Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
snovi ispunjeni davnih danaEnciklopedija je napisao/la:Evo ovde se vidi da je E.T. lažov:
http://www.rtvslo.si/sport/ne-spreglejt ... dom/355344" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi igrači od E.T. igraju za Sloveniju. I ovaj momak nema 2.17 kao što pišu, podkupljeni novinari od strane E.T.
Pa vi sanjajte jusufa kako igra za bosnu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sin bosanskog policajca nema sanse da igra za bilo koju drugu repku. Babo Hariz to nedozvoljava! 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci igrat ce za Ameriku? Oni mu ipak daju najvise para.Enciklopedija je napisao/la:Jusuf, ce da igra tamo gde če dobiti više para a to če da mu kaže E.T. i niko drugi![]()
Za njega su samo bitne pare a ovi jadni momci ga previše slušaju i mislim, da je tu problem
Steta za robinsona bas je gotivio juku
- PeppermintSA
- Kontakt:
kad je tekma večeras?
Pa i nije baš. Ništa pametno nije mogao od njega naučiti. Moguće da je i dio razloga zašto je trejdan. Takav uticaj na mlade igrače svakako da nije baš napoželjniji.UnSub je napisao/la:Steta za robinsona bas je gotivio juku
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
http://nuggetsinsiders.com/2015/01/14/g ... nian-bear/" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
plus/minus update: 1. @nurkic23 +79 2. @DarrellArthur00 +34 Tie 3rd KennethFaried35 and @gallinari8888 +31
Lulic igra za mladu reprezentaciju BIH, a menadzer mu je Trnovcevic. Pises gluposti.Enciklopedija je napisao/la:Evo ovde se vidi da je E.T. lažov:
http://www.rtvslo.si/sport/ne-spreglejt ... dom/355344" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi igrači od E.T. igraju za Sloveniju. I ovaj momak nema 2.17 kao što pišu, podkupljeni novinari od strane E.T.
Pa vi sanjajte jusufa kako igra za bosnu
Kakav qrac i Slovenija, cuj Juka da igra za Sloveniju, bas me nasmija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
mrzim kad se ovi analiticari sjate i pocnu anlizirat, nakon 10 utakmica ozbiljne minutaze jusufa, svaku sitnicu koju radi na terenu...nigdje inspiracije, pa opleti po statistici i nesto zakljucuj i projiciraj
u vezi tradea, nelson je bolji za juku iako ne vjerujem da ce puno vremena provoditi zajedno na parketu. a i mogao bi imati pozitivniji uticaj na juku od natea, koji mozda jeste raja ali...nek trejeduju svakog osim lawsona. nadam se da njega nece razmjenit,mada je kod njega najvise upitno zdravlje a ne igra, zato je odredjeni rizik imat ga u svojim redovima. juka ne bi mogao pozelit boljeg i nesebicnijeg playa
u vezi tradea, nelson je bolji za juku iako ne vjerujem da ce puno vremena provoditi zajedno na parketu. a i mogao bi imati pozitivniji uticaj na juku od natea, koji mozda jeste raja ali...nek trejeduju svakog osim lawsona. nadam se da njega nece razmjenit,mada je kod njega najvise upitno zdravlje a ne igra, zato je odredjeni rizik imat ga u svojim redovima. juka ne bi mogao pozelit boljeg i nesebicnijeg playa
kako nema bosanaca, sloveske malde selekcije tavore po b divizijama...treba shvatit slovenca, pojede se jer zna da su propustili otet kapitalca.navikli su otimat bez otpora ali su kod juke naisli na tvrdo
Biće zanimljivo večeras vidjeti Juku kako će se snaći prvi put u ovoj ozbiljnijoj ulozi protiv jedne ekipe koje dobro brani reket i odličnog defanzivca i rim protectora kakav je Chandler

ZELJEZNICAR 1921!
Sto se tice duela sa Dallasom i Chandlerom vjerujem u dobru defanzivnu rolu Juke sa min. brojem faulova posto malo lopti se spusta na Chandlera koji i nije neki ofanzivac.U napadu tesko tko ga moze cuvati Juku.Samo naprijed 
Ja sam nesto cito da mozda chandler danas nece igrati...
Ja moradoh prodati karte za vecerasnju tekmu a bas sam htjeo otici
Zena na putu a obadvoje djece sad naslo da se razboli
Elem i ja veceras uz forum pratim Juku

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Blago tebi pa si u mogucnosti gledat uzivo najbolju ligu na svijetu. Svaka cast majstore,to mi je uvjek zelja bila uzivo NBA gledat. Akobogda da se i to jednom ostvarisoccerfan je napisao/la:Ja moradoh prodati karte za vecerasnju tekmu a bas sam htjeo otici![]()
![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni je životni san uživo pogledati neku NBA tekmu, još doći do court-side seatsbhfanatic14 je napisao/la:Blago tebi pa si u mogucnosti gledat uzivo najbolju ligu na svijetu. Svaka cast majstore,to mi je uvjek zelja bila uzivo NBA gledat. Akobogda da se i to jednom ostvarisoccerfan je napisao/la:Ja moradoh prodati karte za vecerasnju tekmu a bas sam htjeo otici![]()
![]()
![]()
![]()
@Soccerfan, kako se uopšte kreću cijene karata za sport tamo?
Ja sam protiv Memfisa imao Court Side seats, drugi red. Elem da sam htjeo mogo sam i sa trenerom koju razmijeniti. Karta sitnica- 70$. To sam nasao na snizenju a inace ta karta je oko 180$. Solidna sjedista ti se krecu od nekih 40-80 $ regularne cijene. Super dobra mjesta 100-200. Na vrhu gore skroz su oko 25-40. Doduse zavisi i protiv koga igramo. Ako su Lakersi naprimjer, najjeftinija karta ti je 60 dolara. Ako je neki malo losiji tim, jeftinije bude. Onda imaju family nights i snizenje tad bude, pa guyys night out i jeftinije bude. Sve zavisi.PeppermintSA je napisao/la:Meni je životni san uživo pogledati neku NBA tekmu, još doći do court-side seatsbhfanatic14 je napisao/la:Blago tebi pa si u mogucnosti gledat uzivo najbolju ligu na svijetu. Svaka cast majstore,to mi je uvjek zelja bila uzivo NBA gledat. Akobogda da se i to jednom ostvarisoccerfan je napisao/la:Ja moradoh prodati karte za vecerasnju tekmu a bas sam htjeo otici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Soccerfan, kako se uopšte kreću cijene karata za sport tamo?
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 15 jan 2015, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Boze zdravlja, jasta ce nego se ostvariti.bhfanatic14 je napisao/la:Blago tebi pa si u mogucnosti gledat uzivo najbolju ligu na svijetu. Svaka cast majstore,to mi je uvjek zelja bila uzivo NBA gledat. Akobogda da se i to jednom ostvarisoccerfan je napisao/la:Ja moradoh prodati karte za vecerasnju tekmu a bas sam htjeo otici![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.