Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Babo Hariz gigant

- PeppermintSA
- Kontakt:
Lik mrtav ozbiljan a komentatori: " It looks a little too excited"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A ova u sredini ko da su je puskom natjerali da dodje

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Idemo Juka !!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Govore za Juku. I Galinari govori o iskustvu kad ti familija prvi put dodje u Ameriku da te gleda. Primjeti se na Juki neka odredjena trema i uzbudjenje.Otelo je napisao/la:Lik mrtav ozbiljan a komentatori: " It looks a little too excited"![]()
![]()
Don't believe the hype.
Zabrinula se šta joj je sa Dilomluksss je napisao/la:A ova u sredini ko da su je puskom natjerali da dodje![]()
![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Moguce al fazon je sto su prvo pokazali Juku mrtvog ozbiljnog i onda oca pa rekli tu recenicuakisarajevo92 je napisao/la:Govore za Juku. I Galinari govori o iskustvu kad ti familija prvi put dodje u Ameriku da te gleda. Primjeti se na Juki neka odredjena trema i uzbudjenje.Otelo je napisao/la:Lik mrtav ozbiljan a komentatori: " It looks a little too excited"![]()
![]()
Bit ce valjda 20 dana u Americi
Ova trojica samo o Juki i familiji pricaju
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 15 jan 2015, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vise Jukin stari bio u kadru od trenera Denvera 
Uce izgovarat babukino ime hahahahahah,joj nurkici senzacija u americi
- PeppermintSA
- Kontakt:
We got the name of Nurk's dad: HAAAARIZZZ NURKIĆĆĆ

Galo govori za svoje ja sa njima mogu 18 dana i osamnaesti ih juci posaljem.Otelo je napisao/la:Moguce al fazon je sto su prvo pokazali Juku mrtvog ozbiljnog i onda oca pa rekli tu recenicuakisarajevo92 je napisao/la:Govore za Juku. I Galinari govori o iskustvu kad ti familija prvi put dodje u Ameriku da te gleda. Primjeti se na Juki neka odredjena trema i uzbudjenje.Otelo je napisao/la:Lik mrtav ozbiljan a komentatori: " It looks a little too excited"![]()
![]()
![]()
Bit ce valjda 20 dana u Americi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Babuka dao zeni dres, znas ono ja sam gospodin ja cu u odijelu i kravati na utakmicu
Sivali mu odjelo 2 mjeseca
Sivali mu odjelo 2 mjeseca
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 15 jan 2015, 04:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Joj blago ovoj što iza Jukinog starog sjedi, jadna ništa ne može da vidi.
Pa spomenuli su da ostaju oko 20 dana, tako sam cuo 
Suti jos se jadna smjeska konta nju snimaju. Ne zna ona ko je Hariz Nurkic.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj blago ovoj što iza Jukinog starog sjedi, jadna ništa ne može da vidi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Suti jos se jadna smjeska konta nju snimaju. Ne zna ona ko je Hariz Nurkic.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj blago ovoj što iza Jukinog starog sjedi, jadna ništa ne može da vidi.![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Radi Juka ogroman posao pod kosem i u odbrani. 
EDIT
Galinari kralj
EDIT
Galinari kralj
Don't believe the hype.
A ako su normalna ova trojica
Ljudi na talijanskom pricaju
Ljudi na talijanskom pricaju
Aha ok nisam cuo.Otelo je napisao/la:Pa spomenuli su da ostaju oko 20 dana, tako sam cuo