Respekt za postboccaccio je napisao/la:Od svih komentara najgore mi je sto mnogi obracaju paznju na glumu golmana koja je evidentna,sve je to u redu,ne treba zapostaviti tu totalnu glumu...isto tako jedino je Odovic spasio da njihovi ne odu sa terena,da je drugi trener bio sigurno bi izasli...tacno je i to da su tamo sve same seljacine i brdzani..
Ali ono sto meni neda spavati je ogromna kolicina seljakluka u nasim redovima,sreca pa je nasih ljudi ovde vise pa se mogu izabrati i normalni medju papcima i to nas malo odvaja od njih...hajde sto je kreten izletio na teren pa smo svi vidjeli kako nas to moze kostati mnogih stvari,ali nisam jos dozivio ni vidio nigdje na svijetu da neki navijaci koji se kunu u svoj klub i zive za njega kidaju stolice svog najmilijeg kluba i direktno time stete i pljuju po klubu...kidaju oni stolice i bacaju ko sretni...pa to je van svake pameti,to je krkanluk za koji mi fale rijeci da ga opisem...ne vole oni ZELJU,njima nista nije sveto...a trebam da ocekujem da se sve ostale navijacke grupe ponasaju kako treba,treba da ocekujem da pitar ne baci stolicu ili neka grupa koja dodje iz nekih sela...o pjesmama i povicima koje se pjevaju necu da komentarisem nista osim toga da me je stid,da mi koji se furamo da smo iz glavnog grada i foliramo se kako smo drugaciji od one seljadije koja nam je dosla prosli vikend,dajemo drugima a prije svega sebi do znanja kakvi smo...nista drugaciji od svih ostalih...zato nema potrebe da se uzdizemo i da pricamo o tome kakvi su drugi,dovoljno je samo da pogledamo u svoju avliju...
E ako smo bar malo zreli i normalni,treba da kao navijaci izadjemo sa pismom,da se to neko nase udruzenje oglasi i osudi sve sto se desilo,a sigurno ima onih koji su znali koji su to likovi sto su bacali nase stolice,pa i njima fino racun ispostaviti...a to sto se njihov golman krivio i sto pada u nesvijest na nagovor njihovih igraca,to je ono sto je bilo za ocekivati,to je javnost vidjela i sta nas briga za to,necemo mi biti kaznjeni sto je golman glumio,ali smo osramoceni sto imamo takve u nasim redovima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- bistrikboy
- Kontakt:
Sljem pod ruku i na tekmuSeyo_TM je napisao/la:mene pogode a pileta nigdje da me braniyebo sjever
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a pileta nigdje...dzaba mi sljem 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
sta je sa manijaci.ba portalom ?
nikad rahat s njima, uvijek kasne.....
nikad rahat s njima, uvijek kasne.....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- BlueSharks
- Kontakt:
E da vidimo šta bi bilo, kad bi bilo
FK Željezničar - do kraja sezone igra 5 utakmica kući i 5 utakmica vani
FK Borac - takođe kao i Željo 5 kući, 5 gostuje
Da pretpostavimo da će i jedni i drugi kući dobit sve. Željo(Travnik, Borac, Modriča, Olimpik, Laktaši), Borac(Slavija, Rudar, Travnik, Modriča, Olimpik). Realno je i da jedni i drugi sve dobiju, možda će Želji biti malo teže zbog gostovanja Borca, al to će biti odlučujuća tekma i moramo je dobiti i vjerujem da će Amar sve dobro posložiti.
Znači poslije svih domaćih tekmi i jednih i drugih ostaje isto stanje na tabeli, tj.Borac će imati tri boda više, što znači da ćemo morati minimum 3 boda više uzeti vani nego Borac, a mišljenja sam da možemo, jer igramo strašno vani, a i mnogo kvalitetnije od konkurenta.
