BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma nebitno, uzmi lovu i bježi, ali neće on to, bolje je ispasti u prvom kolu kvalifikacija u Zagrebu i dobiti 5 dolara za kafu,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Quito nije u pitanju, ovaj grad je visoko, vise od 2000 m, tako ne za Damira
Cestitke našim momcima, šteta za Aldin. Nadam se prolasku Damira i Tome u trece kolo akoBogda.
Pozdrav i za našeg BMW-a.

Pozdrav i za našeg BMW-a.

Ide Damir na šljaku poslije Zagreba, to je sigurno
pa sacekajte prvo da covjek melburn zavrsi pa onda ha ja
a ono sinoc je bilo vise sretno nego spretno
al et prode
puetz sljedeci
a ono sinoc je bilo vise sretno nego spretno

puetz sljedeci

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon da skonta. AO i Zagreb odradit, naravno i DC, i bježi na šljaku i tek tu očekujem dobre rezultate.shminka je napisao/la:Ide Damir na šljaku poslije Zagreba, to je sigurno
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima li ko u perspektivi da bi mogao odustati? Ako pobijedi Puetza a izgubi u 3. kolu da ide kao LL
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo nam teme na vrhu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- hule_barca
- Kontakt:
Džumi dok se ne otarasi ovih dječijih bolesti, ne vidim ga kao ozbiljnog tenisera. Jutros gledam, drugi set servira za 1:1, on izgubi pa opet uzme brejk, pa ajde izvuče to. Treći set 5:1, i frajer dolazi na 5:4. Reko ode ovo sve u pm, kad sreća pa se izvuče. Nadam se da će to ići konstantnije u sljedećem meču.
Bravo za Tomu. Iznenadio me je. Samo naprijed.
Bravo za Tomu. Iznenadio me je. Samo naprijed.
Mes Que Un Club
Te se stvari inače u tenisu nikome ne dešavaju, svi ostali sa lakoćom odserviraju za meč
bravo obojici, Ram je ispao tako da je Damiru put otvoren 
sto se tice Tome steta da je dobio Beden-a u ovom trenutku jer je ovaj prosle sedmice igrao finale Chennai-a :/
ali nikad se ne zna

sto se tice Tome steta da je dobio Beden-a u ovom trenutku jer je ovaj prosle sedmice igrao finale Chennai-a :/
ali nikad se ne zna

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- hule_barca
- Kontakt:
Samo što se to prečesto dešavashminka je napisao/la:Te se stvari inače u tenisu nikome ne dešavaju, svi ostali sa lakoćom odserviraju za meč
Mes Que Un Club
Protiv puetza ocekujem i harmoniku
Sasvim je logično da će se njemu češće dešavati, nego nekome ko ima (dobar) servis...a na kraju dana je bitno kako će odreagovati poslije takvog kiksa...danas je odreagovao odlično pošto nije pao nakon gubitka prvog seta kao što je napravio i novi break na 5-5 u drugom setu
kiksevi će se uvijek dešavati, to je neminovnost, samo treba naučiti da živi s tim normalno
kiksevi će se uvijek dešavati, to je neminovnost, samo treba naučiti da živi s tim normalno
Pa zaslužili smo napokon. Valja se sad privići na ovoUnofficialpage je napisao/la:Evo nam teme na vrhu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije mu ni to trebalo kad je u Ekvadoru imao direktan plasman u MD.shminka je napisao/la:Ide Damir na šljaku poslije Zagreba, to je sigurno
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Upravo je to razlika između pravih tenisera i ovih drugih. Fizičke predispozicije su Damiru problem, ali ne možemo kukati, kako je tako je. Odlučio si se za ovaj sport i gledaj kako da postaneš što bolji.shminka je napisao/la:Sasvim je logično da će se njemu češće dešavati, nego nekome ko ima (dobar) servis...a na kraju dana je bitno kako će odreagovati poslije takvog kiksa...danas je odreagovao odlično pošto nije pao nakon gubitka prvog seta kao što je napravio i novi break na 5-5 u drugom setu
Mes Que Un Club
Ma pricalo se o tome hiljadu puta ferrer je njegove visine kei i jos mali milion igraca , visina naravno jeste problem medjutim on mora popravit servis znam da ne moze bit vrhunski ali mora bit bolji i naravno sirova snaga u rukama kada bi to popravio siguran sam da bi mogao i medju 50 ovako kako sada stvari stoje sve moze krenut u milion smijerova kad se uzme u obzir koliku ulogu ima psiha kod nasih igraca , igra lose ova pobjeda mu je legla ko budali samar. Sada samo malo srece i koncentracije ako udje u MD vratit ce mu se sigurno samopouzadnje , bit ce mu dosta lakse igrati druge turnire , onda fokus na sljaku malo jace turnire neka se tu ubere bodove i da moze hladne glave u dvorane i ostala sranja ... Danas pise da mu odgovaraju i uvjeti kao bilo je vjetra e pa nadam se da ce i u petak biti vjetrovito kakve su mu sanse da uleti kao LL ?hule_barca je napisao/la:Upravo je to razlika između pravih tenisera i ovih drugih. Fizičke predispozicije su Damiru problem, ali ne možemo kukati, kako je tako je. Odlučio si se za ovaj sport i gledaj kako da postaneš što bolji.shminka je napisao/la:Sasvim je logično da će se njemu češće dešavati, nego nekome ko ima (dobar) servis...a na kraju dana je bitno kako će odreagovati poslije takvog kiksa...danas je odreagovao odlično pošto nije pao nakon gubitka prvog seta kao što je napravio i novi break na 5-5 u drugom setu
Vratite BH tenis u tenis

Sa Damirom treba samo biti strpljiv, ne može preko noći napraviti to što očekujete...on će svoj najbolji tenis, ako ga povrede zaobidju, igrati za 4-5 godina

Sa Damirom treba samo biti strpljiv, ne može preko noći napraviti to što očekujete...on će svoj najbolji tenis, ako ga povrede zaobidju, igrati za 4-5 godina

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš ovako fora.shminka je napisao/la:Vratite BH tenis u tenis![]()
![]()

Tsonga je sa 22 bio 200+ igrač, pa mislim...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.