AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
I ja sam za to da Pazzo mora igrati u prvih 11,Menez ako ce vec igrati nek igra na krilu kao sto killer rece. Laznu devetku Spanija i Barca mogu furati,mi nikako. Al' ko da se mi ista i pitamo,nece me cuditi ako sljedecu tekmu Pazzo opet pocne sa klupe.
Menez je njihov najbolji igrač kad su u pitanju simuliranje i sebičnost 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta je,vec te strah od njega uzimaChinaglia je napisao/la:Menez je njihov najbolji igrač kad su u pitanju simuliranje i sebičnost

Bez zezanja i mene nerviraju igraci njegovog tipa,naprave potez za aplauza,postignu gol ili nesto slicno,onda ostatak tekme,nit hoce dodat nit kog vraga. Pokusava neke poteze,ubija timsku igru,kasni sa dodavanjima itd.

Radi onakvog gola protiv Parme se i prati fudbal, Menez nikako ne moze biti na klupi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trun bolje od prethodne 2 tekme u 2015, uz malu dozu srece pred sami kraj i 2-1.
El Sharaawy-Pazzini-Cerci bi trebali igrati stalno, ali istu stvar bi i covjek koji je dao najvise golova u ekipi ove sezone, Menez....
Kao sto neko napisa, uputiti loptu De Jongu/Poliju je ista stvar kao da ocekivas da Gattuso kreira igru. Ista stvar vazi za Muntarija i Essijena, jednostavno nisu taj tip igraca i nije njihova krivica sto nas menadzment gomila destruktivce na sred terena. Ovaj fetish je zapoceo Allegri koji je redovno forsirao 2 destruktivca, pa su istim stopama nastavili Seedorf i Pippo. Meni licno ne jasno...
Gotov svi su slozni da trebaju igrati Montolivo-De Jong centralno, no zadnji je lutrija, vjerovatno Bonaventura no nije ni on idealan. Da nam je Pep Guardiola trener, preskolovao bi on Meneza u centralnog veznog i brilijirao bi
El Sharaawy-Pazzini-Cerci bi trebali igrati stalno, ali istu stvar bi i covjek koji je dao najvise golova u ekipi ove sezone, Menez....
Kao sto neko napisa, uputiti loptu De Jongu/Poliju je ista stvar kao da ocekivas da Gattuso kreira igru. Ista stvar vazi za Muntarija i Essijena, jednostavno nisu taj tip igraca i nije njihova krivica sto nas menadzment gomila destruktivce na sred terena. Ovaj fetish je zapoceo Allegri koji je redovno forsirao 2 destruktivca, pa su istim stopama nastavili Seedorf i Pippo. Meni licno ne jasno...
Gotov svi su slozni da trebaju igrati Montolivo-De Jong centralno, no zadnji je lutrija, vjerovatno Bonaventura no nije ni on idealan. Da nam je Pep Guardiola trener, preskolovao bi on Meneza u centralnog veznog i brilijirao bi

Ne treba ništa izmišljati, fino dadneš pare i dovedeš pristojnog veznjaka al' za nas je to naučna fantastika.Zenga je napisao/la:Trun bolje od prethodne 2 tekme u 2015, uz malu dozu srece pred sami kraj i 2-1.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Slazem se! Cuj Menez na klupu.ahmad_tz je napisao/la:Radi onakvog gola protiv Parme se i prati fudbal, Menez nikako ne moze biti na klupi.

Milan nastavlja potjeru za Siquerom iz Atletica.Mali Baselli zeli u Milan,dok bi Pazzo vec do kraja mjeseca mogao iz Milana.
To su ukratko najnovije vijesti po pitanju transfera.
To su ukratko najnovije vijesti po pitanju transfera.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Koliko ja znam, tog Sikjeru su doveli tek ove sezone, u vecini utakmica je prvotimac i ne vidim zasto bi ga uopste pristali poslali nama. Neka se okrenu Darmianu 'ebo ga konj, Siljo je opet povrijedjen tako da smo ostali samo na Armeru, podhitno se neko mora dovoditi (i to ne neka buranija vec kvalitetan bek). Samo se nadam da to na kraju nece biti onaj argentinac, super talenat sa 28 godina koji nikada nije ni prismrdio Evropi.
Joj boze Baselli, jel' to super uber mega pojacanje na sredini terena koje ce donijeti prevagu? U pm vise sa tim igracima.
Pazzini je odbijao dosad sve ponude i cak iako ga se hoce rijesiti, bit ce tesko.
Ok bi bilo kada bi se trampio sa Destrom (i mozda jos malo potplatiti) jer su identicni tipovi napadaca i jer je ovaj drugi prvenstveno mladji, ali platiti ovog skoro 20 miliona, e to nema smisla. Radije onda ostavi Paca.

