SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se stobom da je Skaljic jos mogao igrati (to sam jucer i napisao) i da je odbrana cvrsca sa njim ali ako je kompletna ekipa kaznjena sa 30% zasto bi on bio izuzetak? Sta bi onda jedan igrac kao naprimjer Ani (koji je zabio 9 golova u ligi i kupu) trebao reci/raditi?anel81m je napisao/la:Po meni jedino će se Škaljićev odlazak osjetiti, i malo mi je krivo radi njega.On jedini se stvarno uvijek bori i možda je nepravedno bio kažnjen tada sa 30% plate iako nije igrao.Odbrana je puno čvršća sa njim.SipakUlicar1922 je napisao/la:Nebi rekao da smo odlascima puno izgubili. Popovic, Hodzic, Vladavic i Janicijevic su nas samo kostali kada usporedim sa njihovim doprinosom. Kazu raja Janicijevic je bio talenat, potencijal. Kakve koristi ako je koka pamet? Prije njih smo se rijesili Velezovog najlosijeg golmana svih vremena (Djokica). Skaljic i Merzic nisu vise sto su nekada bili (hvala im na svemu).
Nevolim ni ja radikalne promjene ali u ovom slucaju nisam siguran da smo imali drugo rijesenje. Vi sto ste dole, moze li neko opisati ovu malu raju sto su potpisali prve profesionalne ugovore. Isica, Pecu, Tolica i Jakupovica? Kakav je ovaj Maric? Gdje je David Zovko prije igrao?......Djavolice budi se, siguran sam da si ih vec ocjenila!
Što se tiče ove sezone ona je izgubljena i možda je i bolje dovesti mlade talente i pružiti im šansu, neko će od njih sigurno izaći u prvi plan, a pare koje bi dali skupim igračima ulagati u infrastrukturu.
Po meni su trebali kazniti igrače koji su istrčali na teren i koji su igrali.Za onakve **** igre na terenu su oni klubu još iz džepa trebali dat!