FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

OdaVeliki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 11:31

Sta fali Zebi u svlacionici. Momak je sjajan, pravi Zeljevoc a i tebi na poslu da plata ide s 1500 na 600 bi bio bomba da se razumijemo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2015, 11:31

Ma nemojte povratnika zivota vam,osim ako nisu dialiba,stilic i slicni...

Nesto mi se ne gleda opet Zeba koji samo pogledom prati igraca koji mu je uzeo loptu i mase rukama,svaka njemu cast na mogucnostima s loptom,ali je definitivno ako ne prvi onda medju prvim propalim talentima u bih.Zbog svoje gluposti,javasluka i naseg bosanskog mentaliteta,ono ja sam najbolji,nema potrebe da se trudim i to

Ko sto Bokačo rece,dajte nam info s treninga,spremu igraca poslje pauze,to nam je mnogo bitnije!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 14 jan 2015, 11:34

OdaVeliki je napisao/la:Sta fali Zebi u svlacionici. Momak je sjajan, pravi Zeljevoc a i tebi na poslu da plata ide s 1500 na 600 bi bio bomba da se razumijemo.
Zato što je Zeba skup igrač a kad napraviš razliku u slačionici od 4-5000 maraka u plati npr Bajića i Zebe onda Zeba jeste bomba.
Zeba je bio vođa svakog "bunta" u slačionici Želje dok ga Amar nije otjerao.
Ali da je dobar igrač kad hoće da igra jeste.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jan 2015, 11:35

champions1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Evo Zajko slobodan, jos kad bi pristao na, plafon, 2 milje platu i eto pravog pojacanja...
Slicno kao i za Vladavica. Ne mislim da nam je potreban, cak i suprotno ja licno ne bih zelio da dodje.
Ma nema nista od Zebe, onako ga pomenuh.. Ali popravio bi nam prekide za 500%.. Ocajni smo u tom segmentu kako je otisao.. Pozelio sam se njegovog slobodnjaka sa 20-ak metara..
Da ne ponavljam sada zasto, vec sam to pisao. U pravu si da bi dobili u nekim segmentima igre to stoji, ali ja bih licno dao ovim trenutnim vise prostora i slobode. Neminovno je da znaju, treba to jos malo dotjerati naravno, ali mislim da je grc rezultata najveca omca u razvoju ove djece. Ove price oko statuta, investitora, uprave i td idu nam u prilog jer skidaju pogled sa tih jos uvijek golobradih mladica, koji ce se u tisini i bez puno pompe razvijati brze i kvalitetnije. Onako kad je pritisak rezultata, ti nemas vremena da dotjerujes igraca, nego trazis najbolje opcije na terenu, tj razvoj igraca je zadnja stvar koja treneru bude u mislima. Onda ti stariji igraci, ljubimci navijaca, oni bi naravno zeljeli da budu isto opet, a namazaniji su od ovih mladjih, tj vise bi gledali sebe nego tim. Apsurdno bi bilo vjerovati da bi neko od starijih zelio da npr Memija ili Bajic bude veca zvijezda od njega u timu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 11:38

Nije to bio nikakav bunt prije svega Amar ima svojih bubica i gresaka. Ta greska mu je bio Zeba, ali on i kad nije htio da igrao rijesio nam je par bitnih utakmica. Mozda se sjecas praznih tribina, slobodan udarac pred kraj meca. Zeba je majstor, a isto tako ne bi imao nikakvi problema s Odovicem. Mislim nema nista od njega onako pisem.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2015, 11:40

Radije cu gledati Hadziahmetovica kako grijesi i bori se i postaje svakom tekmom bolji,nego Zebu koji ce zavuci par slobodnjaka i kornera,a uz to mahati rukama 45 od 90min utakmice.
Nadam se da ne dolazi

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 14 jan 2015, 11:50

Opet se podjelismo u sekundi :D .

