Ne igra Chandler majstorebaglama je napisao/la:ne sumnjam ni ja da bi mogao ici preko 20p veceras, ali je pitanje koliko ce lopti dobit...affalo i chandler cim prime loptu, gotovo
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- grobar1099
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislio je na Wilsona Chandlera, igraca Denvera.grobar1099 je napisao/la:Ne igra Chandler majstorebaglama je napisao/la:ne sumnjam ni ja da bi mogao ici preko 20p veceras, ali je pitanje koliko ce lopti dobit...affalo i chandler cim prime loptu, gotovo
EDIT
Ide odmah 2+1
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 jan 2015, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
ko je ova papčina
čabo i Bože
čabo i Bože
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Hmm vcrs se Jusuf neprati... puno za mene vala, vala uvezat sad vise dana, dodje i yebeni Australian open :DDD
Jos i Bosna rukomet, aaaa kakviii danii...
Jos i Bosna rukomet, aaaa kakviii danii...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ne smijes to majstore.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
MONSTRUOZNO JE KRENUO
BLOKADA PA 2+1
BLOKADA PA 2+1
- grobar1099
- Kontakt:
Haha nisam fino procitao post, **** gaakisarajevo92 je napisao/la:Mislio je na Wilsona Chandlera, igraca Denvera.grobar1099 je napisao/la:Ne igra Chandler majstorebaglama je napisao/la:ne sumnjam ni ja da bi mogao ici preko 20p veceras, ali je pitanje koliko ce lopti dobit...affalo i chandler cim prime loptu, gotovo
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Bravo jukaaaaaaaaaaa
baglama je napisao/la:zasto cetnik?Chinaglia je napisao/la:šteta što ne igra četnik Nowitzki
3p su tu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hmmm, ili ipak gleda se :DDDDDDDmirzatele je napisao/la:MONSTRUOZNO JE KRENUO
BLOKADA PA 2+1
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Nurkić

Nova blokada

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Feride kako ide, morel se bar do koša dobacit

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma neka ga, neka gaaaaakisarajevo92 je napisao/la:Druga blokadaNemoj ih vise Juka, nemoj
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 15 jan 2015, 03:18, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svi centri idu na double-double sa kosevima i skokovima samo Juka sa blokadama i kosevima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima li kakav sopacast ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.