FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2015, 14:55

rodom s Mejtaša je napisao/la:Na ovom spisku za Međugorje ne vidim onog napadača Hadžića, dok je Benjo još tu iako je čini mi se dobio odriješene ruke da ide. Veliki je broj djece među 25 + 2 imena. Morat će Oda ovo dobro pojačati ako želi nešto da uradi.
Ja vec napisah jednom da Bog da da oni znaju sta rade al eto...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 jan 2015, 15:00

Ti bolje znaš, ali kontam iluzorno je i očekivati da Oda odmah može znati kakva je situacija. Trebat će mu vremena da skonta samo se bojim da kad skonta bit će kasno da nešto radikalno promijeni. Puno puno sreće će mu trebati da sa ovim kadrom uhvati Evropu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 jan 2015, 15:06

BoskoAntic je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Head je napisao/la:Laz, Sarajevo dobija 30 hiljada.

http://www.centar.ba/upload/documents/Budzet_2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

:pinokio:
I dzabalane stadion te rezije od istog..
Evo izbrisan je članak, i ove sa sportsport.ba stid objavljivati šuplju priču... :zzz:
@BoskoAntic, @Head,

tema je namjenjena isključivo navijačima Željezničara. Molim vas da je zaobiđete. Ima druga za opšte diskusije o klubu na kojoj ste dobrodošli.

Hvala unaprijed.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jan 2015, 15:06

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ti bolje znaš, ali kontam iluzorno je i očekivati da Oda odmah može znati kakva je situacija. Trebat će mu vremena da skonta samo se bojim da kad skonta bit će kasno da nešto radikalno promijeni. Puno puno sreće će mu trebati da sa ovim kadrom uhvati Evropu.
Nama sreca i nije bila neki saveznik u skorijoj proslosti tako da se nebi trebali oslanjati na nju.. Ako je cilj Evropa i ako bi bila trageddija da je ne izborimo, kako neki naglasavaju, onda su pojacanja neophodna.. Pitanje je kako ce ovi mladi igraci odgovoriti kada budu pod punim pritiskom rezultata..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2015, 15:11

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ti bolje znaš, ali kontam iluzorno je i očekivati da Oda odmah može znati kakva je situacija. Trebat će mu vremena da skonta samo se bojim da kad skonta bit će kasno da nešto radikalno promijeni. Puno puno sreće će mu trebati da sa ovim kadrom uhvati Evropu.
Ne smiju propustati mlade i talentovane igrace koji bukvalno imaju mjesta u prvih 11, postenije je reci ako nemaju para ili sta ja znam vec da nemaju a ne glumiti neku aroganciju i pamet.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 jan 2015, 15:17

Dobro, očito govoriš nešto između redova jer si upućeniji oko problematike dovođenja igrača. Odi nije lako, ne znam da li mu neko konkretno pomaže ko je upućen ili će morati sve sam skontati. Ne znam, ni koliko može korisnog izvući od Ade. Nadam se da će na kraju izdobriti, ali i sa tog nekog psihološkog aspekta bi bilo dobro da se dovede par kvalitetnih igrača jer realno provaljeni smo i niko nas ne respektuje. Nije isto kad se kaže Željo u nastavak prvenstva ulazi osjetno pojačan i kad kažeš Željo sa istim kadrom nastavlja na proljeće.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 14 jan 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 jan 2015, 15:18

Da dodjem sa strane i pogledam pojedine komentare rekao bih da u Zelji igra 15tak lavova, koji kao crnci trce gore-dole, imaju tehniku i sve , pa da nam Zeba ne treba. Ako Bučan ima mjesta u ovoj ekipi, Zeba ga mora imati. Puno je nadmoćniji tehnikom od tog prvo navedenog, ima bolje prekide, igru 1 na 1 i sve. Što se tiće te borbe mislim da je Zeba bio "omekšao" cisto zbog zasicenja, a ni Bučan trenutno nije bolji sto se tice volje i zalaganja. Zato ne vidim poentu pisanja da je Zeba višak ili da nam ne treba. Vidjećemo šta će se sad odigrati u Hercegovini, kako će Šef ekipu sastaviti i koju formaciju cemo igrati. Nadam se da cemo imati fine izvjestaje na oficijalnoj stranici, a i ako bude ko s foruma dole, pa da imamo jasnu sliku onog sto nas ceka na proljece. Zna li neko šta je sa Čolom, znam da je njemu istekao ugovor,a još je s nama :D Nema ga više u sportplusu na Čvili, pa ga nisam pitao :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jan 2015, 15:21

Ma Zeba bi definitivno bio pojacanje bez obzira sta neko kaze samo mislim da su njemu i pare bitne a mi vjerovatno nemamo dovoljno za njegovu platu u ovom momentu..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jan 2015, 15:24

ja koliko znam on ima do ljeta ugovor, ali su mu neformalno date slobodne ruke da traži novi klub.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jan 2015, 15:28

Hvala Bogu pa su ovo razdvojili.

