FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2015, 12:06

onako mi naumpade, koja je to qrcobolja i nebriga za Slobodom od ljudi iz skupstine koji bi trebali da vode Slobodu..

Azmir iznosi podatke o reprogramu poreznoj upravi (18.000 mjesecno) i dobar dio skupstinara djeluje u soku, prvi put cuje za to, a recimo mi na je.enom forumu smo raspravljali davno o tim podacima i ciframa...vece nase interesovanje ovdje da saznamo nesto sto se tice kluba, budemo informisani nego njih koji trebaju da vode klub pa da dodju spremni na skupstinu..i od takve kriticne mase ljudi tesko je ocekivati nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jan 2015, 13:05

Evo Hz organizuju malonogometni turnir,ulaz 2 KM za gledaoce,ne znam kolika je kotizacija po ekipi,bilo bi lijepo i na tome uzeti neku lovu za klub i tako pokazati da i mi navijaci doprinosimo klubu,znamo nesto oko organizacije itd itd Ali da turnir bude organizovan ispred UG jer ljudi jos uvijek imaju lose misljenje o Fukarama kao navijackoj skupini..Svaki kvart,podgrupa ili sta vec da ima svoju ekipu,ulaz u turnir nek bude recimo 50KM i sve da ide klubu jbg..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jan 2015, 16:21

NKMramor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Stvari koje se moraju srediti do savrsenstva:

-Sezonske ulaznice za zapad i sjever i promocija istih.

-Clanstvo od 170KM godisnje i utvrditi se pogodnosti koje imaju clanovi (popusti, pogodnosti sto se tice rekvizita i dresova, mogucnost davanja glasa clanovima u odlucivanju, fan day tj druzenje sa igracima i strucnim stabom).

-Razvijane fan shopa i otvaranje konkretne lokacije gdje je dobar promet. Pri tome dogovor sa Patrickom da stalno salje dresove tj primati narudzbe od navijaca te im dostavljati dresove kada stignu. Traziti od Patricka i druge odjevne predmete da navijaci mogu uzeti. Naravno cijene trebaju biti takve da klub zaradi, eventualno popust na kolicinu.

-Aktivirati bolju web kampanju za domace utakmice. Dogovoriti se sa portalima da forsiraju tu pricu.

-Nagrade navijacima na nekim bitnijim utakmicama od Pivare ili u vidu besplatnih ulaznica.

Kome ovo mogu predloziti? Ko je uopste zaduzen za ovo i ne radi to. Ovo jedino zamjetim tim ljudima sa vrha, ne moze ovo simpatizer organizovat, zna se ko treba to raditi. Klub to radi, Azmire nadji jednog sposobnog covjeka da ovo sredi za par mjeseci i nadjite racunicu. Ovo sve je cisti profit..klub moze na ovome obezbjediti dosta novca i dobiti na promociji bar na kraci period dok su ljudi zagrijani..
Redom:
Same sezonske ulaznice kao takve nisu bile problem, solidno odrađeno. Međutim apsolutni izostanak promocije je i doveo do slabije prodaje. Znači tu po ko zna koji put dolazimo do pitanja loše promocije, očigledno je da imamo problema sa lošim marketingom, ili apsolutnim izostankom istog.

Fan shop kojeg toliko spominjemo bi klubu donio profit, ali vidim oko toga još ništa. Naravno za dobru prodaju je i tu potreban neki vid promocije u početku. Što se tiče samog tehničkog sponzora, fino je to sve, ali kada se uzme u obzir kvalitet opreme, po meni dosta tanko stoje. Nismo u poziciji da biramo, ali to je nešto što bih ja lično mijenjao.

Web kampanji i samoj slici kluba bi pomogla i ta dva-tri puta spomenuta (kao) "Sloboda TV" ili nešto slično. Malo više web kampanje ni u kom slučaju ne bi škodilo.