Ako valja Odoviću i meni valja, jednostavno. Svakako se ništa ne pitam a dolazak/nedolazak Zebe neće promjeniti broj mojih posjeta Grbavici na proljeće :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 14 jan 2015, 11:54

Ma džaba nama svi statuti ako ne izađemo u europu ove godine. E onda če biti belaj. Olimpik se opasno pojačava a mi ništa, e to bi mogao biti problem.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 11:56

Ma kod nas uvijek ista prica svake godine. Cim neko raskine ugovor a bio kod nas prije dolazi. :D Ustvari niko nece doci. :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 14 jan 2015, 12:06

Adviser.Svaka razmjena misljenja je uvijek dobro dosla i slazem se da treba da je bude.I ja sam uvijek za nju.Medjutim ja sam govorio o insajderskim informacijama i kako to nikako ne donosi dobro klubu jer vecina tih informacija ne bude bas tacna.Imamo primjer evo upravo sada kada se pokrenula prica o statutu gdje se pojavljuju insajderi sa pricom kao da je to gotova stvar.A realno je sve na dugom stapu i ima jos puno puno posla koji treba da se odradi da bi to izgledalo tako.Ista stvar je i oko ovih buducih investitora.Prica se isto tako kao da je sve gotovo a u stvari i u tom segmentu ima dosta stvari koje se moraju posloziti.Znaci i to je na dugu stapu.Sam si svjedok bezbroj neki akcija koje su pokrenute evo bas na ovom forumu a nisu se makle od te neke pocetne inicijative.Evo da te pitam sada,sta mi konkretno imamo od toga sto reciimo znamo.stanje oko statuta i skustine?Sta mozemo konkretno uraditi da te eventualne opstrukcije sprijecimo?Da sumiram ja sam za svaku razmjemu misljenja i ona je uvijek dobro dosla a nisam za iznosenje insajderskih informacija po forumu.
Hajmo malo pustiti ljude u klubu da rade svoj posao.Hajmo se malo okrenuti klupskom sajtu i te informacije prihvatati kao relevantne a ne neke informacije likova kojima ne znas ni ko su ni sta su.Ziv bio!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2015, 12:13

bojamora je napisao/la:Ma džaba nama svi statuti ako ne izađemo u europu ove godine. E onda če biti belaj. Olimpik se opasno pojačava a mi ništa, e to bi mogao biti problem.
Cinjenica je da je Olimpic namirisao sansu za evropu i oni ce pokusati sve sto je u njihovoj moci da to ostvare. Ali ima i ona varijanta koja je kod njih uvijek prisutna, a to je velike promjene u igrackom kadru gotovo svake polusezone. Dodje im deset igraca ode deset igraca. Kako god oni bili kvalitetni, tesko je to ukomponovati, mada sam misljenja da ovi igraci nisu za njih bog zna kakva pojacanja. Stalno se kod njih trese i protresa oko igrackog kadra. Djelmicu je ovo cini mi se povratak u olimpic ako se ne varam ? Dva stranca za koje niko ne zna kakvih su kvaliteta i da li ce njihov tim doci do izrazaja zbog njihovog dolaska.
Bilo kako bilo, iako mislim da smo mi kao tim u prednosti u odnosu na Olimpic, moracemo biti spremni na veliku borbu sa njima a da gledamo svakako da pomrsimo racune i gornjoj trojci jer nije velika bodovna razlika. Ali za takve stvari moramo biti spremni kao ekipa i da odradimo pripreme bas ono maksimalno. I bez povreda ako je moguce.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 14 jan 2015, 12:38

@dandy
Svaka cast za sve sto si danas napisao, a posebno za to da nam oficijelna stranica treba biti glavni izvor informacija. Davno sam ja jos pokusao ukazati na to, al eto okrenuse mi rijeci i ispade da ja pljujem i govorim kako bukvalno ne postoji ta stranica.
@Adviser
Ja sam napisao za iznosenje informacija iz kluba, jer se iznose stvari koje ne bi trebale. U redu je nekada spomenuti nekog igraca i sl. Ali postoje stvari koje trebaju ostati u tajnosti dok se ne rijese. Ima ovdje mnogo raje koja zna neke stvari, nisu svi balavci ali ocito da su neki zeljni paznje pa se pokusavaju istaci tako sto laprdaju o cemu ne bi trebali.

Meni su isto tako rekli da sam zlonamjeran jer sam ukazivao da bez izuzetno transparentnog poslovanja niko nece uloziti u klub. Rekao je i sam Gredic o tome, i situacija se mijenja, cak bi i navijaci trebali ozbiljno ucestvovati u radu kluba. Ovo pisem jer zelim da pohvalim sve to i nadam se da cemo jos napredovati u tom segmentu. Nije dovoljno biti najbolji po tome u nasoj ligi, treba jos ici dalje jer ima prostora.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jan 2015, 12:40

Ne znam gdje bi Zeba mogao osim.kod nas,pricao je da mu je zelja zavrsit karijeru na Grbavici. Mislim da bi dobro dosao a i ispunit mu zelju. Trebamo malo vise cijenit nase,kad je otisao bilo je zasto i sl.sad kad bi se mogao vratit opet ne valja,cudan smo mi narod.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jan 2015, 12:43

