FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
Zna li neko ,zasto se na online sezoni ne moze vidjeti vlastiti ucinak u opcijama leaderboard,vec samo od prijatelja.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A jesu piratima dohakali ovi iz EA sporsta.
Ne svidja mi se ovo vala, vrlo lahko ovako i za mnoge druge igrice u buducnosti mozda necemo imati cracka, a hvala Bogu znamo da ovde nema puno ljudi koji su spremni iskesirati za obicnu igricu, koja ce im mozda dosaditi za dan-dva, a mozda im nece nikako ni moci na racunar.

1946
razor, nosteam, skidrow i ostali po mom misljenju ovo lako mogu krekovati
stvar je u tome sto su vjerovatno placeni od strane EA da to ne rade (takve price kruze netom)
stvar je u tome sto su vjerovatno placeni od strane EA da to ne rade (takve price kruze netom)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Slazem se,kada su mogli hakuju dragon age,koji stiti isti sistem kao i fifu onda mogu krekuju i fifu sigurno,e sada je kao problem da se hakuje origin,mada ne verujem u te price.miki_92 je napisao/la:razor, nosteam, skidrow i ostali po mom misljenju ovo lako mogu krekovati
možda i ne vide svrhu krekovanja igre koja pruža vrlo malo pogodnosti u offline igri
kada se sve sagleda, većina onih koji igraju fifu igraju je upravo zbog online modeova i takvi moraju kupovati igru. previše je vremena prošlo, mnogi su već kupili igru - onda im je već glupo mučiti se da krekuju igru, izbacivati raznorazne updateove i bugfixove 5 mjeseci nakon što je igra izašla, samo kako bi je igrala neka sićušna raja iz bosne, srbije, pakistana, vijetnama i sličnih država. meni je već postalo svejedno, dovoljno sam zauzet igrajući 2k15
kada se sve sagleda, većina onih koji igraju fifu igraju je upravo zbog online modeova i takvi moraju kupovati igru. previše je vremena prošlo, mnogi su već kupili igru - onda im je već glupo mučiti se da krekuju igru, izbacivati raznorazne updateove i bugfixove 5 mjeseci nakon što je igra izašla, samo kako bi je igrala neka sićušna raja iz bosne, srbije, pakistana, vijetnama i sličnih država. meni je već postalo svejedno, dovoljno sam zauzet igrajući 2k15

Znam kakvo je stanje u nasoj drzavi. Vecina nas je sa lovom na Vi. Mislim da 50KM i nije puno kesha za uzitak igranja nove fife u originalnom izdanju. Znam dosta likova koji kukaju i zapitkuju svakog dana kada ce izaci crack. Ti isti bace cenera na tiket kladionice bez imalo razmisljanja da li su te pare mogli ostaviti sa strane za neke pametnije stvari, ako nista bar za fifu. Svake godine kupim origin kod za novu fifu, a tih 50KM sakupim odricanjem nekih sitnica. Hocu da kazem da se isplati kupiti origin fifu, a nije joj bas neka astronomska cijena.
ŠVRLJ
- invincible1921
- Kontakt:
ja sam bio skupio 80 da je uzmem kad izadje kad ono 100 i nesto kostaVedo20 je napisao/la:Znam kakvo je stanje u nasoj drzavi. Vecina nas je sa lovom na Vi. Mislim da 50KM i nije puno kesha za uzitak igranja nove fife u originalnom izdanju. Znam dosta likova koji kukaju i zapitkuju svakog dana kada ce izaci crack. Ti isti bace cenera na tiket kladionice bez imalo razmisljanja da li su te pare mogli ostaviti sa strane za neke pametnije stvari, ako nista bar za fifu. Svake godine kupim origin kod za novu fifu, a tih 50KM sakupim odricanjem nekih sitnica. Hocu da kazem da se isplati kupiti origin fifu, a nije joj bas neka astronomska cijena.