Gostujuće utakmice. Željo(Rudar, Sloboda, Velež, Sarajevo, Leotar), Borac(Zrinski, Željo, Sloboda, Velež, Sarajevo)
Što se tiče nas mislim da šanse za bodovima nemamo samo u Tuzli, jer su tamo inače uslovi katostrafalni, a bit će još i duplo gori zbog trenutne Slobodine situacije, znači Tuzla vjerovatno 0 bodova. Prijedor - mislim da se tamo može igrati, da će suđenje biti korektno i da ćemo imati sve uslove za barem bod, a sa igrom kakvu pokazujemo u gostima se imamo čemu nadati. U Mostaru(Velež) također možemo uzeti bod-ove, jer tamo tradicionalno igramo dobro i tamo smo uzimali bodove kad nismo mogli ni Ilidzanskom Igmanu. Uz to Velež je poprilično korektan domaćin i gledajući njihov raspored, mislim da im ta utakmica neće ništa značiti i da će za njih Europa biti izgubljena što nama daje veče šanse za osvajanje bod-ova. U utakmici sa njanjama je sve moguće, ali tu moramo tražiti tricu, jer će suđenje biti 100% korektno, a kitari su raspadu, mada to ne igra veliku ulogu u ovakvim situacijama. Sve u svemu ovdje moramo šta čapiti, a imam osjećaj da će se ponoviti onaj derbi kad je M.Bešlija izazivao lančane udese na Hadisonu. Gostovanje u Trebinju ću ostaviti za kraj.
Evo šta mislim o gostujućim tekmama našeg konkurenta za titulu. Na gostovanju u Mostaru(Zrinski) mislim da nemaju šta tražiti, jer Mostarcima gori pod nogama i oni moraju uzeti Borac. Gostovanje na Grbavici sam već komentarisao i tu će akb pasti ko nikad do sad. U Tuzli također nemaju šta tražit, jer i za njih važi kao za Želju i kao za sve ostale ekipe koje će do kraja gostovati Slobodi. E u Mostaru(Velež) mogu očekivati bod-ove, jer kako sam rekao tamo najčešće imaš sve uslove za igru i tu bi oni mogli otkinuti koji bod, vrlo lahko. I na kraju i njihovo zadnje gostovanje ću ostaviti za kraj kao naše u Trebinju.
Nakon ovih gostovanja mislim da će Željo osvojiti barem 3 boda više od Borca i velika je vjeravatnoća da Borac i mi u zadnje kolo uđemo sa istim brojem bodova.
I za kraj u zadnjem kolu Leotar-Željo, Sarajevo-Borac se može sve očekivati. Krenut ćemo od toga da sve bude fer i korektno. U takvim uslovima Željo ima veće šanse za osvajanje bodova, jer je logično Leotar mnogo mnogo slabiji od Sarajeva. Siguran sam da će se u ovom kolu odlučiti prvak, a očekivati je da će se pokušati doći na sve načine do titulu, a titulu će vjerovatno osvojiti klub koji bude imao veće lobije koji uspije potkupiti svog domaćina i koji uspije "potkupiti" protivničkog domaćina da odigra fer i korektno bez puštanja. Mislim da u ovim mutnim radnjama ima veče šanse Borac, jer kao prvo kitari će učiniti sve da titula ne dođe na Grbavicu, a Srbi ko Srbi će igrati za svoje i nema šanse da "puste" Želju, a to njihovu slogu smo najbolje osjetili mi, kad smo se borili upravo sa Leotarom za tituli, stoga se ne smijemo nadati bodovima iz Trebinja.
FK Željezničar - do kraja sezone igra 5 utakmica kući i 5 utakmica vani
FK Borac - takođe kao i Željo 5 kući, 5 gostuje
Da pretpostavimo da će i jedni i drugi kući dobit sve. Željo(Travnik, Borac, Modriča, Olimpik, Laktaši), Borac(Slavija, Rudar, Travnik, Modriča, Olimpik). Realno je i da jedni i drugi sve dobiju, možda će Želji biti malo teže zbog gostovanja Borca, al to će biti odlučujuća tekma i moramo je dobiti i vjerujem da će Amar sve dobro posložiti.
Znači poslije svih domaćih tekmi i jednih i drugih ostaje isto stanje na tabeli, tj.Borac će imati tri boda više, što znači da ćemo morati minimum 3 boda više uzeti vani nego Borac, a mišljenja sam da možemo, jer igramo strašno vani, a i mnogo kvalitetnije od konkurenta.
