BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo Damire, bravo Tomo! Nisam ocekivao ovo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- masteRofPoker
- Kontakt:
Da sam kladionicu uplatio samo nase tenisere, fine bi se pare uzelo. 
Kao sto sam i ocekivao, tezak mec za Damira ali inat i motiv, ovaj put i glava vodili su ga do pobjede. Nisam nesto bad upucen u igru ovog Purtza mada je moje misljenje da je Damir najtezu prepreku savladao i igracki i psihicki.
Setkic ocekivano.
Bravo za Tomu, mirisalo se iznenadenje. Vidjeti cemo dalje, ceka svog protivnika. Ja i dalje mislim da je Tomo potencijalno iznenadenje pa ko god prosao od ove dvojice.
Bravo decki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kao sto sam i ocekivao, tezak mec za Damira ali inat i motiv, ovaj put i glava vodili su ga do pobjede. Nisam nesto bad upucen u igru ovog Purtza mada je moje misljenje da je Damir najtezu prepreku savladao i igracki i psihicki.
Setkic ocekivano.
Bravo za Tomu, mirisalo se iznenadenje. Vidjeti cemo dalje, ceka svog protivnika. Ja i dalje mislim da je Tomo potencijalno iznenadenje pa ko god prosao od ove dvojice.
Bravo decki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Igra se i veceras ali damir i tomo igraju u petka ujutroesprit24 je napisao/la:da ne listam posto ima puno postova, kad se igra druga runda kvala, jel vcrs ili u cetvrtak ???
Nebitno kako je napisano, shvatiće oni. Samo rokajte.Unofficialpage je napisao/la:Please set Dzumhur - Puetz on court 3. Je li pravilno napisano, možda budu odbijali ko ne napiše pravilno.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam ja to pravilno na engl. napisat.Virtu4l je napisao/la:Rokajte ljudi, kmečite, molite, plačite... šta drugo da vam kažem
http://ds1.ausopen.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/australianopen" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bedene demonstrira silu u trecem setu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bolan, bolan, sto to postavljas kad je znano da su australski dolari. Ja preracunao u americke, i tebi opet sumnjivo, pa jos kazes 'ne vidjeh'!?newton_heath_lyr je napisao/la:Biki je napisao/la:Bogme, Tomo napokon omastio brke i u prize money. Preko 6500 americkih dolara nikad do sada nije zaradio na jednom turniru!
BGM 8 000 $ ,doduse na vidjeh je li Australskih,ali 8 000$ uzimajuci u obzir ukupnih 72 000 u karijeri,ovo je bas dobra finansijska inekcija.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
UnSub je napisao/la:Steta sto se ne igra u qataru da nam newton livestream napravi

BosnaE
Ma najbolje zaprijetit da im se ne ponovi francuska prije sedmicu.
Stavili bi ga na centralni teren

Stavili bi ga na centralni teren

Sad se buuudim i mnogo sam sretan. Bio sam optimista za trojicu ali eto. Nadam se da ce biti sljedeca na tvu jer stvarno nemam namjeru zivcirati se, a ne znati zasto se zivciram. XD
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bravo Džumi, bravo Tomo

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Obojica bi trebali igrati u petak mečeve drugog kola.

Biće oko 50 mečeva, 5 ide na teren broj 3... valjda se smiluju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bit ce prenos na EnverSportu 

Hahahaha kakav smekerski zamah, aaaa... oplodi me :DDDDVirtu4l je napisao/la:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Gledam prijave na naredne turnire, Mirze ni na mapi. Mali izlet u Casablanku i onda pauza, valjda se spremi u toj pauzi za februar.
-
- Kontakt:
igrat ce kvale atpbhsport je napisao/la:Gledam prijave na naredne turnire, Mirze ni na mapi. Mali izlet u Casablanku i onda pauza, valjda se spremi u toj pauzi za februar.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Baš me zanima koje će kvale igrati sa ovim rankingom.HeraklitMracni je napisao/la:igrat ce kvale atp
Vidim Damir je prijavio Zagreb i Marseille, a to mi nema nikakve logike, jer je prijavio Brazil open i Rio open nakon toga. Zašto onda nije prijavio i Ekvador gdje bi išao direktno u MD, a preskočio Zagreb ili Marseille.
Yebe lud zbunjenog, ali drago mi je što je shvatio da je prošle godine pogriješio, da je otišao u Južnu Ameriku, ne bi nas sad zanimao Mecir ili Puetz.
U Ekvadoru bi mogao nešto napraviti, konkurencija je prosjek obzirom da je to ATP 250, a samo učešće na turniru bi mu donijelo 4,500 USD...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
samo sto damir ne bi mogao hodat u ekvadoru radi nadmorske visine 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.