FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 23:18

Da, pesimista uoči Juventusa, onda optimista uoči Uniteda, dok se nije desilo ovo sa Robbenom. Ne mijenjam ja mišljenje, nego spletom okolnosti tako bude. Recimo da se nedaj Bože ozljede Rooney, Vidić, Ferdinand, onda bi opet bio optimista i to uveliko. No, u nas Robben znači mnogo toga, jer se igra zasniva na tome.

Ja kada vidim Sira, nije mi dobro, nije radi njega ovako fizički izgled, nedaj Bože, nego ubija me u pojam kako onu Hubbu Bubbu žvače. :roll:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 mar 2010, 23:24

Nama je u krvi da kritikujemo prije tekme.Hajde da sačekamo prvo tekmu pa ćemo onda drvlje i kamenja u slučaju lošeg rezultata.I pored ove konfuzije koja traje par dana ja sam uvjeren da će Gomez i Robben igrati po poluvrijeme jer se kod Robbena ne radi o nikakvoj povredi već o umoru mišića.Bar tako kaže Gaal.

Na spox-u možete da postavite taktiku i tim za sutrašnji duel.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/c ... oting.html

Ja bih igrao:

------------------Butt---------------

lahm----Buyten-----Micho---Budstuber

----Tymoshuk-----Van Bommel

Muller-------Ribery-------Olić

-------------Gomez----------
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 00:01

Ja bi se pobio tamo sa svima u Munchenu prije tekme, takav sam. Meni utakmica traje 200 minuta ne 90. Feeling poseban. Šta, opet neću moći zaspati do 4-5 , i onda ću ako Bog da spavati a ne tako dugo. Pa brojati sate, minute, sekunde prije početka utakmice.

Jao........kao da igramo finale :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2010, 00:31

Neutral je napisao/la:Ja bi se pobio tamo sa svima u Munchenu prije tekme, takav sam. Meni utakmica traje 200 minuta ne 90. Feeling poseban. Šta, opet neću moći zaspati do 4-5 , i onda ću ako Bog da spavati a ne tako dugo. Pa brojati sate, minute, sekunde prije početka utakmice.

Jao........kao da igramo finale :lol:
Prpa aaa!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nadji si kakve dobre macke, malo da te smiri do pocetka tekme. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 00:44

Hehehe.

Kada počne utakmica ako Bog da, ja sebi zadam ono " Kad prije pođe".

Utakmica sa tivalom iz Engleske. Mislim da imamo 3 pobjede, 4 remija i 1 poraz od njih. Dobro je. Klučne figure utakmice, Lahm, an Buyten, Ribery, Carrick, Fletcher, Rooney, i Vidić. Malo sam listao Goal.com. Prediction im je 1:1. Spominje se i Robben kao da neće biti u potpunosti spreman. No dobro je . 4 zvijezde dale Bilalu :mrgreen:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 00:47

Neutral je napisao/la:Hehehe.

Kada počne utakmica ako Bog da, ja sebi zadam ono " Kad prije pođe".

Utakmica sa tivalom iz Engleske. Mislim da imamo 3 pobjede, 4 remija i 1 poraz od njih. Dobro je. Klučne figure utakmice, Lahm, an Buyten, Ribery, Carrick, Fletcher, Rooney, i Vidić. Malo sam listao Goal.com. Prediction im je 1:1. Spominje se i Robben kao da neće biti u potpunosti spreman. No dobro je . 4 zvijezde dale Bilalu :mrgreen:
Dvije pobjede... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 00:50

Friendly match :o

Vidjeti ćemo večeras ako Bog da šta će biti.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 mar 2010, 00:58

Ma samo polako volim Bayerna i sve to volio bih da prodze naravno kao i svi..

Ipak Manco je po mni favorit i po meni najaci u Evropi ne zelim da navodim zasto do BARSE OVOG onoG..

ViVa ViVa FC Bayern i s Bozijom Pomoci dobar rezultat ovo s RoBBenom mi sada daje totalno razocarenje igracina je braTE..

A sto se Ribe tice brate pomagaj ako Boga znas!!!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2010, 01:02

CoDe je napisao/la:Ma samo polako volim Bayerna i sve to volio bih da prodze naravno kao i svi..

