FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Nemoj slucajno da neko seceru zalijepi ban nakon 1/4 finala. A ni ti ne prizivaj taj ban. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ako bude tandem ROBERI na nivou tesko UTD_U 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Uh kako bi ovo bilo dobro.JetSet_Hantraga je napisao/la: --------------------------Butt------------------------
-----Lahm----Micho---Buyten----Badstuber------
---------------Tymo-------Bommel-----------------
---Robben(Muller)-----------------Ribery----------
...............Gomez-------Olic--------------------
ako bude olić igrao tu može biti nešto,a bude li ga vadio u 45 min,uz robbena najbolji igrač bayerna
Ih kad bi igrao RoBBEn i tesko njima a Da Riba zaigra kao pre 3-0 100%
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- el-fighter
- Kontakt:
Olić bi trebao početi od prve minute. Dosta je brz, a igra po toj lijevoj strani, gdje je Manchester "najslabiji".
Gomez takođe od prve minute, a ako Robben nebude igrao, onda Muller.
Sve u svemu očekujem prije svega dobru i tvrdu utakmicu, a onda i pobjedu Bayerna.
Gomez takođe od prve minute, a ako Robben nebude igrao, onda Muller.
Sve u svemu očekujem prije svega dobru i tvrdu utakmicu, a onda i pobjedu Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
S obzirom da roben ima tu lakšu povredu mislim da nemožemo previše očekivati,a
valjda je došao i taj dan da ribery odigra utakmicu sezone pa da ih dobijemo 2:0,
što se tiče napada umjesti bastijana stavio bih timu a u špicu gomeza i olića
nadam se najboljem u suprotnom još jedna neprespavana noć.......pozzz.svim bavarcima
valjda je došao i taj dan da ribery odigra utakmicu sezone pa da ih dobijemo 2:0,
što se tiče napada umjesti bastijana stavio bih timu a u špicu gomeza i olića
nadam se najboljem u suprotnom još jedna neprespavana noć.......pozzz.svim bavarcima
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bilo bi odlicno...za nas naravno.Trasimaco je napisao/la:Uh kako bi ovo bilo dobro.JetSet_Hantraga je napisao/la: --------------------------Butt------------------------
-----Lahm----Micho---Buyten----Badstuber------
---------------Tymo-------Bommel-----------------
---Robben(Muller)-----------------Ribery----------
...............Gomez-------Olic--------------------
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Nisi ti ni svjestan sta bi to znacilo Unitedu kad bi Van Gaal ovako postavio igru. Pogledaj samo tu dvojicu veznjaka koji drze sredinu.JetSet_Hantraga je napisao/la:Bilo bi odlicno...za nas naravno.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bommel i Tymo se mogu nositi sa veznjacima ManU-a, a Ola ce dosta pritiskati odbranu Vragova.Trasimaco je napisao/la:Nisi ti ni svjestan sta bi to znacilo Unitedu kad bi Van Gaal ovako postavio igru. Pogledaj samo tu dvojicu veznjaka koji drze sredinu.JetSet_Hantraga je napisao/la:Bilo bi odlicno...za nas naravno.A Ribery i Robben se nikad ne vracaju nazad. Ta formacija je samoubistvo, ali znam da Van Gaal nije toliko lud, pa vjerovatno i nece ovako igrati.
Imam neki osjecaj da bi Olic mogao Ria natjerati na pogresku veceras...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
OK, najiskrenije se nadam da ce te Van Gaal "poslusati". 
Ne zaboravimo da će pored riberya osim nevila uvijek biti rio ili nemanja ali
osjećam da će ribi napraviti nešto.......
osjećam da će ribi napraviti nešto.......
- bistrikboy
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda bi bila predobar rezultat,Bayern igra protiv najstabilnije ekipe u zadnje dvije godine,ekipe koja je bez vecih problema nadomjestila odlazak najboljeg fudbalera na svijetu,dok je FCB u zadnje dvije godine sve drugo ali ne i stabilan,igra ce ovisisiti o bljesku pojedinaca (Schweini,Bilal,Muller ili Gomez) jer se niko ne moze suprostaviti MUD-u tek tako kao cjelina,oni pokrivaju teren nevjerovatno i tu im FCB ne moze parirati,dakle sansa lezi u domacem terenu i bljesku pojedinaca jer je to jedini nacin da se uzme veceras nesto...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rijetko ovdje pisem, mada sam Bayernov veliki navijac, jednostavno iz dana u dan oni sve losije igraju. Kada sam gledao utakmicu sa Stutgartom nisam mogao sebi da dodjem. to mi je bio jedan od dana kada ti je ono bas svejedno za tvoj tim, bilo bi mi jos vise krivo da su kojim slucajem izvukli remi, jer nisu zasluzili. Nema ideje, nicega. Nismo sanse napravili. Nazalost vrlo vjerovatno je da Franck Ribery nije ta svjetska klasa za koju mi navijaci Bayerna mislimo da jeste. Ludi van Gaal najboljeg igraca vadi van. Prodaje jednog od najboljih stopera svijeta. Ne znam samo se bojim veceras hladnog tusa od 2 ili ne daj Boze 3-0. Man utd je doista previse jaka ekipa, i ekipa koja u svakom trenutku zna sta hoce. Bolje je krenuti samo gore sa Ivicom. Muller treba malo na klupu da odmori, Klose je tri puta slabiji od Tonija. Ova ekipa bi igrala puno bolje da je Toni unutra.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- sarajlija89
- Kontakt:
ne volim ni jedne ni druge al ipak cu za bayern veceras navijat,bolje i oni nego manchester...eto da se zna

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cak i ako su razbili Juventus u grupi? 
Ja prije mislim da nas je igrao na kladioniciTrasimaco je napisao/la:Cak i ako su razbili Juventus u grupi?
- rob do bagro
- Kontakt:
On mozda navija za Juventus, ali je u dusi Bavarac

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Samo se nadam da nije opet ulozio 50€. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao majko draga koji smo.
Zbog vaznosti vecerasnje utakmice svi smo zanemarili moguci transfer Handanovica. Tamo je neko postao i info o tome. 10 miliona je dovoljna cifra za jednog dobrog golmana, a u ovom slucaju Handanovic to jeste. Gledao sam nekoliko puta Udinese i mogu reci da je veoma dobar, dosta jak 1 na 1. Udinese je sam ponudio golmana i mislim da bi to trebalo prihvatititi. Naziru se bolji dani sto se tice odbrane.
Zbog vaznosti vecerasnje utakmice svi smo zanemarili moguci transfer Handanovica. Tamo je neko postao i info o tome. 10 miliona je dovoljna cifra za jednog dobrog golmana, a u ovom slucaju Handanovic to jeste. Gledao sam nekoliko puta Udinese i mogu reci da je veoma dobar, dosta jak 1 na 1. Udinese je sam ponudio golmana i mislim da bi to trebalo prihvatititi. Naziru se bolji dani sto se tice odbrane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.