HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ronaldo9
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ronaldo9 » 29 mar 2010, 21:01

Neutral je napisao/la:Ma ostati će Jović :D

Mislim, ako navijači insistiraju na tome, što bi uprava išta uradila protiv toga.
na dnevniku kažu dao ostavku????

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 21:12

Što se tiče Jovića i njegovog imidža u javnosti, trener je za poželiti i siguran sam da će se Zrinjski pokajati ako ga otjera. Možda nekad i dobro dođe neka promjena, šok... Ali Jović je neviđen gospodin, a i vrlo uspješan trener! Ima daleko najkorektnije izjave u cijeloj ligi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 22:18

JOVIC OSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!
bravo uprava ,a sad lijepo skupite se i nema vise zajebavanja! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 29 mar 2010, 22:30

bravo uprava,bravo navijaci,bravo sir Dragane...
mislim da bi najgore bilo da nam je dosao neko ko je neprovjereno trenersko ime,ko bi samo kukao kako ovo,kako ono...hvala ti Dragane Joviću :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 29 mar 2010, 22:33

Babilon je napisao/la:JOVIC OSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!
bravo uprava ,a sad lijepo skupite se i nema vise zajebavanja! :mrgreen:
ma otiće kad ispadnete od nas iz kupa :lol: sretno u nastavku sezone...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 mar 2010, 22:38

Ispali ili ostali bez evrope nije smak svijeta,ne znam sto su to pojedinci umislili svatko pa cak i susjedi su prosli bolje pripreme od nas pocevsi od davljenika Laktasa ,Borac,Zeljeznicara ,Sirokog,Sarajeva to sto neki misle da Zrinjski pliva u lovi je daleko od istine,Jovic je zasluzio da Zrinjski vodi i u iduce prevenstvo jer uspjeh se ne gradi preko noci a bogme ni igraci!
HSK Zrinjski Mostar

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 29 mar 2010, 23:00

tako je kolega babilon,ne znam,ali europa se mora izboriti,nije niko pretplacen na nju ko sto neki pojedinci umisljaju...ako bude dobro je,ako ne bude boze moj,ima jos sezona,eto mi nismo dva put prvaci bili,eto nismo mi kup uzeli :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 30 mar 2010, 01:12

Svaka vam čast, kolega mi iz Mostara kaže da je čovjek takav emotivan i iskren govor napravio nakon podrške navijača, možda je vrijeme i da druge navijačke skupine počnu se boriti na ovaj način za svoj klub, i dosta svakavih hoštaplera u upravama, od Sarajeva pa do Slobode, evo i trener Modriče je plakao što mu se klub radi debila raspada, vrijeme je da nas navijače pamte i po ovakvim scenama a ne samo po tučama, vrijeme je da se zajedno počnemo boriti protiv uprava, zato ovom prilikom dajem podršku i navijačima Sarajeva, jel imaju sličan problem, a mi u Tuzli već godinama istu priču imamo, da negovorim za Čelik pa čak i za Velež, srećom Željo se konsoldovao, možda nam Ultrasi nisu dragi ali su danas napravili veliku stvar, zato svaka čast a kao što Željovac kaže čovjek je najkorektniji i veoma uspješan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 01:35

Rekao sam da neče otići i bio sam u pravu. Dobar trener, no , nikad nije do njega ni bilo . Ne može on formu izgubiti :roll:

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 30 mar 2010, 02:21

Nemoj ići Joviću nedaj da te slome,nemoj ići Joviću Ultrasi te voleeeee dao si nam titule ostvario snove nemoj ići Joviću Ultrasi te voleeeee

UM`94.. Djeluj Jako 8-)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 mar 2010, 17:41

ronaldo9 je napisao/la:Svaka vam čast, kolega mi iz Mostara kaže da je čovjek takav emotivan i iskren govor napravio nakon podrške navijača, možda je vrijeme i da druge navijačke skupine počnu se boriti na ovaj način za svoj klub, i dosta svakavih hoštaplera u upravama, od Sarajeva pa do Slobode, evo i trener Modriče je plakao što mu se klub radi debila raspada, vrijeme je da nas navijače pamte i po ovakvim scenama a ne samo po tučama, vrijeme je da se zajedno počnemo boriti protiv uprava, zato ovom prilikom dajem podršku i navijačima Sarajeva, jel imaju sličan problem, a mi u Tuzli već godinama istu priču imamo, da negovorim za Čelik pa čak i za Velež, srećom Željo se konsoldovao, možda nam Ultrasi nisu dragi ali su danas napravili veliku stvar, zato svaka čast a kao što Željovac kaže čovjek je najkorektniji i veoma uspješan
potpis kolega,no nitko ne gleda ljudsku stranu u poslu,svi misle preko noci ce netko to bolje odraditi,nađi drugog trenera,nema tu pomoci mozda jesmo bh liga i mnogi nas smatraju jadnim i glupo je to uspoređivati ali ferguson također nije nista od jednom ucinio kao ni wenger!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 mar 2010, 19:07

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

BenjoTM
Kontakt:

Post Postao/la BenjoTM » 30 mar 2010, 19:54

Amar Osim pa Dragan Jović treći trener u našoj ligi nema ;)
Samo Ultra

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 mar 2010, 20:10

BenjoTM je napisao/la:Amar Osim pa Dragan Jović treći trener u našoj ligi nema ;)
Dragan Jovic pa Amar Osim treci trener u nasoj ligi nema ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

BenjoTM
Kontakt:

Post Postao/la BenjoTM » 30 mar 2010, 22:36

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
BenjoTM je napisao/la:Amar Osim pa Dragan Jović treći trener u našoj ligi nema ;)
Dragan Jovic pa Amar Osim treci trener u nasoj ligi nema ;)
ovo je po rezultatima ;) Osim pa Jovic ;)
Samo Ultra

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 mar 2010, 22:55

Ako je po rezultatima,onda 100% Jovic pa Osim! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 23:15

Babilon je napisao/la:Ako je po rezultatima,onda 100% Jovic pa Osim! :mrgreen:
Nisi u pravu Babilon...jedino ako ne racunas prvi mandat Amara,a moras ga racunati ;) onda Dragan nece stici Amara za jos jedno 5 god na klupi vaseg kluba! :mrgreen:
1921-2011

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 mar 2010, 23:27

Sto je to Amar u prvom mandatu osvojio?
HSK Zrinjski Mostar

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2010, 23:29

Babilon je napisao/la:Sto je to Amar u prvom mandatu osvojio?
Neke lige, neke kupove. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 23:29

Babilon je napisao/la:Sto je to Amar u prvom mandatu osvojio?
Nemogu da vjerujem da ti neznas ;) dvije titule prvaka,jedan kup...igrao trece pretkolo lige prvaka,jeli dovoljno?
1921-2011

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.