Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Brate, ne mislim ja na šampionat i dramatičnost. Mislim na utrke, prestizanje, i te stvari.
Bilo je i kasnije prestizanja, ali ne kao prije. Prije je skoro svaka utrka bila posebna za sebe, a kasnije samo možda 5 utrka u cijelom kalendaru Formule 1.
Bilo je i kasnije prestizanja, ali ne kao prije. Prije je skoro svaka utrka bila posebna za sebe, a kasnije samo možda 5 utrka u cijelom kalendaru Formule 1.
ma znam buraz... dobro sta ces, tako je kako je... bice valjda bolje, nadajmo se...Neutral je napisao/la:Brate, ne mislim ja na šampionat i dramatičnost. Mislim na utrke, prestizanje, i te stvari.

ti si doduse mclarenovac, ali ovo mi je bila najjaca scena u citavoj utrci...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I don't wanna know
No, osmijeha , Lol.
Mclaren je pobjedio. Trenutno su po mojoj procjeni kao bolid na trećem mjestu, s tim u pouzdanju su bolji od Red Bulla, tako sveukupno drugi. Siguran sam da će ako Bog da u sljedećih pet utrka preći na prvo mjesto po svemu.

No, osmijeha , Lol.
Mclaren je pobjedio. Trenutno su po mojoj procjeni kao bolid na trećem mjestu, s tim u pouzdanju su bolji od Red Bulla, tako sveukupno drugi. Siguran sam da će ako Bog da u sljedećih pet utrka preći na prvo mjesto po svemu.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odlican video !
Odlican video !

Jao pjesme na klipu, podsjeća na mnogo toga. Lijepi klip, odlično odrađen.
Ne slazem se da je prije bilo nesto posebno vise preticanja. Od kako je Schumi zavladao tad je prestalo i preticanje. Prave trke su bile jos ranije, dok je vozio za Renault a suparnik bio Demon Hill.
Nije sve tako crno, treba stvari gledati pozitivnije... siguran sam da ce uskoro Formula krenut uzlaznom putanjom
Nije sve tako crno, treba stvari gledati pozitivnije... siguran sam da ce uskoro Formula krenut uzlaznom putanjom

Imao je superioran bolid onda. No, nema veze, F1 ide naprijed kada Bernie nađe neku novu "Cancu". 

- randy_moss
- Kontakt:
kanada - montreal 2007.daffy je napisao/la:ja sam volio Verstapena iz Arrowsa.. vozio sa Bernoldijem jedno vrijeme.. sta su radili.. covjece![]()
a Sato ja mislim da svako ko gleda imalo F1 voli.. ne sjecam se koja je utrka bila, moze biti da je Brazil.. ide Sato i obleti Raikkonena.. posle krug dva prestize na istom mjestu i Alonsadva svjetska prvaka
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
nisam imao vremena da ga pogledam ranije.. vrh.!bavarian_bk je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odlican video !
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Gledajući ovaj video, i videći Kimia suze se pojavljuju na oku. Kako je to bio spektakularan vozač, njegovi pehovi i luda pretjecanja, pogotova Fisica u zadnjem krugu Japana, još se sjećam svakog detalja utrke u Brazilu kad je postao svjetski prvak, ali i VN Europe kad mu u zadnjem krugu pukne guma i ispadne
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kimi legenda nisam dobro primijetio suze moraću ponovo pogledati u kojoj je sekundi.Video je sjajan prikazuje jedne od najboljih trenutaka u zadnjoj deceniji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Zaboravili su staviti Brazil od prije dvije sezone. Massa osvaja titulu,svi se raduju,onda glock staje,prelazi ga luis i on osvaja. To je formula 1.
Ovo mi je pretcianje dovro. Fisichella u Monacu
[youtube][/youtube]
Ovo mi je pretcianje dovro. Fisichella u Monacu
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislio sam suze u mom oku, stvarno mi nije f1 bez njegaLBJ MVP je napisao/la:Kimi legenda nisam dobro primijetio suze moraću ponovo pogledati u kojoj je sekundi.Video je sjajan prikazuje jedne od najboljih trenutaka u zadnjoj deceniji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Legendarni team radio
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
za sve one koji su se tamo negdje molili da opet imamo kisnu utrku, eto cisto onako da javim onima koji ne znaju da cemo 90% gledati i ovog vikenda kisnu utrku... u kojim kolicinama, to ostaje da se vidi...
kisa je najavljena preko citavog vikenda...
kisa je najavljena preko citavog vikenda...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Daj opet kišu, koja bi to uzbuđenja bila.
Favorite ne bih prognozirao, ali mislim da bi Vettel mogao biti na postolju
Favorite ne bih prognozirao, ali mislim da bi Vettel mogao biti na postolju
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ma Vettel je vec pobjednik, samo ako ne bude negdje kiksao..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Ma daleko je od toga... Kad je kisa, onda jednostavno nema favorita... a zna se ko ima malo vece sanse:daffy je napisao/la:ma Vettel je vec pobjednik, samo ako ne bude negdje kiksao..
Vettel, Hamilton, Schumacher, Alonso, Sutil, Button, Barichello... sve su ovo odlicni vozaci na kisi... jedino znam da Massa nema sanse

Vettel ne kiksa, problem je u bolidudaffy je napisao/la:ma Vettel je vec pobjednik, samo ako ne bude negdje kiksao..
kiksao je prosle godine 2-3 putaBilal je napisao/la:Vettel ne kiksa, problem je u bolidudaffy je napisao/la:ma Vettel je vec pobjednik, samo ako ne bude negdje kiksao..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.