FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 14 jan 2015, 21:58

Treba malo ozbiljnije trazit u ligi igrace,u manjim timovima ima uvijek dobrih igraca. Odovic ce zo poslozit a upoznat je sa dosta igraca iz lige pa vjerovatno zna sta radi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 jan 2015, 22:03

invincible1921 je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:Ako bi došli Uzelac i Đelmić to bi bila jako fina 2 pojačanja... još jednog veznjaka i neka cirkus počne :D
Fakat se ovdje prelako koristi riječ pojačanje. Ako dođu ova dva igrača onda smo dobili jednu prinovu i jednog igrača koji solidan za naše uslove....
pa sta je tebi pojacanje :? stilic ?
Da Štilić, Bekrić ako je u formi, Dialiba , Pandža, Vranješ, Fajić.....to su igrači za koje možemo reći da očekujemo da su pojačanja (mada ne mora tako biti na kraju). Ostali su prinove. Naravno mogu se pokazati kao pojačanja, ali davati im taj epitet prije nego što su došli, imajući u obzir njihov CV je malo neozbiljno. Đelmić je igrač koji je u 5-6 godina promjenio 7 klubova, a Uzelac još uvijek nije igrao ni u jednom ozbiljnijem klubu. Niko sretniji od mene da se obojica (ako uopšte dođu) ekstra uklope u tim i pokažu kao super pojačanja, ali mislim da je još rano nazivati ih pojačanjima.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jan 2015, 22:05

ma ne znam sta bi ti reko , upravu si donekle,al budi realan i skontaj kolko mi liminitran tim imamo tako da svkai igrac koji imalo odskace od toga je pojacanje....
=\_1921_/=

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 22:10

invincible1921 je napisao/la:ma ne znam sta bi ti reko , upravu si donekle,al budi realan i skontaj kolko mi liminitran tim imamo tako da svkai igrac koji imalo odskace od toga je pojacanje....
Da li je ovaj Uzelac slobodan igrač?
Realno na poziciji štopera nam najviše škripi,momak je mlad,perspektivan,i NEK se potrudi da se nametne stručnom štabu,i slažem se,da za nekog ko dolazi iz Drine uz dužno poštovanje, ne možemo nazivati pojačanjem dok se momak ne dokaže na terenu

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 22:11

Ozbiljno smo prsli kao navijaci. Svi znamo ko je pojacanje, a ovi sto dolaze cak znamo da nisu nego su prinove.Nostradamusi rade velikom parom..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jan 2015, 22:15

Velahalve je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma ne znam sta bi ti reko , upravu si donekle,al budi realan i skontaj kolko mi liminitran tim imamo tako da svkai igrac koji imalo odskace od toga je pojacanje....
Realno na poziciji štopera nam najviše škripi,momak je mlad,perspektivan,i NEK se potrudi da se nametne stručnom štabu,i slažem se,da za nekog ko dolazi iz Drine uz dužno poštovanje, ne možemo nazivati pojačanjem dok se momak ne dokaže na terenu
vala kako su igrali stoperi ove polusezone ja bi bio pojacanje :oops:
=\_1921_/=

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 22:19

invincible1921 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
vala kako su igrali stoperi ove polusezone ja bi bio pojacanje :oops:
A tek JA. :urnebes:

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 14 jan 2015, 22:19

Kako bi nam samo sada fino legao Zola :( :(
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jan 2015, 22:24

@Velahalve ti bi vec bio BUM POJACANJE :D
=\_1921_/=

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 14 jan 2015, 22:31

tm8782 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo sad stanje, po nekim saznanjima imam osjecaj da cemo poceti sa gomilanjem igraca. Mada od ovih saznanja ima i puno mahale, ali i provejrenih informacija. Dobro je pile napisao da ce nam sad tim krojiti kojekakvi menadzeri, ali ostaje da se vidi...
Neće se gomilati igrači, to je rekao ili Odovic ili Gredić dovest će se samo na pozicijama koje škripe, pusti medije šta pišu...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 22:33

invincible1921 je napisao/la:@Velahalve ti bi vec bio BUM POJACANJE :D
:rol: :rol: :rol:

