Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
LG G2anell je napisao/la:Koji telefon uzeti do 500KM (android)?
naprijed rejal
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ili nexus nećeš fulit ni sa jednim 
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kod samsung s4,ove tipke nazad i ova druga,rade one al ne svijetle toliko vec su samo tackice po njima,mislim,opet da naglasim da rade tipke al mi nekako sumnjivo,da nece sta crknut il sta vec..Zna li ko sta bi moglo bit?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moze netko napisati BH stranice za prodaju mobitela?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
**** i stavi Pik Radnja i traži.Android je napisao/la:Moze netko napisati BH stranice za prodaju mobitela?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samsung Galaxy S4,boljeg nema za te pareanell je napisao/la:Koji telefon uzeti do 500KM (android)?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neću sebi uzimati, hoće jaran da kupi pa se malo raspitujem.... Meni je nekako LG G2 najbolji za te pare, ali vidjet ću jošMortemHz je napisao/la:Samsung Galaxy S4,boljeg nema za te pareanell je napisao/la:Koji telefon uzeti do 500KM (android)?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Sve se nema a 500 kermi se za mob daje 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samsung je dosta kvalitetniji a po specifikacijama su tu negdje
- thekoplegend
- Kontakt:
Na sg3 neo u postavkama za bateriju android sysrem mi trosi oko 20-ak % baterije i screen on time mi je oko 3-3.5 sati mislim da bi trebalo biti vise. Sta vi mislite je li do baterije ili je do neceg drugog ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda bi ti trebalo biti malo vise dobro si..baterija se trosi kako stari mobitel,tako i moj,nisam nikada nista mijenjao a trosi se kao ludthekoplegend je napisao/la:Na sg3 neo u postavkama za bateriju android sysrem mi trosi oko 20-ak % baterije i screen on time mi je oko 3-3.5 sati mislim da bi trebalo biti vise. Sta vi mislite je li do baterije ili je do neceg drugog ?
Volio bi i ja da sebi kupujem, kod mene je od 200KMCapoDiTuttiCapi je napisao/la:Sve se nema a 500 kermi se za mob daje
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Raja, vi koji imate studentski BHT paket, može li se pored onog 3G, koristiti i drugi BHT net, tj GPRS?
Je li se treba negdje podešavati, slati sms? Dakle, ako je 3G slab i spor, da se uključi taj net i da vuče kredit?
Danke.
Je li se treba negdje podešavati, slati sms? Dakle, ako je 3G slab i spor, da se uključi taj net i da vuče kredit?
Danke.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Imam ja, sam se podesava kad ukljucis podatkovnu vezu (tako kod mene pise) tj. On se sam regulise zavisno od signala posto i nije neka bajna pokrivenost 3g onda ti mob to sve radi, mislim da nisam zbunjozu napisao hahahahBaDa12 je napisao/la:Raja, vi koji imate studentski BHT paket, može li se pored onog 3G, koristiti i drugi BHT net, tj GPRS?
Danke.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ma daće Bog, samo sabura ili ti ga strpljenja!anell je napisao/la:Volio bi i ja da sebi kupujem, kod mene je od 200KMCapoDiTuttiCapi je napisao/la:Sve se nema a 500 kermi se za mob daje
u principu to Telefon sam odredjuje u zavisnosti od signala. Najvise ces vjerovatno na E vremena da provedes, jer je 3g slabo pokriven, a gprs je jednostavno presporBaDa12 je napisao/la:Raja, vi koji imate studentski BHT paket, može li se pored onog 3G, koristiti i drugi BHT net, tj GPRS?
Danke.
naprijed rejal
Hvala na informaciji, ljudi. Ipak smo došli do zaključka da ne treba toliko net ovih dana, neka odmara... A, ako Telecom sam šalta, sasvim ok.
(Nije za mene pitanje, pa...)
(Nije za mene pitanje, pa...)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- thekoplegend
- Kontakt:
ko zna instalirati custom rom i voljan je da mi to malo objasni neka se javi u pp. hvala
To ti je sve isto, znaci kredit ne mozes trositi, jer ti je net na oba paketa neogranicen. Ogranicen je samo flat brzinom ali vjeruj da poslije ide dobro. Ja sam skoro potrosio 1gb presao 300 mb, i kreirao mrezu i preko laptopa usao, nisam mogao vjerovati da je yt picio, nekamo zastopa na kratko. Dosta zavisi i od 3g mreze, negdje su jace negdje slabije ili vise opterecene. Zavisi gdje zivis, danas je i dosta regioan pokriveno 3g mrezom. Evo TK je skoro ui potpunosti pokriven 3g mrezom. A ona je najbrza.BaDa12 je napisao/la:Raja, vi koji imate studentski BHT paket, može li se pored onog 3G, koristiti i drugi BHT net, tj GPRS?
Danke.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 4 gosta.