Gostujuće utakmice. Željo(Rudar, Sloboda, Velež, Sarajevo, Leotar), Borac(Zrinski, Željo, Sloboda, Velež, Sarajevo)
Što se tiče nas mislim da šanse za bodovima nemamo samo u Tuzli, jer su tamo inače uslovi katostrafalni, a bit će još i duplo gori zbog trenutne Slobodine situacije, znači Tuzla vjerovatno 0 bodova. Prijedor - mislim da se tamo može igrati, da će suđenje biti korektno i da ćemo imati sve uslove za barem bod, a sa igrom kakvu pokazujemo u gostima se imamo čemu nadati. U Mostaru(Velež) također možemo uzeti bod-ove, jer tamo tradicionalno igramo dobro i tamo smo uzimali bodove kad nismo mogli ni Ilidzanskom Igmanu. Uz to Velež je poprilično korektan domaćin i gledajući njihov raspored, mislim da im ta utakmica neće ništa značiti i da će za njih Europa biti izgubljena što nama daje veče šanse za osvajanje bod-ova. U utakmici sa njanjama je sve moguće, ali tu moramo tražiti tricu, jer će suđenje biti 100% korektno, a kitari su raspadu, mada to ne igra veliku ulogu u ovakvim situacijama. Sve u svemu ovdje moramo šta čapiti, a imam osjećaj da će se ponoviti onaj derbi kad je M.Bešlija izazivao lančane udese na Hadisonu. Gostovanje u Trebinju ću ostaviti za kraj.
Evo šta mislim o gostujućim tekmama našeg konkurenta za titulu. Na gostovanju u Mostaru(Zrinski) mislim da nemaju šta tražiti, jer Mostarcima gori pod nogama i oni moraju uzeti Borac. Gostovanje na Grbavici sam već komentarisao i tu će akb pasti ko nikad do sad. U Tuzli također nemaju šta tražit, jer i za njih važi kao za Želju i kao za sve ostale ekipe koje će do kraja gostovati Slobodi. E u Mostaru(Velež) mogu očekivati bod-ove, jer kako sam rekao tamo najčešće imaš sve uslove za igru i tu bi oni mogli otkinuti koji bod, vrlo lahko. I na kraju i njihovo zadnje gostovanje ću ostaviti za kraj kao naše u Trebinju.
Nakon ovih gostovanja mislim da će Željo osvojiti barem 3 boda više od Borca i velika je vjeravatnoća da Borac i mi u zadnje kolo uđemo sa istim brojem bodova.
I za kraj u zadnjem kolu Leotar-Željo, Sarajevo-Borac se može sve očekivati. Krenut ćemo od toga da sve bude fer i korektno. U takvim uslovima Željo ima veće šanse za osvajanje bodova, jer je logično Leotar mnogo mnogo slabiji od Sarajeva. Siguran sam da će se u ovom kolu odlučiti prvak, a očekivati je da će se pokušati doći na sve načine do titulu, a titulu će vjerovatno osvojiti klub koji bude imao veće lobije koji uspije potkupiti svog domaćina i koji uspije "potkupiti" protivničkog domaćina da odigra fer i korektno bez puštanja. Mislim da u ovim mutnim radnjama ima veče šanse Borac, jer kao prvo kitari će učiniti sve da titula ne dođe na Grbavicu, a Srbi ko Srbi će igrati za svoje i nema šanse da "puste" Želju, a to njihovu slogu smo najbolje osjetili mi, kad smo se borili upravo sa Leotarom za tituli, stoga se ne smijemo nadati bodovima iz Trebinja.
Strauss Junior
RESPECT!nedaTM87 je napisao/la:ko misli da moze bolje bujrumi to nakon cijelog kisovitog dana koji se nastavio i tokom utakmice, ovakva podrska i ovakvo navijanje je za svaki moguci respekt
![]()
Zrinjski - Borac - pobjeda Zrinjskog
Zeljo - Travnik - nasa pobjeda
41. bod obje ekipe (ne racunajuci Modricu)
Borac - Slavija - pobjeda Borca
Rudar - Zeljo - remi, ili pobjeda sto nije ne moguce s obzirom da smo mnogo kvalitetnija ekipa
Borac 43
Zeljo 42
i onda, na Grbavici odlucujuca utakmica...
po meni, ovakav scenario je najbolji za nas, i velika je vjerovatnoca da ce ovako i biti!
