Ne, od 14tog do 17tog samo "Show Court 3"ennis je napisao/la:Imaju li kamere na ovom terenu gdje Damir igra protiv Bećira
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Zadnja izmjena: thelightblue, dana/u 13 jan 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije. Samo teren br. 2(ili 3)ennis je napisao/la:Imaju li kamere na ovom terenu gdje Damir igra protiv Bećira
Bečir mora pasti !
EDIT: Brži bio @thelighblue. Tren br. 3.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zna li se odprilike kad izlaze na teren (ovi nasi ) ?
Virtu4l je napisao/la:04:30 Dzumhur (1) - Mecir H2H 1-0 1.74 1.99
06:00 Karatsev - Brkic H2H 0-0 1.54 2.33
07:30 Beck (5) - Setkic H2H 0-0 1.28 3.59
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@thelighblue vidim da si prepravio na teren br. 3, ja sam slučajno stavio br. 3, mislio sam stavit br. 2 jer si ti napisao ali napisao 3. Ne znam koji je teren, prošle godine je bio teren br. 3 ali nije se igralo na terenu br. 2. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:@thelighblue vidim da si prepravio na teren br. 3, ja sam slučajno stavio br. 3, mislio sam stavit br. 2 jer si ti napisao ali napisao 3. Ne znam koji je teren, prošle godine je bio teren br. 3 ali nije se igralo na terenu br. 2.
Pa obično se treba pogledati protivnik da bi se formiralo neko mišljenje o tome kako će se meč odvijati...ali ovdje vlada neka druga politika u kojoj rankig i zvučnost imena imaju presudnu uloguemil02in je napisao/la:Šta ćeš ga bolan gledati,ako Damir bude čiste glave lagano prolazi,a ako bude kao inače onda je nahebo Damir i naši živcishminka je napisao/la:Jesi kad gledao Mecira?
Momak uopšte nije loš, samo nije pretjerano bio zagrijan za profi tenis...stari mu je veliki čehoslovački teniser koji je igrao 2 GS finala i osvojio zlato na Olimpijskim Igrama 1988. godine.
bolja podloga od Nerfida Džumhura
Onda ti ne pratiš Damira,ja sam išao na to ako Damir bude u glavi dobar da može dobiti svakog u svom rangu,a ako ne bude onda je on nahebo i naši živci.Malo razmisli prije pisanja ili pročitaj post dva outa.shminka je napisao/la:Pa obično se treba pogledati protivnik da bi se formiralo neko mišljenje o tome kako će se meč odvijati...ali ovdje vlada neka druga politika u kojoj rankig i zvučnost imena imaju presudnu uloguemil02in je napisao/la:Šta ćeš ga bolan gledati,ako Damir bude čiste glave lagano prolazi,a ako bude kao inače onda je nahebo Damir i naši živcishminka je napisao/la:Jesi kad gledao Mecira?
Momak uopšte nije loš, samo nije pretjerano bio zagrijan za profi tenis...stari mu je veliki čehoslovački teniser koji je igrao 2 GS finala i osvojio zlato na Olimpijskim Igrama 1988. godine.
bolja podloga od Nerfida Džumhura
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Prejakoemil02in je napisao/la:Onda ti ne pratiš Damira
Isto kao da Murinju kažeš, 'Jose ti ne pratiš Chelsea'
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, obično to tako ide...kad igraš dobro, onda dobiješ...a ako si loš, onda zijaniš
mada imaš i onu da se protivnik nešto pita...a ako ovaj bude igrao kako treba...Damiru se loše piše
mada imaš i onu da se protivnik nešto pita...a ako ovaj bude igrao kako treba...Damiru se loše piše
- legenda reala
- Kontakt:
Damir će ovo zijaniti ko od šale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja, ja, što ne pratiVirtu4l je napisao/la:Prejakoemil02in je napisao/la:Onda ti ne pratiš Damira![]()
Isto kao da Murinju kažeš, 'Jose ti ne pratiš Chelsea'
Ja sam mišljenja da je Damir bolji igrač od Bečira.
@legendo ne sluti. i ja se pridružujem željama, vazda bio treća.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:dabogda vazda radio treću
treća zakon, imaš tonu slobodnog vremena
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čuj ne prati Damira, a čovjek mu je u najmanju ruku jaran.emil02in je napisao/la: Onda ti ne pratiš Damira,ja sam išao na to ako Damir bude u glavi dobar da može dobiti svakog u svom rangu,a ako ne bude onda je on nahebo i naši živci.Malo razmisli prije pisanja ili pročitaj post dva outa.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Sarajevo29
- Kontakt:
Popio kafu na Nenin račun, što me svrstava u užu rodbinuUltraSA je napisao/la:Čuj ne prati Damira, a čovjek mu je u najmanju ruku jaran.emil02in je napisao/la: Onda ti ne pratiš Damira,ja sam išao na to ako Damir bude u glavi dobar da može dobiti svakog u svom rangu,a ako ne bude onda je on nahebo i naši živci.Malo razmisli prije pisanja ili pročitaj post dva outa.
Cuj prvi nosilac, pu yebemti 
Ma ustaje se oko 5, valja Tomu i Aldina kasnije pratiti.Viper je napisao/la:Momci ceka li se Damir do 5 ili se ustaje oko 5
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.