Djelmic ode u Olimpik, Acimovic ode vani. Gubimo igrace koje smo mogli finansijski ispostovati, a ujedno da nam budu pojacanje.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 14 jan 2015, 15:30

U Skhendiji je doslo do potpunog kraha sto se tice finansija, platu su mu htjeli prepoloviti na pola, njemu se nije svidjelo i sporazumno su se razisli, kada vidimo on ove godine ipak puni 32. godine, hoce i zeli da se vrati u Zelju u to nema sumnje, medjutim nije sve do njega, hoce jos sezonu dvije da odigra u najdrazem dresu i da se oprosti ...
Vidjet cemo narednih dana sta i kako ...
Onaj ko kaze da Zeba nebi bio pojacanje je obican komad budaletine :crazy:

:D

[youtube][/youtube]
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jan 2015, 15:34

Mi smo finansijski kao bolji.
Ne treba nam igrac koji ce igrati preko kurca. Zeba nije trcao ni sa platom od 5000 KM, a kako ce teka sa 1000 KM.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 14 jan 2015, 15:38

lazar je napisao/la:Mi smo finansijski kao bolji.
Ne treba nam igrac koji ce igrati preko kurca. Zeba nije trcao ni sa platom od 5000 KM, a kako ce teka sa 1000 KM.
Odgovor ti lezi u tome da je pri zalasku karijere, i njemu je cilj da se "skrasi" i da tamo gdje je poceo svoju karijeru i zavrsi, mislim da njemu pare ne igraju nikakvu ulogu, i sam zna kakva je situacija u klubu, igrao je u Rusiji te se tada jos obezbjedio i osigurao sebi egzistenciju.
1921'

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jan 2015, 15:40

JIJoe je napisao/la:
lazar je napisao/la:Mi smo finansijski kao bolji.
Odgovor ti lezi u tome da je pri zalasku karijere, i njemu je cilj da se "skrasi" i da tamo gdje je poceo svoju karijeru i zavrsi, mislim da njemu pare ne igraju nikakvu ulogu, i sam zna kakva je situacija u klubu, igrao je u Rusiji te se tada jos obezbjedio i osigurao sebi egzistenciju.
Svejedno, ne uklapa se u nasu trenutnu koncepciju. Star je, nece da trci i to je dovoljan razlog da nije tu gdje smo mi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 jan 2015, 15:43

JIJoe je napisao/la:U Skhendiji je doslo do potpunog kraha sto se tice finansija, platu su mu htjeli prepoloviti na pola, njemu se nije svidjelo i sporazumno su se razisli, kada vidimo on ove godine ipak puni 32. godine, hoce i zeli da se vrati u Zelju u to nema sumnje, medjutim nije sve do njega, hoce jos sezonu dvije da odigra u najdrazem dresu i da se oprosti ...

Ko god kaze da bio Zeba pojacanje, onakav kakav je bio prije nego je nogiran iz kluba, je veci komad budaletine.
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jan 2015, 15:44

Zeba je u svakoj sezoni kada je igrao kod nas bio prvi ili drugi najkorisniji igrac..Svojim potezima nam donio dosta vaznih bodova.. Kada imas takvog igraca u ekipi svaki prekid je opasnost za protivnika.. Dugo je igrao na lijevom krilu sto mu ni u kom slucaju nije odgovaralo.. Ima i on musica i mana ali ko ih nema? Na kraju krajeva nismo u situaciji da biramo nesto pretjerano.. Po meni bi u eventualnom dolasku Zebe jedini problem mogle praviti finansije tj. nisam siguran da bi se on i klub tu nasli..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 jan 2015, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2015, 15:45

storm_raider je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:U Skhendiji je doslo do potpunog kraha sto se tice finansija, platu su mu htjeli prepoloviti na pola, njemu se nije svidjelo i sporazumno su se razisli, kada vidimo on ove godine ipak puni 32. godine, hoce i zeli da se vrati u Zelju u to nema sumnje, medjutim nije sve do njega, hoce jos sezonu dvije da odigra u najdrazem dresu i da se oprosti ...

Ko god kaze da bio Zeba pojacanje, onakav kakav je bio prije nego je nogiran iz kluba, je veci komad budaletine.
E nek' su nam pojacanja Sadikovici, Turkovici i ostali...
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 14 jan 2015, 15:46

champions1921 je napisao/la:Zeba je u svakoj sezoni kada je igrao kod nas bio prvi ili drugi najkorisniji igrac..Svojim potezima nam donio dosta vaznih bodova.. Kada imas takvog igraca u ekipi svaki prekid je opasnost za protivnika.. Dugo je igrao na lijevom krilu sto mu ni u kom slucaju nije odgovaralo.. Ima i on musica i mana ali ko ih nema? Na kraju krajeva nismo u situaciji da biramo nesto pretjerano..
To je to :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 14 jan 2015, 15:50

Pojedinci ili neznaju, ili nece da shvate ili zive u nekim iluzijama ... :crazy:
Jeli mi imamo para za neko extra pojacanje ?? nemamo! imamo li skroman igracki kadar? imamo!
I onda kada vidim komentare tipa Zeba nam ne treba, Zeba nebi bio pojacanje, Zeba ovo, ono ... pa jbt Zeba je uz Dzelu nas najbolji poslijeratni igrac, sta vam je ??
Samo da je tu, da dijeli lopte da uopste ne trci dovoljno od njega, slobodni udraci, prekidi, tehnicar kojeg PL. nije vidjela i nece dugo ... njegovo iskustvo bila bi dovoljna prevaga za nastavak sezone.
1921'

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jan 2015, 15:52

champions1921 je napisao/la:Zeba je u svakoj sezoni kada je igrao kod nas bio prvi ili drugi najkorisniji igrac..Svojim potezima nam donio dosta vaznih bodova.. Kada imas takvog igraca u ekipi svaki prekid je opasnost za protivnika.. Dugo je igrao na lijevom krilu sto mu ni u kom slucaju nije odgovaralo.. Ima i on musica i mana ali ko ih nema? Na kraju krajeva nismo u situaciji da biramo nesto pretjerano.. Po meni bi u eventualnom dolasku Zebe jedini problem mogle praviti finansije tj. nisam siguran da bi se on i klub tu nasli..
Zeba kad hoce bio bi pojacanje bilo kojem klubu u ligi. Ali kad nece jbg ne mozes nista tu. Nama se i ovako Tomic i Hasanovic polomise. Trce i za Sadikovica, Kosorica i Bogdanovica i ispravljaju njihove greske.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kosuljaplava i 32 gosta.