Nije sve pasivno,radi se nesto

JA SAM SLOBODA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Istina covjek ne zeli saradnike koji ce sutra reci ja sam dao ovi ja dao ono daj meni moje..covjek kome da vjeruje ? Covjek barem ne prica odakle I kako od cega smo usli u PL..od drugih nismo sigurno...nebi ni ja svakog treba vidjeti ko ce halalit I dati za Slobodu..dovoljno vam je da covjem nece da potpise reprogram da nebi sutra ostalo da drugI moraju placat 20.000 mjesecno..ali znaj da kad bi Szmir otisao da bi nam tad usljedilo gasenje..niko nebi to placao ..covjem razmislja I zna nasta bi to izaslo ..a da ne dodje do toga onda odmah trazi vecu podrsku da ako sitra nekad ode ipak se od neceg ima placat to sto se potpise ..a vi sto pljujete ono sto jedino valja u Slobodi u nazad nekoliko godina zapitajte se koliko vi zapravo volite taj klubHerLutwoII je napisao/la:Pa vi nikako da skontate da frajer ne zeli suradnike nego sponzore i pare,ostalo on sam zna raditi. Sto bi se on recimo sa milionom od opstine natezao kako i kome s nekim od saradnika kad je lakse i brze to sam odraditi.
protekla polusezona je dokaz kako to njemu ide tecno od ruke!
Prijedlog je dobar u smislu plaćanja članarine za kao član kluba, ali jedna od zamki ovakve vrste učešća u skupštinskom odlučivanju je kvorum.emirzlaTu je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/v2/sport/item/341-i ... -fksloboda
Nije sve pasivno,,,radi se nestonije los prijedlog...odma u petak primjenit na skupstini
Prijedlog je dobar u smislu plaćanja članarine za kao član kluba, ali jedna od zamki ovakve vrste učešća u skupštinskom odlučivanju je kvorum.Mortus je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/v2/sport/item/341-i ... -fksloboda
Nije sve pasivno,,,radi se nestonije los prijedlog...odma u petak primjenit na skupstini
Citao sam prijedlog. Dobar. Osim stavke glasanje...Neka neko kupi 100 clanstava i dobije mjesto u UO...Dakle prvih 5 broju kupljenih clanstava imaju mjesto u uo i pravo glasatuzlak1987 je napisao/la:Stvari koje se moraju srediti do savrsenstva:
-Sezonske ulaznice za zapad i sjever i promocija istih.
-Clanstvo od 170KM godisnje i utvrditi se pogodnosti koje imaju clanovi (popusti, pogodnosti sto se tice rekvizita i dresova, mogucnost davanja glasa clanovima u odlucivanju, fan day tj druzenje sa igracima i strucnim stabom).
U petak na skupstini ovo sve fino predlozituzlak1987 je napisao/la:Stvari koje se moraju srediti do savrsenstva:
-Clanstvo od 170KM godisnje i utvrditi se pogodnosti koje imaju clanovi (popusti, pogodnosti sto se tice rekvizita i dresova, mogucnost davanja glasa clanovima u odlucivanju, fan day tj druzenje sa igracima i strucnim stabom).
-Razvijane fan shopa i otvaranje konkretne lokacije gdje je dobar promet. Pri tome dogovor sa Patrickom da stalno salje dresove tj primati narudzbe od navijaca te im dostavljati dresove kada stignu. Traziti od Patricka i druge odjevne predmete da navijaci mogu uzeti. Naravno cijene trebaju biti takve da klub zaradi, eventualno popust na kolicinu.
-Aktivirati bolju web kampanju za domace utakmice. Dogovoriti se sa portalima da forsiraju tu pricu.
-Nagrade navijacima na nekim bitnijim utakmicama od Pivare ili u vidu besplatnih ulaznica.