Ipak Manco je po mni favorit i po meni najaci u Evropi ne zelim da navodim zasto do BARSE OVOG onoG..

ViVa ViVa FC Bayern i s Bozijom Pomoci dobar rezultat ovo s RoBBenom mi sada daje totalno razocarenje igracina je braTE..

A sto se Ribe tice brate pomagaj ako Boga znas!!!
Taj ce da se napali kao nikad do sad. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 mar 2010, 01:12

Hmmm Daj Boze on kad zeli i hoce on moze..
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 01:22

Neutral je napisao/la:Friendly match :o

Vidjeti ćemo večeras ako Bog da šta će biti.
Nemoj mi samo reci da racunas onaj AUDI Cup, pa i tu je bilo na penale, a to se racuna kao remi u statistikama... mada se u tim istim statistikama ne racunaju prijateljske utakmice... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 01:29

Ne računam ja ništa. Ovo sam pročitao u određenim medijima, sada ne znam ili goal, ili sport.de. Ne sjećam se ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2010, 09:19

geronimo je napisao/la:Muller je ocito njegov miljenik, iako je decko zasluzio klupu vec odavno.
tanak si ti, decko, ali ne u struku. ;)
cuj, neutralu prigovaras da je pesimista iako je djecko upravu, a onda napises ovakvu jednu. :lol:
covjece i sam znas da su i pranjic, kao i hamit, dobijali sanse. kakvi su bili?...duplo golo.
ne mrzim hamita, naprotiv! sad, porediti ovog hamita i onog pod hicfeldom..hm..nema neke slicnosti.
pod hicfeldom je dijelio lopte, zabijao golove(kakve golove), u odbrani bio celican..
danas to nije ni sjena onog hamita.

koga uvesti umjesto mülera?...mozda timoscuka?..ne, hvala.
tip ne zna povesti loptu, spor je, u napadu talasika, u odbrani halaprdika. :lol:
to je igrac ala kap´ten samo malo gori :lol:

samo, nije cist onaj ko misli da ce se sve znati poslije utakmice u minhenu.
radi se o dva vrlo kvalitetna tima koji svakome mogu zabiti 3 i vise gola. taman kada bi bayern, odnosno mud, u prvoj utakmici tukao protivnika sa 2 ili 3:0, ne znaci da slijedecu nece izgubiti 3 ili 4:0.

ps
znate li zasto fergushan zvace zvake?
upitali su hicfelda pa im je odgovorio da on prije utakmice popije solju caja, za razliku od ferge koji obori casu ili vise vina. ovo sam cuo u emisiji sky90.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2010, 09:27

FRANK RIBERY je napisao/la: Ja bih igrao:

Mozda bi ta formacija bila najbolja, pojacan vezni red, udarati "duplo" po lijevoj strani koja je itekako ranjiva kod Manchestera. Po nekim najavama, Pranjic ce dobiti sansu prije Tyme, dok ce Olic igrati u tandemu sa Klose-om.
Od Riberya se ocekuje najvise, ovo bi zaista mogla biti njegova utakmica.
Prijeti velika opasnost da Micho napravi tu i tamo neku gresku, jer jos uvijek postoji doza straha nakon teske povrede lica. Pogotovo ce biti "skakljivi" njegovi zracni dueli sa, u tom segmentu igre, prejakim Englezima.
Ako uspiju Rooneya zaustaviti, stalnim faulovima i vjernim cuvarima (Bayern nema nit ce imati posebnog cuvara za njega, njega jednostavno uvijek moraju dvojica pokrivati), sanse za povoljan rezultat bi bile vece.

Motivacije nece faliti Bayernu u svojoj 350 internacionalnoj utakmici, iako izuzento oslabljen i u kriticnoj formi, ovakve utakmice daju dodatnu snagu. Vjerujem da se moze izvuci povoljan rezultat (zasto ne i 0-0) i onda sansu traziti u revansu, kada se ekipa kompletira. Meni se cini da je United ispadao iz ovog takmicenja bas na svome Old Traffordu...