3-4 kreativne glave da se sastave, moglo bi se dosta toga osmisliti. Recimo @tuzlak1987 @zlajci @target... :salut:
Kad je vec prica o promociji kluba i obzirom da trenutno nismo u mogucnosti tako brzo organizovati neku ''Sloboda TV'', RTVTK je uvijek informisao o domacem sportu i rezultatima, evo neki dan su i Azmira ugostili, zasto onda njima (ili nekoj drugoj zainteresovanoj lokalnoj TV stanici) ne ponuditi dogovor koji ce biti od obostrane koristi, da preko RTVTK se informise o svim koracima FK Sloboda, da pomenuti medij ima prednost u odnosu na ostale kada su neke presice i konferencije za medije, da se preko njihovog medija najavljuje svaka utakmica na Tusnju, reklame po pitanju naseg kluba, neka nadju obostranu korist, a ne moze veca korist za taj medij od povecane gledanosti i zainteresovanosti za njih, ne samo tuzlaka, vec i Kantona i sire. Svi ce znati gdje se mogu informisati uvijek po pitanju Slobode.
Pa ako treba ponuditi nekom njihovom novinaru i jedno mjesto u UO.

Vremenom bi mogli barem putem radija prenositi gostujuce utakmice Slobode, a sjetimo se svi koliko je RTV7 bio pracen kada je prenosio Slobodine utakmice u 2. dijelu polusezone u Ligi Federacije.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2015, 17:03

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=61690" onclick="window.open(this.href);return false;

evo carevi moji link :!: pa se fino prijavite u tuzlansku incijativu da ukinemo zakon po kojem nam sarajevski i bosansko podrinjski kanton godisnje uzmu 50 miliona :!: pozz
Sloboda Tuzla

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 14 jan 2015, 17:16

Head je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Head je napisao/la:Mogo bi vam jedan nas igrac na posudbu doci :D
Ko ? jel Handžić ? negdje sam pročitao da bi mogao doći ma posudbu.
I šta je sa našeg golmana Pirića, jel potpisao ugovor s vama ?
Nije Handzic, a Piric nije potpis'o i Ibrakovic kaze da uopste nije Piric u igri, valjda ga ovaj njegov menadjer prodaje preko novina. :roll:
Da nije slućajno Bekić on bi nam dobro došao a i pomogao oko opstanka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jan 2015, 17:26

fukaratz je napisao/la:http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=61690

evo carevi moji link :!: pa se fino prijavite u tuzlansku incijativu da ukinemo zakon po kojem nam sarajevski i bosansko podrinjski kanton godisnje uzmu 50 miliona :!: pozz
:bow:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 jan 2015, 17:51

KSKLUZIVNO: Azmir Husić ostaje predsjednik Slobode

Ekipu tuzlanske Slobode čekat će po svemu sudeći još jedno vedro proljeće. Azmir Husić prije nekoliko trenutaka ekskluzivno za "Sport" otkrio je da će ostati na kormilu tuzlanske Slobode.

-Ostajem predsjednik Slobode. Imao sam sastanak sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem i dobio sam čvrste garancije u svim segmentima, izjavio je Azmir Husić za "Sport".

Husić je na čelu tuzlanskog kluba od 2013. godine, i od tada je za Slobodu učinio više nego sve poslijeratne uprave zajedno!

Više o tome čitajte u petak u novom broju "Sporta".
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 jan 2015, 17:53

EKSKLUZIVNO: Azmir Husić ostaje predsjednik Slobode
14. 01. 2015 - 16:22 \\ Domaći fudbal \ N. S.
Ekipu tuzlanske Slobode čekat će po svemu sudeći još jedno vedro proljeće. Azmir Husić prije nekoliko trenutaka ekskluzivno za "Sport" otkrio je da će ostati na kormilu tuzlanske Slobode.

-Ostajem predsjednik Slobode. Imao sam sastanak sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem i dobio sam čvrste garancije u svim segmentima, izjavio je Azmir Husić za "Sport".

Husić je na čelu tuzlanskog kluba od 2013. godine, i od tada je za Slobodu učinio više nego sve poslijeratne uprave zajedno!

