RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Morecambe
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Morecambe » 27 mar 2010, 18:03

Pustimo sve...jedno je sigurno,danas je Leotar iskaran ko zadnja prodavačica ljubavi :lol:

:arrow: 6-2
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 mar 2010, 18:33

6 komada, 6 komada, to je nasa nada :D

Jok, eto nismo i bez pare i dinara i saveza i kupovanja bodova, najefikasnija ekipa Premier lige. :D

Neka Celika u premier ligi. Ne moramo citac zivot grijesiti, a vi kako hocete. Poz Rodjeni ma gdje bili..

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 27 mar 2010, 18:42

momci da vam kazem gledo sam veleza u travniku ako nako budu igrali celik se nema sta sikirati za bodove bit ce 3-0 zaista velez je ovog proljeca domacinska ekipa i na bilinom-polju mogu traziti samo tricu ...... celik tzrenutno igra bolje od pola ekipa koje su u vrhu al sta je tu je **** jesen....
samo celik ale samo celik ale

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 27 mar 2010, 19:03

Est.RA81-MC je napisao/la:Pustimo sve...jedno je sigurno,danas je Leotar iskaran ko zadnja prodavačica ljubavi :lol:

:arrow: 6-2
zamalo ko chelsea

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 27 mar 2010, 19:45

bilino polje je napisao/la:momci da vam kazem gledo sam veleza u travniku ako nako budu igrali celik se nema sta sikirati za bodove bit ce 3-0 zaista velez je ovog proljeca domacinska ekipa i na bilinom-polju mogu traziti samo tricu ...... celik tzrenutno igra bolje od pola ekipa koje su u vrhu al sta je tu je **** jesen....
Jeste brate da imamo većinom kući dobre rezultate, ali da mi imamo u gostima suđenje kao i naši protivnici kod nas mi bi imali još 8 bodova na kontu.

I nemojte se više pozivati na taj penal protiv Čelika kao glavni argument da komentarišete suđenje u Vrapčićima. Čelik je mogao igrati i trebao je tu Velež sa 2-3 razlike pobijediti, ali je bio nesretan dan.

Mi smo kući pobijeđivali sa velikom gol razlikom, a ne na guzove jedan razlike.

Evo ti najsvježiji primjeri:
Velež - Sarajevo 1:0 (Velež imao 100 ofsajda kući, a nisam primjetio da je Sarajevu dosuđen ofsajd) Sarajevo moglo zasluženo bod uzet.
Velež - Leotar 6:2 Velež dobio tonu žutih :D i jedan crveni te nepostojeći penal za Leotar.

Velež ove sezone čini mi se ima najviše kartona u ligi ubijedljivo. Jednu utakmicu ili dvije smo kompletni odigrali. Uobičajeno igramo bez 3 ključna prvotimca. Da negovorim da se žuti dijele bez ikakvog razloga.

Neki će reči da sam paranoičan. Ali nas ubiju u pojedinim utakmicama, a mi napravimo 3 prekršaja i dobijemo 6 kartona. 60% kartona koje je Velež dobio su bezze.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 mar 2010, 19:50

bilino polje je napisao/la:momci da vam kazem gledo sam veleza u travniku ako nako budu igrali celik se nema sta sikirati za bodove bit ce 3-0 zaista velez je ovog proljeca domacinska ekipa i na bilinom-polju mogu traziti samo tricu ...... celik tzrenutno igra bolje od pola ekipa koje su u vrhu al sta je tu je **** jesen....
Prvo, Bilino polje od kada repka ne igra na njemu, niko tu nije fudbala vidio majstore. Drugo, daj fer sudjenje i napravite reprezentaciju ostatka lige, dobice Rodjeni tri razlike ko iz topa. Ovo je vec neznam koji put da Rodjeni daju petarde protivnicima, neznam ima li neko slican skor. To sto si gledao u Travniku i onakvo " domacinsko" sudjenje, vjerovatno ti je svako onakvo u Zenicu, pa ti se i cini normala. Sjeti se Sirokog???? :oops: Vjerovatno dolazimo skinutih gaca, mada Celik to sa proslogodisnjim domacinstvima nije zasluzio. Sjeti se, na poluvremenu ste ulazili sa pisotoljima u svlacionicu. Al premier liga je takva, da nemamo sta traziti u Zenici, samo ce nas po nogama izlupati, iskartonirati i necemo biti kompletni iducih par kola. To smo dozivjeli u Travniku u prvom kolu, mozda uprava pokusa nesto ako nije iz toga naucila "stara" pravila. Ne kritikujem te, jer smo i mi proslih godina "igrali" kao vi sada. A Rodjeni su trenutno najefikasnija ekipa Premier lige, a to majstore htio ti ili ne, ili bilo ko drugi, zasluzuje respekt. Cao...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 19:59

Ulazili pištoljima u svlačionicu, a ko vam se dvaput spasio da ne ispadnete. Jednom rade Keme koji je molio Čelika da pustimo da od 2:0 preokrenu, te onda kada smo Orašje dobili iako su htjeli dati i kupiti Labudovi tu tekmu. Zato ove godine ispaštamo. No toga se ne sjećaš, nego samo pljuješ po Čeliku i nakvo fer suđenje. Šta fer suđenje, svi se eto protiv vas okrenuli, a da ne spominjem utakmice gdje smo to mi 100x oštečeni na strani bili, i opet se vraćam na penal protiv vas u 100 minuti koji nije bio. :roll:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 27 mar 2010, 20:02

Neutral je upravu i spasili su nas par puta, a posebno se sjecam Keme i onog rezultat mislim 2:3 ispravi me ako grijesim.
Malo realniji da smo sve bi bolje bilo, a ne cim dobijemo dignemo se nesto a cim prodju Salakovac neznaju jesu li posli ili dosli.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 20:11

TNT je napisao/la:Neutral je upravu i spasili su nas par puta, a posebno se sjecam Keme i onog rezultat mislim 2:3 ispravi me ako grijesim.
Malo realniji da smo sve bi bolje bilo, a ne cim dobijemo dignemo se nesto a cim prodju Salakovac neznaju jesu li posli ili dosli.