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 22:36

Ma kakvo gomilanje igraca, pa zar moras biti toliko lud da vjerujes u to. Isto kao da imamo love na bacanje pa cemo sad dovoditi igrace. Ovo sto moramo dovesti jer nam je potrebno i zaduzit ce se. Opet bez pojacanja necemo moci u evropu jer igramo kriminalno, nesto se mora osvjeziti.Tako da svaki igrac ce nam biti od koristi koliko god ih dode.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2015, 22:46

bistrikboy je napisao/la:Haj nemojte sad cirkus praviti,kad bude vakat znacemo i cao.Bilo bi lijepo kad bi bilo blagodeti i kad bi se kloc prodao :thumbup:
Nemoj blagodeti više Boga ti. Kad čujem tu riječ sjetim se privrednika kojem je milion dva pi.čkin dim pa ih nigdje ne namače. :crazy: :thumbdown:
DRUG NEBI TI PUNCA

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 14 jan 2015, 22:53

Evo recimo mogao bih i ja potpisati.
Karijera: nisam igro nigdje osim u skolskom na Logavini.
Visina 162cm
tezina 120+
Kad lopta ide u pravcu mog stomaka stopam ko Ibrahimovic. Lopta se poslije ne moze vidjeti najmanje tri sekunda, dakle protivnicki igrac nema sanse da je uzme ( a ni moj).
Radius kretanja(120m tokom dana)
Ako ne mogu u Zelju za pitare bih bio super pojacanje
market value:Sitnica
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 14 jan 2015, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 jan 2015, 22:54

Au bice sutra price... :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 14 jan 2015, 22:56

sergejevic je napisao/la:@Adviser
Ja sam napisao za iznosenje informacija iz kluba, jer se iznose stvari koje ne bi trebale. U redu je nekada spomenuti nekog igraca i sl. Ali postoje stvari koje trebaju ostati u tajnosti dok se ne rijese. Ima ovdje mnogo raje koja zna neke stvari, nisu svi balavci ali ocito da su neki zeljni paznje pa se pokusavaju istaci tako sto laprdaju o cemu ne bi trebali.
Samo ti buraz piši, niko tebi ništa ne zamjera, jednostavno si se našao ni kriv ni dužan u ovom, slučajno sam te pomenuo. Ogromna većina forumaša se slaže sa onim što si pisao i ja lično sam tvoje postove sa izuzetnim zanimanjem čitao. Tvoja rasprava sa pojedinim nickovima me ne interesuje, mogao sam i htio se u ključiti u vaše rasprave ali, kada sam skontao da moram gubiti vrijeme objašnjavajući, odustao sam, to je vaša stvar.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jan 2015, 23:00

KontraNogama je napisao/la:Evo recimo mogao bih i ja potpisati.
Visina 162cm
tezina 120+
Kad lopta ide u pravcu mog stomaka stopam ko Ibrahimovic. Lopta se poslije ne moze vidjeti najmanje tri sekunda, dakle protivnicki igrac nema sanse da je uzme ( a ni moj).
ponesi dvije slike nikakav problem :lol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 14 jan 2015, 23:02

Visina 162cm
tezina 120+

čime se hraniš :mrgreen:
još malo pa ćeš stići centimetre kilama :D
halali, bez uvrede :urnebes:

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 14 jan 2015, 23:02

terabajt je napisao/la:
Visina 162cm
tezina 120+
ponesi dvije slike nikakav problem :lol:
nema tog sirokougaonog objektiva koji me moze uslikati cijelog

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 14 jan 2015, 23:09

Kakav Torlak sta vam je :crazy:
Vecina je blizu koliko vidim po komentarima, nije haman za man sada neko ime ali svakako da ce biti pojacanje ...

Vecerasnji gost u emisji "Intervju 20" na BHT-u bio Kemo Kozaric guverner centralne banke BIH, i posto mu uskoro istice mandat pita ga Sanela kao sta poslije, a on u sanerskom fazonu kao vracam se tamo gdje sam sada najpotrebniji a to je pored moje supruge moja prva ljubav - FK Zeljeznicar :D
A u kabinetu mu veliki portret Ivice Osima i grb kluba u kazandzijskom stilu.
Poznato da je u skupstini kluba kao i sin mu, vjerovatno da ce se ozbiljnije sada posveteti ulozi u klubu.
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], LoveFootball1987, Paromlinac, Riziko i 60 gostiju.