Bomba ili istina? Ako je suditi po autoru... :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jan 2015, 18:22

emirzlatu! Zar misliš da sam odustao ili da sam zadovoljan? Poslije Predsjednika se obično ne govori. Predsjednik Husić je sve u tančine iznio u javnost. Kazao je i to da mu je Grado Načelnik obećao prije odlaska u Ameriku da će „Sloboda“ u budžetu dobiti minimalno 600.000 KM. Kada se vratio ništa od toga.
Predsjednik Husić ima namjeru dati za 2015. g. jedan milion svojih sredstava. Gradonačelnik ne daje svoje pare nego dijeli narodne i oni će njih svakako potrošiti do dinara. Ali, „Slobodi“ 300.000 KM i ni makac više. Husić je na sjednicu Skupštine došao od Grado Načelnika. Vidio sam a i vidilo se da je razočaran i konsterniran (utučen). Još samo mogu dodati, s pravom. Ako JU „Stadion“ dobije 300.000 KM, Dom mladih 300.000 KM, pa koliko onda vrijedi „Sloboda“?! Što je prepreka da se tranša „Slobodi“ pojača za 2015. i 2016. g. radi vraćanja prokletih dugova?
I mogu ja ovako „kilometar“ pisati....
Ovo je problem koji mora riješiti faraon, jer pare „Slobodi“ trebaju „jučer“. Imao je dva i po mjeseca da to riješi jer mu je Husić rekao na vrijeme. Kao Slobodašu i članu Skupštine, drago mi je da ga je Husić satjerao u šesnaesterac. „Sloboda“ nije umrla, ipak pulsira.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 jan 2015, 18:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jan 2015, 18:26

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sloboda-se-gasi/150677" onclick="window.open(this.href);return false;

presječe me, kad umro nisam :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jan 2015, 18:29

realista misli da ćemo za 50 godina svi jesti pijesak, ultrasstyle ipak misli da ga neće biti dovoljno za sve :lol:

šta kažeš za Azmirov ostanak, vječiti pesimisto? :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2015, 18:30

Hvala Bogu pa Azmir ce ostati,ako neki ne shebu stvar.. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2015, 18:31

OSTAJE...potvrdio za SC.... :opaopa: :opaopa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jan 2015, 18:36

Head je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Head je napisao/la:Mogo bi vam jedan nas igrac na posudbu doci :D
Ko ? jel Handžić ? negdje sam pročitao da bi mogao doći ma posudbu.
I šta je sa našeg golmana Pirića, jel potpisao ugovor s vama ?
Nije Handzic, a Piric nije potpis'o i Ibrakovic kaze da uopste nije Piric u igri, valjda ga ovaj njegov menadjer prodaje preko novina. :roll:
crnjo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2015, 18:38

evo potvrdzuju i ostali portali kao i fb....hvala ti Boze,Gospodaru svih svjetova :pray: :pray: ....mogao bi ovo bit novi rodzendan kluba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jan 2015, 18:40

Chinaglia je napisao/la:realista misli da ćemo za 50 godina svi jesti pijesak, ultrasstyle ipak misli da ga neće biti dovoljno za sve :lol:

Buraz dodjes mi kafu za mustuluk ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jan 2015, 18:40

emirzlaTu je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:realista misli da ćemo za 50 godina svi jesti pijesak, ultrasstyle ipak misli da ga neće biti dovoljno za sve :lol:

Buraz dodjes mi kafu za mustuluk ;)
:kafa:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jan 2015, 18:43

Hvala Boze....eto punimo tribine carsijaneri i pomozimo i uzvratimo na neki nacin nasem klubu.Sigurno predstoji jos veca borba infrastruktura,igraci,dugovi...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2015, 18:50

nadam se da ce ovo biti proljece kao prosle sezone u cvajti..

sad je "carsija" na ispitu ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2015, 18:51

Vedro nebo ponovo iznad Tusnja. :cool:

Ocigledno je Jasmin obecao novac jer pod drugim okolnostima Azmir sigurno ne bi ostao, no da ne prejudiciram previse, cekacemo zvanicno saopstenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.