=\_1921_/=
100km? za koju platformu to?invincible1921 je napisao/la: ja sam bio skupio 80 da je uzmem kad izadje kad ono 100 i nesto kostabas mi zao bilo dat
- Ponos Torina
- Kontakt:
to je sigurno ps3 ili ps4 120-140km igra na pocetku kad je izaslamanning18 je napisao/la:100km? za koju platformu to?invincible1921 je napisao/la: ja sam bio skupio 80 da je uzmem kad izadje kad ono 100 i nesto kostabas mi zao bilo dat

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moze se naci za 50KM origin kod. Ne vidim svrhu kupovanja dvd-a. Najbolje prodjes kad ugrabis na akciji preorder. Uplatim pocetkom septembra i cekam svoj kod. Uvijek dodje u isto vrijeme, tj.kada izlazi igra u prodaju 26.09.
ŠVRLJ
ali za play station 3 ja ne znam nigdje da je ispod 50 evra (online) po radnjama jos i skuplje ? Posto bih htio da je uzmem ali mi sve nekako punoVedo20 je napisao/la:Moze se naci za 50KM origin kod. Ne vidim svrhu kupovanja dvd-a. Najbolje prodjes kad ugrabis na akciji preorder. Uplatim pocetkom septembra i cekam svoj kod. Uvijek dodje u isto vrijeme, tj.kada izlazi igra u prodaju 26.09.

btw samo 2-3 igre sam kupio online (i to neke bezvezne), razlog kupovanja dvd-a, pa kad ih poredam onako pored konzole, sve po abecedi - nema nista ljepse

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zna li neko gdje se mogu kupiti coinsi jeftino, ali da je sigurno?
Za FIFU 14 sam kupovao preko MMOGA, ali bilo je nekih problema oko transakcije kod njih.
Za FIFU 14 sam kupovao preko MMOGA, ali bilo je nekih problema oko transakcije kod njih.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam koliko je ova reralna igra , ali Pjanica sam uzeo od Rome doveo ga u Milan za nekih 20tak miliona , tako isto i Martineza napadaca iz Porta i odigrao sezonu i naravno postao prvak serije A .... kad nakon sezone stize mi ponuda za Pjanica od PSG , kojeg fakat nisam zelio prodati ..nudili su nekih 45m za njega ..ja eto da bi ih odbio reko hajde bubnut cu neku veliku cifru nece sigurno prihvatiti i stavim neka 94 miliona
...kad PSG prihvati ovo i ode mi Pjanke ebo nater
..dobro ali onda sam za te pare doveo Snajdera, Ibrahimovica ... recimo i Bayerna sam uzeo lopatom .. po sto mi je El Shaarawy bio jako vazan igrac igrao odlicno, Bayern ga uzme za neekih 60 miliona ..medjutim tamo nije nesto naigrao i vidim da su nezadovoljni ja im ponudim 20m za njega i oni prihvate...znaci i njih klepim za 40m
.... nije ovo bas realno .
nego igra li neko na PS4 ako igra neka me potrazi i doda i na ps je takodjer ovo isto ime SaltCityAttack

nego igra li neko na PS4 ako igra neka me potrazi i doda i na ps je takodjer ovo isto ime SaltCityAttack
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- IlCapitano
- Kontakt:
Nikad u ovim igricama gdje je gameplay u prvom planu nisu realni ti manageri, ponude i transferi igrača itd... Isto je sa NBA 2K, gdje imaš neke trade ponude van svake pameti.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Na pocetku mozes namjestiti level transfera i finansija. Postavi na neki realan i bit ce ti mnogo zanimljivije. Igram sa Interom. Doveo sam Kolasinca i Jedvaja za 8 mil. Pokusao dovesti Danila iz Porta, ali no way. Pise 6 mil cijena, a nudio sam 12 pa me odbili. P.s. igram Legendary lvl
ŠVRLJ
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Izasao crack 

koji sam ja baksuz, prije 2 dana obrisao fifu 15 sa računara misleći "yebeš ovo, neće krek nikada izaći a džabe mi zauzima prostor na hdd-u"
sad valja opet sve skidati

-
- Kontakt:
raja mozeli link ako nije problem
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
idite na http://skidrowgames.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.