Seceru, nemoj me nasmijavati, danas sam vrlo ozbiljan.
Ko da igra umjesto Mullera, pitas se jel dz.b? Pa odgovor je jasan, kada vadi vanka Olica, taj koji bi trebao izaci je upravo mali Mu! Dijete je iscrpljeno do beskraja, hoces da lipse na terenu? :lol:
Eh, sky-ovac jedan, zna covjek sta je dobro, koji cemu klinac caj. :D Zato Otmar malo malo pa ambulanta ili prekid karijere, zna se sta bolje smiruje zivce. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 mar 2010, 09:41

geronimo je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Ja bih igrao:

Mozda bi ta formacija bila najbolja, pojacan vezni red, udarati "duplo" po lijevoj strani koja je itekako ranjiva kod Manchestera. Po nekim najavama, Pranjic ce dobiti sansu prije Tyme, dok ce Olic igrati u tandemu sa Klose-om.
Ja sam rekao da bi ova formacija najvise odgovarala ,jer se Manchester zatvara na sredini . I sam Rooney dolazi u sredinu po lopte ,ako ih tu presjecemo ,nema lopti ,nema golova ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2010, 10:07

uh, ozbiljne momcine :lol:
covo, bolan, olic ce ti svakako igrati.
aaaaa, insana cudna..ccc..
dedera, oprobaj ferginu "medicinu", sigurno ce ti pomoci da miran i u najboljem raspolozenju docekas tekmu.
tetki muliji bi trebalo odmora, ali kad ga nije odmarao do sad, sigurno nece ni do kraja sezone.
ps
protumacio sam ti skracenicu t.b. a ti meni ne posla prijevod tvoje. za kaj?
pps
ak´ bi se desilo(nece, nece) da mud prodje u 1/2 finale pa postanem njihov navijac(pu, pu, pu) ti si mi prvi na listi :twisted: :lol: :D il´ da nece biti ono: trpili smo te dok si bio u nasim redovima, cim si presao u redove navijaca mud-a-BAN! :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2010, 10:35

Jesi li to poceo ostvarivati svoje prijetnje? Ono, volej i tako to. :lol:
Ako ti je ovo pokusaj bio, moram priznati da je corak. :mrgreen: Hajde potrudi se, mozes ti to bolje.
Cuj tetka mulija :D necemo vise o njemu i o drugim stvarima (barem danas), jer ako bi se poceli hrvati, taman bi zavrsili do pocetka vecerasnje utakmice. :P
Drz'o si me neko vrijeme u vezi skracenice, ja uzvracam istim udarcem. Odg. dobivas u toku dana/noci. :mrgreen:
Nemoj mi samo ti o ferginoj medicini, kada si znao prepjesaciti po 20km pod stimulansima, nije ti smetalo. :?

Ostajes nas navijac, kakav MUD. Jao kako te volim upaliti. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2010, 11:07

da, da. moj drugar, dzoni crrrni i ja :D
yah, yeben si ti igrac, tako da moram bas zapet´ da bih te navukao...al´ nadoces ti :lol: k´o za tempo :D
dobar ti je post, imao bih stosta odgovoriti al´ sam umoran ki pas..nocna je iza mene.
ps
kad pocinje utakmica?

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 mar 2010, 11:24

Nakon što nam je ponuda za Handanovića odbijena prije 2-3 mjeseca, danas italijanski mediji pišu kako je kompromis na vidiku.Navodno je Udinese spreman ponuditi Handanovića Bayernu za 10 mil eura.Posao je jako blizu završetka.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=200510
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 mar 2010, 11:32

Pozdrav Bavarci!
Citam vas oko 2-3 mjeseca, ali nisam se htio prijavljivati na forum. Ima vas dosta koji stvarno fino pisete.
Sto se tice vecerasnje tekme, prije svega se nadam da ce Rob zaigrati bar jedno poluvrijeme. Kad bi jos Bilal dao sve od sebe bilo bi super.
Drago mi je zbog povratka Demichelisa i Super Maria, mislim da su stvarno jako falili. Pogotovo Gomez, jer onaj KloCe vise ni Leotaru ne moze zabiti. Samo se nadam da Panjic nece igrati. Altintop i Tymo su izmislili fudbal za njega.

Evo moje formacije za veceras:

--------------------------Butt------------------------

-----Lahm----Micho---Buyten----Badstuber------

---------------Tymo-------Bommel-----------------
---Robben(Muller)-----------------Ribery----------

...............Gomez-------Olic--------------------

I kao sto rece Gaal: We Don't Fear Red Devils!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.