujem da ce se dobro drzati na oku, to im je prilika da pokazu koliko mogu
Ne odgovarajte ovim pacenicima vidite da 3 iste osobe pisu na nasoj temi.
Šta je bolan s tobom. Što si dosadan. Ne interesuješ nas ni ti ni tvoj malograđanski klub.Benko je napisao/la:FKŽ1921
Meni je samo zao iskrenih navijaca Zelje,ovih ostalih kvazi duduk navijaca I stetnika kluba mi je na vrh glave.
Sta mi hocemo stadion neki a nema nas reg 2000 bolesnih budala sto zive za Zelju.
Kriminalci nam lagano unistavaju Jug,koji je bio snaga Zelje dok mi svi samo gledamo I sutimo. Cim neko nesto kaze drugacije od drugih odma je papak, levat itd.
Odgovorno tvrdim da ljudi nece da idu na utakmice zato sto se nece problema s budalama.Nije to samo zbog loseg fudbala koji je ispod nivoa ,nego ljudi se osjecaju ne sigurno na svom vlastitom stadionu.Paljenje baklji I gluposti moze samo budala jeste citaj BUDALA blentava.
Koji krac se pale baklje I upotrebljava pirotehnika protiv npr Travnika ?
Za derbi uz koreografiju oke ali za ove druge tekme to je samo glupost I namjerno se steti klubu.
Gredic je nesto reko na onom videu a to je ako neces pomoc nemoj odmoc klubu.
Ako ti je ljepse otici na koncert turbo folk pjevacice nego doci gledat velikog Zelju onda sisiaj vesla I hos samog sira
...Kofole hoce clanske I kad se nabave clanske svi kofole kokuzi .
Mi sami moramo zavrnuti rukave I malo usmjeriti ove mlade koji su zalutali.
Sta mi hocemo stadion neki a nema nas reg 2000 bolesnih budala sto zive za Zelju.
Kriminalci nam lagano unistavaju Jug,koji je bio snaga Zelje dok mi svi samo gledamo I sutimo. Cim neko nesto kaze drugacije od drugih odma je papak, levat itd.
Odgovorno tvrdim da ljudi nece da idu na utakmice zato sto se nece problema s budalama.Nije to samo zbog loseg fudbala koji je ispod nivoa ,nego ljudi se osjecaju ne sigurno na svom vlastitom stadionu.Paljenje baklji I gluposti moze samo budala jeste citaj BUDALA blentava.
Koji krac se pale baklje I upotrebljava pirotehnika protiv npr Travnika ?
Za derbi uz koreografiju oke ali za ove druge tekme to je samo glupost I namjerno se steti klubu.
Gredic je nesto reko na onom videu a to je ako neces pomoc nemoj odmoc klubu.
Ako ti je ljepse otici na koncert turbo folk pjevacice nego doci gledat velikog Zelju onda sisiaj vesla I hos samog sira
Mi sami moramo zavrnuti rukave I malo usmjeriti ove mlade koji su zalutali.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Najvjerovatnije Igman Konjic tamo ce uglavnom otici par njih.super je napisao/la:kasic,hadzovic,mekic i haskovic idu na posudbu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, drzgemboadislic, GavranBeli, Giba87 i 45 gostiju.