Da, na tu utakmicu, hvala Bogu pa se pojedinci toga sjećaju. Kapa dolje majstore. No, sretno vama u nastavku prvenstva i da Bog da bili u samom vrhu.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 mar 2010, 11:53

Neutral je napisao/la:
TNT je napisao/la:Neutral je upravu i spasili su nas par puta, a posebno se sjecam Keme i onog rezultat mislim 2:3 ispravi me ako grijesim.

Da, na tu utakmicu, hvala Bogu pa se pojedinci toga sjećaju. Kapa dolje majstore. No, sretno vama u nastavku prvenstva i da Bog da bili u samom vrhu.

Majstore, i govorio sam na prednjoj strani, da se Celiku pomogne koliko moze. Prijasnjih situacija se svi vrlo dobro sjecaju, i kao sto vidis nema nijedan nas post u kojem se govori da Velez ide na "noz" u Zenicu. Znaci, samo opusteno. Hocu samo da zastitim, bar na ovoj nasoj temi Velez, od pljuvanja sa strane. Svi dobro znamo kako Velez zivi, radi, opstaje i pod kakvom je palicom saveza. Zadnji primjer na Grbavici ti samo to jos jednom objasnjava status Rodjenih. Prije cetri godine( kad je savez bio popustljiviji nego sad), zbog ulaska Velezovog navijaca u teren, Velez je AUTOMATSKI suspendovan i uskracen za buduca domacinstva te godine. Naravno, Velez je zbog toga te godine i ispao iz lige. Sada imas situaciju na Grbavici, gdje UOPSTE, nema govora o tim sankcijama, a ne da se, sto je sasvim realno, Grbavica suspenduje. Ko je usao, ko je kriv??? Koga to zanima??? Totalno nebitno majstore. Svima isti arsin. To se neke stvari sa kojima smo se mi davno pomirili majstore, i najmanje sto mozemo, je, da se javno oglasimo kad neko pljuje po nama i po nasoj igri. Celiku, naravno zelim svu srecu, jer Zenica i Robijasi, u najmanju ruku, zasluzuju sredinu Premier tabele.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 12:44

;)

Onda ste imali i lošu ekipu, i mislio sam da će Velež propasti, no vratili ste se, jači nego prije.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 mar 2010, 14:37

Neutral je napisao/la:;)

Onda ste imali i lošu ekipu, i mislio sam da će Velež propasti, no vratili ste se, jači nego prije.
Ma da, ali izgleda opet amaterski smo usli u ovu godinu. Nemamo jos ljude u savezu da nas kvalitetno predstavljaju, ono malo para sto smo imali, utroslili smo na pripreme, umjesto, kako treba ( nazalost ) u nasoj ligi, u neku "velicanstvenu" pobjedu na gostovanju. Tako je to majstore, a mi svi mozemo u nekakvoj iluziji, smatrati da stvari idu na drugi nacin. Ovako sad se nadati da cemo nekako finansijski odrzati klub, dobit sve kuci, a pred kraj imamo dva, tri relativno nekriticna gostovanja....Slaviju, Prijedor pa i Slobodu, koja bi se do tada trebala osigurati. Uz jednu pobjedu na ta tri gostovanja, sve da ove cetiri ekipe dogovore svaku tekmu, Europa ne bi pobjegla....Naravno, ako je budemo mogli finansijski podnijeti :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 14:44

Dosta teško je to. Željo, Sarajevo, Borac, pa i Široki Brijeg koji je loše ušao u proljetni dio su po meni bolji od Veleža. Ne toliko po ekipi, nego razvojem situacije. Ljudi će do kraja sa jedno 95% sigurnošću pobijediti sve kod kuće, te će još nekome otkinuti bod na strani. Velež svakako može kod kuće pobijediti sve, ali na strani je već to druga priča. Jedino u Prijedoru mogu nešto.

Prije proljetnog djela, mislio sam da će Velež biti jedan od pretendenata za titulu, no kada sam vidio da nisu dobili Olimpik, okanio sam se toga mišljenja. Očigledno da u klubu ne cvijetaju ruže kao što su u prvom djelu sezone.

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 29 mar 2010, 14:51

ove godine me velez podsjeca na hofenhajm prosle godine,u prvom djelu sezone rude sve pred sobom a u drugom pad kako u igri tako i na tabeli ;)nek me neko ispravi ako grjesim ;) ;) ;)
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 29 mar 2010, 14:54

jug je samo jedan je napisao/la:ove godine me velez podsjeca na hofenhajm prosle godine,u prvom djelu sezone rude sve pred sobom a u drugom pad kako u igri tako i na tabeli ;)nek me neko ispravi ako grjesim ;) ;) ;)
a nema te ko ispravljati kad je zamalo tako al eto vidjet cemo hoce li se nakon ove dzinovske pobjede napokon totalno probuditi :?

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 29 mar 2010, 14:56

[youtube][/youtube]

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 mar 2010, 20:59

Eto ako istupi Modrica, Velez bi bio 3ci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 mar 2010, 03:37

Danas Admir Kajtaz puni 32 godine.Ovom prilikom cestitam mu rodjenda i neka ga zdravlje i sreca prate ostatk zivota.
BosnaE

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 30 mar 2010, 06:32

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 30 mar 2010, 11:25

Moglo bi se prošetati do Zenice. Malo rekreativno 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.