Joj boze Baselli, jel' to super uber mega pojacanje na sredini terena koje ce donijeti prevagu? U pm vise sa tim igracima.

Pazzini je odbijao dosad sve ponude i cak iako ga se hoce rijesiti, bit ce tesko.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Menez ne moze nikako na klupu, on je nas najbolji igrac ove sezone, ma ko sta pricao.
Ako zelite vec da Pazzo igra sta mislite o ovome
Cerci-------Menez--------ELS
------------Pazzini------------
Samo mislim da ce se tesko za ovu soluciju odluciti Inzaghi jer je preofanzivno.
Samo mislim da ce se tesko za ovu soluciju odluciti Inzaghi jer je preofanzivno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije niko rekao da on mora na klupu. Samo kazemo da je Pazzini puno korisniji kao napadac od Meneza kad igra laznu devetku. Ili na krilo ili nesto drugo.
Milan have reached an agreement in principle with Liverpool to have Suso now but they still need to loan Saponara out [GdS].
yebo mu ja mater k'o da Ronaldinho dolazi
yebo mu ja mater k'o da Ronaldinho dolazi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Boze sacuvaj ja ceremonije oko dolaska, sta bi tek bilo da dolazi neki wc igrac. A koliko je to dobar igrac pokazuje da ga se Liverpul svim silama pokusava rijesiti, pa covjece ljudi nam ga hoce besplatno uvaliti prije isteka ugovora, ono u fazonu "haj idi vise da te ne gledam".
Mislim necu da grijesim dusu, mozda ce se momak dobro pokazati ovdje, ali je porazavajuca cinjenica da toliko velicamo transfer necijeg otpatka ciji klub je spreman pustiti ga po svaku cijenu, samo da im nije u rosteru.
Nesto se malo smirilo oko transfera u zadnjih par dana. Nek' rade sta hoce, samo neka ne dovode Destra, eno citam malo po nekim rominim fan stranicama, ljudi jedva cekaju da ga se rijese i da za te pare uzmu dobrog napadaca, spominje se i onaj Adriano izmedju ostalog. Boga mi, ako ga ovi nasi kupe, ispast cemo tolike luzercine da to nisu istine.

Mislim necu da grijesim dusu, mozda ce se momak dobro pokazati ovdje, ali je porazavajuca cinjenica da toliko velicamo transfer necijeg otpatka ciji klub je spreman pustiti ga po svaku cijenu, samo da im nije u rosteru.
Nesto se malo smirilo oko transfera u zadnjih par dana. Nek' rade sta hoce, samo neka ne dovode Destra, eno citam malo po nekim rominim fan stranicama, ljudi jedva cekaju da ga se rijese i da za te pare uzmu dobrog napadaca, spominje se i onaj Adriano izmedju ostalog. Boga mi, ako ga ovi nasi kupe, ispast cemo tolike luzercine da to nisu istine.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan Channel have also announced that there are no negotiations with Roma for Destro and that the club won't look to sign any new striker.
Pazzini will stay at Milan and he is taken off the market according to Milan Channel.
Znaci Pazzo uskoro ide a nama dolazi Destro, naravno ako je suditi po dosadasnjim iskustvima, jer nasi sve sto demantuju to ima najvise sanse i da se ostvari
Pazzini will stay at Milan and he is taken off the market according to Milan Channel.
Znaci Pazzo uskoro ide a nama dolazi Destro, naravno ako je suditi po dosadasnjim iskustvima, jer nasi sve sto demantuju to ima najvise sanse i da se ostvari

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovu formaciju sam ja davno postavljao, jos Montolivo i De Jong iza, pa ne mogu vjerovat da Pipo nema muda da izvede ovakav sastavmeho-medo je napisao/la:Menez ne moze nikako na klupu, on je nas najbolji igrac ove sezone, ma ko sta pricao.
Il Club più titolato al mondo!
večeras kad izbacimo Torino, vi ste na redu 

Ubit ce vas torino ko mraz paprike 

uzimamo ih s kombinovanim sastavom, pa nismo mi Milan da nas ubija Torino 

Zapata van terena mjesec dana, a za Silju se opet prepostavlja da je obnovio onu staru povredu stopala tako da je opet za ocekivati da bude out skoro dva mjeseca.
Mora se podhitno dovesti defanzivac, tj. prvenstveno lijevi bek jer se na ovog ne moze racunat, k'o da ga je caca staklar pravio.
Forza Torino

Mora se podhitno dovesti defanzivac, tj. prvenstveno lijevi bek jer se na ovog ne moze racunat, k'o da ga je caca staklar pravio.
Forza Torino

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nejači iz Milana, gledajte kako se trpa Torino! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.