99% da će biti Argentinac
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tevez, Icardi ili Higuain , što se tiče Dybale, Callejona i Meneza mislim da oni neće moći sa ovim trojcem.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Uvijek su Argentinci dobro igrali na Čizmi. Jbg, nije krv voda. Sudbina im da se vraćaju tamo odakle su njihovi preci došli u današnju im domovinu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- korisnikforuma
- Kontakt:
Dybala ove sezone igra objektivno bolje od svihPadovan je napisao/la:Tevez, Icardi ili Higuain , što se tiče Dybale, Callejona i Meneza mislim da oni neće moći sa ovim trojcem.
Svaka rasprava je suvišna dok god Tevez igra na nivou na kojem je sad
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Onda se tebi izvinjavam, pomislio sam da si navijac rome.rope11 je napisao/la:Evo gledam svoj profil, pa tvoj komentar, pa ponovo svoj profil i zivo se cudim kako si uopste uspio protumaciti da sam ja navijac Rome. How?commando je napisao/la:...
Gauchosi su uvijek bili prisutni u Laziju, sad je tu Lucas BigliaL'Avvocato je napisao/la:Uvijek su Argentinci dobro igrali na Čizmi. Jbg, nije krv voda. Sudbina im da se vraćaju tamo odakle su njihovi preci došli u današnju im domovinu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma kao i u Juventusu ... još od osnivanja kluba. Cesarini, Orsi, Monti, Sivori, Camoranesi...svi ostavili veći trag.
★★★
bitch please
Simeone, Veron, Almeyda, Crespo, Claudio Lopez, Sorin, Zarate, Lucas Biglia, itd
Simeone, Veron, Almeyda, Crespo, Claudio Lopez, Sorin, Zarate, Lucas Biglia, itd
Sensini, CastromanChinaglia je napisao/la:bitch please![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka druže, neka je na arenasport 
Kakav idiot od sudije. 
Ne svira penal jer ima uvid u situaciju i onda mijenja odluku na asistenciju petog sudca i još isključuje golmana.
Ne svira penal jer ima uvid u situaciju i onda mijenja odluku na asistenciju petog sudca i još isključuje golmana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav bi to bio vrh...Zna li neko kada Areni istice ugovor sa Italijanima ?akisarajevo92 je napisao/la:Koliko bi volio da Seria A opet bude na SportKlubu
odluka je bila ispavna, da dosudi penal i pokaže crveni, a slažem se da je to trebao sam vidjetiPogba je napisao/la:Kakav idiot od sudije.

btw: Tavecchio: Tehnologija gol linije od naredne sezone će biti implementirana u Serie A!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
#Etoo joins #Sampdoria @setoo9 @sampdoria @unavitadacinema

★★★
ako sve prođe kako je planirano, Lazio će sljedeće sezone definitivno imat' najtalentovaniju ekipu u Serie A
poenta ovog što govorim jeste da bi pravo vodstvo kluba znalo to iskoristit' kroz više aspekata, te bi Lazio mnooogo dobio, al' ovi naši ne znaju ili ne žele 
Dobro si rekao pravo vodstvo kluba al dok je Lotito tu nista od toga.
Haj valjda vas napusti ako nekim cudom Roma osvoji
Haj valjda vas napusti ako nekim cudom Roma osvoji
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
tuga tužna, zamisli ti šta bi Lazio mogao za par sezona s igračima poput De Vrija, Hoedta, Keite, Felipe Andersona, Cataldija, Morrisona, CandreveManuel je napisao/la:Dobro si rekao pravo vodstvo kluba al dok je Lotito tu nista od toga.
rekao je da će otić' ako osvojite ScudettoManuel je napisao/la:Haj valjda vas napusti ako nekim cudom Roma osvoji
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.