ChWilla je napisao/la:na temi ništa novo, praunuk pod 21. nickom bistri sve nauke i sva područja ljudskog djelovanja odjednom. praunuka za mandatara vlade, a ostale pitarčiće za ministre, da i država konačno izađe iz govana.
a ovaj se svezao opstruiranja k'o p'jan plota, a ničeg konkretnog. ti likovi ni kod kuće izbor ručka ne mogu više opstruirati, šta god da su zasrali u prošlosti. jedini od "bivših" ko ima resurse da opstruira ako to hoće je žujo, ali zasad srećom izgleda kao da neće.
Nez brate koliko poznaješ te ljude o kojim svi govore zadnje vrijeme(neki negativno neki pozitivno),ali ja ta garantujem da se ovdje u Sarajevu moze sve zavrsiti i srediti..al kad imaš keš(doslo je vrijeme da buraz buraza povali za nesto)..
Ugl cilj moje replike na tvoj post je bio da po mom misljenju navijaci trebaju biti "glasniji" i dati do znanja SVAKOM u klubu (bez obzira da li je on trenutno u klubu ili je prije bio).Citajuci tvoj post sticem dojam kao da te boli *ita za ljude koji su nam štetili klubu i kao prica njihovo je prošlo i nmg oni vise nista..Vjeruj da mogu i moze svako samo da gurne koju šušku u padje nekome.Nije bitno vise ni ime kao ime.Hocu da kazem,(ne dizem sad paniku i brigu da se njih bojimo kao navijaci) da svako ko je imao odredjeno vrijeme provedeno u klubu je pokazao i rekao svoje preko tadasnjih rezultata(teren i rad uprave).Ta uprava je od 2005-2009 bila loša(rezultati katastrofa,sredina tabele,po dvije godine bez pobjede u gostima,gdje sam gledao svaku domacu utakmicu sa zapada i u istoj toj loži gdje je karta koštala 500km kunem ti se životom da sam odvajao od usta za tu kartu(slikacu ako treba) i da sam sa gadjenjem gledao te ljude i te face oko mene sto su sjedile i sto ih je bolio *urac za klub..a u upravi takodje losi rezultati).Oni su mi tada pali u ocima.2009g je dosao Osim sa Žujom i napravili su preokret na rezultatskom planu.Uprava lose isto radila svoj posao.2012 je Greda dosao i eto zapoceo tu stabilizaciju.Ali ja cu njemu tek suditi 2016 kada prodju te njegove 4 godine mandata(osim ako prije ne ode),na osnovu njegovih rezultata.
Znaci suma sumarum da me neko pogresno ne shvati.Ona je uprava pokazala svoje lice i nerad,Greda isto tako ako usere i ako se uspostavi da je suplja prvi cu ga popljuvati(nadam se da nece jer valjda cemo krenuti jednom prema naprijed al nikad se nezna) da je imao svoje i da nije nista uradio i da treba neko novi doci.Znaci poenta jeste MI TREBAMO SAMO GLEDATI LJUDE KO JE KAKO RADIO I KO IMA ŽELJE ZA BOLJU BUDUCNOST,A ONI KOJI ODSVIRAJU SVOJE NJIMA ZABRANITI DA KROCE NA GRBAVICU MA KAKO SE ON ZVAO!!!
p.s mozda se nece svi sloziti,malo sam oduljio al fkt morao sam ovo reci,jednostavno izaslo samo iz mene..