FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 14 jan 2015, 18:52

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jan 2015, 18:52

ajde Casimiro, dovodi te Portugalce, Brazilce :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 jan 2015, 18:53

Azmir ostaje hvala boguu :clap: :clap: :pray: :pray: :pray:
Sad mozemo poceti sastavljti ekipuu :D :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 jan 2015, 18:54

Ko da sam sina dobio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 jan 2015, 19:03

Bring it on! :cool:
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 jan 2015, 19:08

Svaki januar ista strepnja i isto radovanje :D

Čekam da potvrdi najjači Tz medij RTV Slon, ali evo vjerovaću i SC-u, ne bi valjda izmišljali izjavu :D

[youtube][/youtube]

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 jan 2015, 19:29

Avazov Sport i SC sport su objavili da su obavili razgovor sa Azmirom i da im je on licno potvrdio tako da nema potrebe da sumnjamo da li su informacije istinite. I jedni i drugi su barem dovoljno pouzdani u tom segmentu.
Jedan grad, jedna ljubav!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jan 2015, 19:35

Jos u petak da pojedinim clanovima skupstine zacepi usta sa financijskim izvjestajem i moze pocet projekat europska Sloboda :bih:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2015, 19:41

Da je rekao da odlazi manje bi se "brinuli" :lol:

Nadam se sad pocetku tog velikog projekta..bas me zanima sta su AZMIR HUSIC i faraon dogovorili ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jan 2015, 20:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:onako mi naumpade, koja je to qrcobolja i nebriga za Slobodom od ljudi iz skupstine koji bi trebali da vode Slobodu..

Azmir iznosi podatke o reprogramu poreznoj upravi (18.000 mjesecno) i dobar dio skupstinara djeluje u soku, prvi put cuje za to, a recimo mi na je.enom forumu smo raspravljali davno o tim podacima i ciframa...vece nase interesovanje ovdje da saznamo nesto sto se tice kluba, budemo informisani nego njih koji trebaju da vode klub pa da dodju spremni na skupstinu..i od takve kriticne mase ljudi tesko je ocekivati nesto
To ti je faraonova Skupština.
Ja volim FK Tuzla City

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 jan 2015, 20:40

Svaka cast Azmiru, vidi se da je borac. Ne povlaci se on tako lako. :clap:

Sretno vam u nastavku sezone, ovoj ligi je potrebna jaka Sloboda.
#divovi

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jan 2015, 21:36

[youtube][/youtube]

Meni je samo krivo sto mi ovu pjesmu ne pustamo na razglas pred utakmicu... mislim da ovo komotno moze postat nasa verzija YNWA :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2015, 21:48

emirzlaTu je napisao/la:Jos u petak da pojedinim clanovima skupstine zacepi usta sa financijskim izvjestajem i moze pocet projekat europska Sloboda :bih:
jedino sto on u petak treba da objasni skupstinarima i clanovima UO je da stolica za podizanje ruke koja se nesto pita u SLOBODI KOSTA.....i to ne malo.....pa nek vide kad ce opet profulat skupstinu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jan 2015, 21:58

staragarda je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Jos u petak da pojedinim clanovima skupstine zacepi usta sa financijskim izvjestajem i moze pocet projekat europska Sloboda :bih:
jedino sto on u petak treba da objasni skupstinarima i clanovima UO je da stolica za podizanje ruke koja se nesto pita u SLOBODI KOSTA.....i to ne malo.....pa nek vide kad ce opet profulat skupstinu
To obavezno...nego sam cuo da neki sumljaju u cifre ulaganja i skinuta dugovanja...pa cekaju financijski izvjestaj,zato sam to napisao...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jan 2015, 21:59

Bogu hvala, napokon mudra i pametna odluka.

Ovo je dobro i za Tuzlu i za PL BiH. Ako se obistine Azmirove najave i zelje za jakom Slobodom, promjenom statuta u Zeljeznicaru i dolaskom novog jakog ulagaca koji je najavljen uskoro, sa konstantno jakim Zrinjskim i Sirokim i sve ozbiljnijim i jacim Velezom (a nadam se i braci iz Zenice da stanu na noge, zasluzuje to Zenica i Robijasi), bice ovo zestoka liga i utakmice, uz sve to i daleko bolja posjeta na stadionima.

:bih:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jan 2015, 22:41

Gostujući u otvorenom programu tuzlanskog Radija 7, trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević, između ostalog, dotakao se i Slobode. Blažević je nebrojeno puta istakao da je u Tuzli proveo lijepih i nezaboravnih sedam mjeseci, ali da se i dalje interesira za stanje i rezultate koje ostvaruje ekipa s Tušnja. Lijep utisak - Razočarao se činjenicom da je Sloboda, otkako je uveo u Premijer ligu BiH, prikovana za dno tabele te da ga je trenutno stanje rastužilo. Na pitanje voditeljice da li bi se vratio u Tuzlu, Ćiro je rekao: - Vrlo rado. Sada sam slobodan trener i ako me ljudi iz kluba pozovu, razmotrio bih tu opciju. Sloboda i Tuzlaci su ostavili lijep utisak i dojam na mene. Meni je bilo lijepo i ugodno u Tuzli, a to svugdje ističem. Dakle, vrlo rado bih se vratio i preuzeo Slobodu. On je dodao da je zadržao dobre odnose s predsjednikom Slobode Azmirom Husićem. Novi izazovi - Ako me pozovu, ja sam tu. Znam da je i sada teška i neizvjesna situacija, ali ja sam navikao na izazove, koji me prate kroz moju cijelu trenersku karijeru. Zdrav sam, sposoban i slobodan kao trener na tržištu i ne bih imao ništa protiv da ponovo vodim Slobodu, ali ovaj put u Premijer ligi – konstatirao je Ćiro. Odmor u Zagrebu - Ćiro je istakao da je otvoren za eventualne razgovore. Nakon što je napustio hrvatski Zadar, trenutno se nalazi u Zagrebu, gdje odmara i čeka nove ponude.

| Preuzeto sa: http://****/ciro-blazevic-rado- ... o-slobodu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja volim FK Tuzla City

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jan 2015, 22:46

Hoce li novi grb se koristiti u drugom dijelu prvenstva ili ce tek od sl sezone ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2015, 22:48

navodno i jedan od ljudi koji su obezbijedili potrebne pare ima i svoju zelju za trenera :mrgreen: navodno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 jan 2015, 23:01

Onaj osjecaj kad dođes kuci sa posla i procitas radosnu vijest, hajd ljudi zivili :opaopa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 14 jan 2015, 23:08

Još nekoliko prvotimaca planira napustiti crveno-crne, a sve se to dešava pred Skupštinu kluba koja je zakazana za 16. januar.
Gledajte sad kako misevi bjeze prije vremena, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nja nja nja nja nja nja nja :arrow:
I iznenadio me ostanak Husica, zahvalan sam mu mnogo (iako ga ne gotivim nesto, nemam pojma sto :mrgreen: )

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 9 gostiju.