FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Ma samo da hoce doc prava pojacanja ko prosle zime Becirevic,Kadic,Suntic a ne levati ko sada iz ove agencije,ne znaju momci gdje se nalaze.
-
- Kontakt:
Ja danas od izvora bliskog upravi saznao da nino dolazi 100%
-
- Kontakt:
Takvi nam trebaju, jos 5-6 takvih i opstanakkonjicanin01 je napisao/la:Ja danas od izvora bliskog upravi saznao da nino dolazi 100%

Nino Kudra blizu povratka u Igman a , očekuje se dolazak i igrača koje je Faik Kolar trenirao u Olimpiku , igrači koji će pomoći da Igman izbjegne ispadanje iz lige . Nova imena će se vjerovatno pojaviti na prozivci za koju ne znam tačno kada je , vjerovatno poslije 10. januara . Lijep pozdrav 

Brkica
-
- Kontakt:
Prozivka u subotu 10.januara
Uz golmana Nikolu Vasilja , najbolji pojedinac Igmana u prvom dijelu sezone je Edin Pehlić , koji je ujedno i najbolji strijelac tima . Pehlić je dugo godina igrao van granica naše zemlje , a sada nastupa za matični Igman .
- Ostat ćemo u ligi . Imamo dobar tim , a vjerujem da ćemo biti i miljenici sreće u nastavku sezone izjavio je Edin Pehlić za avazov Sport .
- Ostat ćemo u ligi . Imamo dobar tim , a vjerujem da ćemo biti i miljenici sreće u nastavku sezone izjavio je Edin Pehlić za avazov Sport .
Brkica
U koliko je sati prozivka?
Prozivka nije sutra.to je dezinformacija ali BiH trebala biti do 15 og.nadajmo se najboljem.
Kašić,Hadžović,Mekić i Hasković igrači Želje , idu na posudbu . Dvojica bi trebala doć u Igman iz Konjica na posudbu . Pozdrav 

Brkica
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Druže jel ovo sigurno? Vodim fb stranicu pa da ne objavljujem ako nije sto posto sigurno.Choks je napisao/la:Kašić,Hadžović,Mekić i Hasković igrači Želje , idu na posudbu . Dvojica bi trebala doć u Igman iz Konjica na posudbu . Pozdrav
EDIT: Nije istina da dolaze,bar ne Kašić.
Support your local club !
Okej , vidjećemo . Tako sam ja načuo , ako šta bude konkretno znaće se uskoro . Pozdrav 

Brkica
-
- Kontakt:
E jakih pojacanja u pm 

Ma neka Igman ostane,i ostat ce ako bog da.ali sta radimo iz godine u godinu.dovedu se pojačanja igraju se namještene utakmice i iz godine u godinu sve isto.Nema napretka nema ulaganja u mladje kategorije.Kada pogledam sa ceste oba pomoćni smuci mi se,i tu djeca treniraju.Ali nadati se boljem.Naprijed Igmane
Čuj pojačanje. Nikakav igrac ali ima tatu koji ga gura svagdje.KonjicBOY je napisao/la:Midhat Mujezinovic pojačanje Igmana.
E vidjet ćemo ta pojačanja.Opet ce morat naši domaći iznijeti teret,Zapamtite.Ali drago mi sto se nešto u klubu dešava.Teren pa izvoli.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Almir Pliska i Mustafa Mujezinovic takodjer bi mogli da dodju u Igman.
Support your local club !
-
- Kontakt:
Kakav je igrac ovaj Pliska zna li neko nesto vise?Moze li nam pomoci u borbi za opstanak? Nesto mi ovi Mujezinovici ne ne djeluju kao dobri igrraci ali eto.Zna li )se ista za Kudru vraca li se,a govorilo se i o Ramicu prije?
Po meni dobar igrač. Gledao sam ga nekoliko puta, fino igra.. Evo ima jedan video dok je igrao u Sarajevu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.