Kome ovo mogu predloziti? Ko je uopste zaduzen za ovo i ne radi to. Ovo jedino zamjetim tim ljudima sa vrha, ne moze ovo simpatizer organizovat, zna se ko treba to raditi. Klub to radi, Azmire nadji jednog sposobnog covjeka da ovo sredi za par mjeseci i nadjite racunicu. Ovo sve je cisti profit..klub moze na ovome obezbjediti dosta novca i dobiti na promociji bar na kraci period dok su ljudi zagrijani..
Redom:tuzlak1987 je napisao/la:Stvari koje se moraju srediti do savrsenstva:
-Razvijane fan shopa i otvaranje konkretne lokacije gdje je dobar promet. Pri tome dogovor sa Patrickom da stalno salje dresove tj primati narudzbe od navijaca te im dostavljati dresove kada stignu. Traziti od Patricka i druge odjevne predmete da navijaci mogu uzeti. Naravno cijene trebaju biti takve da klub zaradi, eventualno popust na kolicinu.
-Aktivirati bolju web kampanju za domace utakmice. Dogovoriti se sa portalima da forsiraju tu pricu.
-Nagrade navijacima na nekim bitnijim utakmicama od Pivare ili u vidu besplatnih ulaznica.
Kome ovo mogu predloziti? Ko je uopste zaduzen za ovo i ne radi to. Ovo jedino zamjetim tim ljudima sa vrha, ne moze ovo simpatizer organizovat, zna se ko treba to raditi. Klub to radi, Azmire nadji jednog sposobnog covjeka da ovo sredi za par mjeseci i nadjite racunicu. Ovo sve je cisti profit..klub moze na ovome obezbjediti dosta novca i dobiti na promociji bar na kraci period dok su ljudi zagrijani..
u daljem prijedlogu koji je u izradi ima nekoliko clanova koji se odnose na skpstinu i rad skupstine. Prijedlog je da se skupstina mora sazvati 4 sedmice prije samog odrzavanja i da za odrzavanje skupstine nije neophodan kvorum od 50% prisutnih clanova. Druga stvar se odnosi na glasanje u skupstini. Za promjenu je dovoljna 50%+1 glas vecine od prisutnih delegata skupstine. Statutom bi trebalo definisati za sta je potrebna nadpolovicna vecina (50%+1 glas) a za koje promjene treba da bude apsolutna vecina (2/3 prisutnih).Mortus je napisao/la:Prijedlog je dobar u smislu plaćanja članarine za kao član kluba, ali jedna od zamki ovakve vrste učešća u skupštinskom odlučivanju je kvorum.emirzlaTu je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/v2/sport/item/341-i ... -fksloboda
ako uzmemo za primjer da imamo veliki broj članova koji plaćaju članarinu i imaju pravo odlučivanja lako se možemo doversti u situaciju da za bitne stvari nemamo kvoruma posebno kada se odlučuje sa 2/3 većinom...
Bila je prica,upravu si...al za sad ostaje da se odrzi u petak.Juce je bio sastanak Azmira i faraona...ne znam detalje.fukarezv je napisao/la:Cujem neke price da postoji mogucnost da se odgodi ova skupstina u petak![]()
![]()
Zna li neko nesto vise o ovom ?
Dobar prijedlog.emirzlaTu je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/v2/sport/item/341-i ... -fksloboda
Nije sve pasivno,radi se nestonije los prijedlog...trebalo bi podrzat ovu incijativu
JA SAM SLOBODA
Ko ? jel Handžić ? negdje sam pročitao da bi mogao doći ma posudbu.Head je napisao/la:Mogo bi vam jedan nas igrac na posudbu doci
Nije Handzic, a Piric nije potpis'o i Ibrakovic kaze da uopste nije Piric u igri, valjda ga ovaj njegov menadjer prodaje preko novina.Coraco je napisao/la:Ko ? jel Handžić ? negdje sam pročitao da bi mogao doći ma posudbu.Head je napisao/la:Mogo bi vam jedan nas igrac na posudbu doci
I šta je sa našeg golmana Pirića, jel potpisao ugovor s vama ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.