Zeljo - Travnik - nasa pobjeda
41. bod obje ekipe (ne racunajuci Modricu)
Borac - Slavija - pobjeda Borca
Rudar - Zeljo - remi, ili pobjeda sto nije ne moguce s obzirom da smo mnogo kvalitetnija ekipa
Borac 43
Zeljo 42
i onda, na Grbavici odlucujuca utakmica...
po meni, ovakav scenario je najbolji za nas, i velika je vjerovatnoca da ce ovako i biti!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
gdje je ona cudna raja?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidjećemo gdje će sva ta priča biti kada se bude išlo u Prijedor
Činjenica, moraćemo uzeti još bodova u gostima, lakše je to učiniti ako imaš masu navijača na tribini. A Prijedor daleko
Valja se klackati u kombiju(mrzim autobus) 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Dobar ti avatar pravo...moram i ja staviti ali Džurbuzuvićabistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vrtimo se u krug citavo vrijeme ali nikako da ti dokazem. Nisam govorio o psovanju "cetnicima" nego o psovanju srbima. Ja o tome pricam svo vrijeme. Gazi gazi gazi s.... Nemoj mi reci da nisi to cuo na utakmici?!1921 je napisao/la:Shvatam i ja tebe, ali ti moras shvatiti da Srbin i cetnik nije jedno te isto.Stole iz Bora je napisao/la:@1921
Sve ja tebe shvatam ali u Sarajevu, medju navijacima naseg Zelje ima i drugih a ne samo bosnjaka i to se jednostavno NE SMIJE pjevati na utakmicama naseg kluba. NE SMIJU se vrijedjati pripadnici drugih naroda.
Ne mozes mijesati Dragana Vikica, i Slobodana Milosevica, zar ne ?
Opet kazem, ono njihovo pjevanje "kad si bio djete malo komsija te silovao, jasno je ko dan da si m... " je trebalo jednostavno IGNORISATI. Uostalom, murija je to rjesila sa njima i upozorila ih da nema vise toga-
Svaka manja navijacka grupa ako hoce da iscenira neki belaj dovoljno je samo da jednom otpjeva nesto tako i odmah se upali 70% sjevera umjesto da ih stave na IGNORE i da pjevaju samo pjesme posvecene ZELJI.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Fol je u brkovimadrop je napisao/la:Dobar ti avatar pravo...moram i ja staviti ali Džurbuzuvićabistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
Slazem se,bice tu jos svega,treba polako,prvo dobiti travnik u sta ne sumnjam nimalo,pa onda dalje lagano...samo ono sto mi uradimo na terenu bice nagradjeno kako treba,podmetanja ce biti na sve strane i udaraca s ledja,treba izdrzati,dug je put do evrope,mada mislim da mozemo i do titule ako se uspijemo odgurnuti od kalkulacija ekipa koje nas prate na tabeli,za sada smo to uspjelibistrikboy je napisao/la:Ima jos 10 utakmica rano je za kalkulacije...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
Ljudi vrtimo se u krug sa istom pricom,a ništa necemo riješiti preko foruma.
Treba djelovati na tribini,reagovati na nacionalizam,odstraniti papke od sebe.
Da ne pricamo sad o detaljima sa tribine jer nije mjesto ,ali treba nešto poduzimati po tom pitanju na licu mjesta a ne po forumu.
Da ne pricamo sad o detaljima sa tribine jer nije mjesto ,ali treba nešto poduzimati po tom pitanju na licu mjesta a ne po forumu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
To nije moguce preko noci,sve je to proces i treba vremena,zato sabura malo...drop je napisao/la:Ljudi vrtimo se u krug sa istom pricom,a ništa necemo riješiti preko foruma.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Tesko ce nam biti ali eto treba biti optimista, iako mislim da ce se to podjeliti jednima kup a jednima prvenstvo (ne da ce biti dogovora izmedju nas i njih nego da ce to tako politika namjestiti), a oni firauni ce izgubiti od borca zadnje kolo sigurno, jedino se mozemo nadati da im bude trebalo za evropu pa da bas moraju zapet (a pitanje je mogu li i zapeti)
Sad samo trebamo misliti kako utrpati sto vise golova Travniku da ne kazu da nismo dobar domacin. Imam osjecaj da ce ih Mesanovic dobro pripaziti.
O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.
O tituli polako, utakmica u Prijedoru bi mogla biti kljucna. Derbi protiv Sarajeva ce biti izuzetno vazan, kao i posljedni susret sa Leotarom. Protiv Slobode i Veleza ne racunam na bodove.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U tom slucaju odlucuje medjusobni susret a ako je i on isti onda tek gol razlika.Baltazar je napisao/la:mozda je vec bil oali ne mogu da nadjem, sta u slucaju da zavrsimo sa istim brojem bodova, je li odlucuje gol razlika ili medjusobni duel, a nije nemoguce da se to desi
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.