Olimpic se ne zayebava, utakmica sa njima će biti izuzetno zanimljiva.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2015, 12:47

Što se tiče Zebe grijeh je da uzima mjesto mladim igračima barem po meni. A opet dovoditi ga da bio on sjedio na klupi prvo nije pošteno a ni isplativo. Vjerovatno će naći neki angažman ako ne inostrani možda dođe u Olimpic, oni su raj za takve igrače.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2015, 13:03

Ko kaze da Zeba ne bi valjao ovakvom Zelji je ili lud ili ima neke svoje razloge.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 14 jan 2015, 13:04

sergejevic je napisao/la:@dandy
Svaka cast za sve sto si danas napisao, a posebno za to da nam oficijelna stranica treba biti glavni izvor informacija. Davno sam ja jos pokusao ukazati na to, al eto okrenuse mi rijeci i ispade da ja pljujem i govorim kako bukvalno ne postoji ta stranica.
@Adviser
Ja sam napisao za iznosenje informacija iz kluba, jer se iznose stvari koje ne bi trebale. U redu je nekada spomenuti nekog igraca i sl. Ali postoje stvari koje trebaju ostati u tajnosti dok se ne rijese. Ima ovdje mnogo raje koja zna neke stvari, nisu svi balavci ali ocito da su neki zeljni paznje pa se pokusavaju istaci tako sto laprdaju o cemu ne bi trebali.

Meni su isto tako rekli da sam zlonamjeran jer sam ukazivao da bez izuzetno transparentnog poslovanja niko nece uloziti u klub. Rekao je i sam Gredic o tome, i situacija se mijenja, cak bi i navijaci trebali ozbiljno ucestvovati u radu kluba. Ovo pisem jer zelim da pohvalim sve to i nadam se da cemo jos napredovati u tom segmentu. Nije dovoljno biti najbolji po tome u nasoj ligi, treba jos ici dalje jer ima prostora.
Sticajem okolnosti sam bio dijelom price za vrijeme Faruka i poslije Faruka i znam dosta nekih stvari.Isto tako znam a imam negdje zapisane sve stavke vezano za Dijalibu i njegov transfer i vjeruj mi da u tome nema nista ne regularno.I zamisli sada da ja tu svu dokumentaciju i saznanja objavim ovdje ili bilo gdje drugo.To bi prouzrokovalo ogromnu stetu klubu,vjeruj mi.Ne branim Faruka cak sta vise misljenja sam da je to bila najgora garnitura uprave kluba u istoriji ali ne treba tek tako ni pljuvati.Isto tako znamo da Stila imao klauzulu u ugovoru gdje mogao otici prvom koji plati 100 milja na racun obestecenja i na kraju se to i desilo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 jan 2015, 13:05

Stvara se atmosfera da je za budućnost kluba biti ili ne biti plasman u Evropu, ne samo zbog para od te Evrope već i zbog imidža kluba, eventualnih sponzora, mira u kući itd. Ako je to tako onda ne treba birati sredstva da se do tog cilja dođe odnosno hoću reći ne treba birati igrače nego ako je premisa o važnosti Evrope ove sezone sudbonosna onda neka se i Meša skine da odigra, a ne Zeba. Na stranu sve priče, rezoni, mjesta u ekipi, mladi, stari i ostalo cilj se mora ispuniti ako je toliko važan kako kažu. Ja odavno upozorovam da će se sve učiniti da ne odemo u Evropu baš iz razloga što je to nama važno, a ne da će neko drugi vidjeti nekog specijalnog hajra od te Evrope. Ne zaboravite nikad rasplet od prošle sezone i ako mi budemo slabi kao što smo bili tad i igrački i van terena (a trenutno jesmo) isto će nam se dogoditi.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 14 jan 2015, 13:06

Mali Amir je sličan igrač kao i Zeba, bar ja tako mislim i da bar nešto pokupi od Zebe za njega bi bilo veliko. Ne vjerujem da može igrati svih 90 minuta tako da bih ja tu poziciju samo dao njima dvojici pa nek se rotiraju.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 jan 2015, 13:17

Evo prešaltaše nam temu. Ako će ovo ostati samo na ovom šaltanju, a ne spriječe se blentovine onda ne kontam svrhu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Allosio, bvsic, Hrasno15 i 43 gosta.