FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Zodiac » 14 jan 2015, 22:25

Samo se nadam da ćemo konačno dovesti pojačanja a ne igrače koji su tu samo da popune brojno stanje .

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 14 jan 2015, 22:33

Ovaj grad hoce i treba Ciru, nazalost tako je, ali ovaj put bi se taj nalet i euforija trebali daleko pametnije iskoristit, ima i boljih i mladjih trenera ali nama sada opet treba jedna jaka prica i euforija, jednostavno da iz pastete iskacemo.

Da se razumijemo jezim se na te lozionicare, dosao Ciro naprijed Sloboda, Sloboda u srcu i prvi bi im spucao samarcinu ali to je trenutno nasa realnost i trebamo je prihvatiti.

Sto se tice igrackog kadra, ovo sto imamo je manje vise jadno i svugdje skripi, sta god da dodje bit ce bolje od ovog.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jan 2015, 22:43

Ma Ciro je legenda i sigurno da bi on privukao dosta paznje i navijaca al mi trebamo mladjeg trenera i bolje igrace ... Po meni Ciro je preskup bolje uzeti manje kvalitetnog trenera a vise dobrih igraca . Na stadion najvise navijace privalce rezultati pa tek onda sve ostalo.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jan 2015, 22:43

staragarda je napisao/la:
Batva je napisao/la:**** Ciru. Jeste lozionicar, vjerovatno bi doveo i publiku na stadion, al' covjek putem medija nikako nije mogao halaliti sto odlazi jer neizmjerno voli Tuzlu, a sam Azmir na sjednici rece kako je Ciro preskup i da je u Tuzli bio iskljucivo radi para.
Daj Kasimiru da vodi tim do kraja sezone i da se vidi moze li uvesti nesto novo u nas klub i igrace.

Kao sto staragarda rece, i Piricu se treba matere njbati i marsnuti ga za sva vremena. Napokon je uvrsten u prvih 11, ukazano mu povjerenje, od njega se ocekivalo mnogo i u buducnosti, a on picic malo prpe oko kluba i on bi odmah napustio bod koji tone. Sad neka ide ocu svom da brani.
za pirica se potpuno slazem....to g o v n o cu licno ispljuvat prvom prilikom....smrad jedan.....a i ciru vise ne bih volio na klupi....hvala mu za sve al mislim da vise to ne bi bilo to...
Slazem se sve sto kazete...al mislim da iza svega stoji njegov"menager"posto je dobar talenat...da uzmemo koji dinar...dosta smo bezveze gubili pare,trebaju nam ko nikad u naredne dvije godine.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2015, 22:46

Kakav ba Ciro ljudi ,Azmir je objasnio na skupstini zbog cega je Ciro doveden,a koliko vidim doticni se vec nabacuje preko medija..pa da ponovo na Tusnju gledam Ciroljupce kako mu skandiraju,takvi navijaca nama ne trebaju..nama trebaju navijaci koji ce doci radi FK Sloboda,a ne zbog Cire,Casemira ili nekog hiljaditog. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 14 jan 2015, 23:12

Super je to sve i onda cemo se pitat zasto ne punimo stadion, a narocito kad pogledamo raspored u drugom dijelu gdje skoro i da nemamo neke "jace" utakmice.
Nas mentalitet je takav i sta sad, promjenit ga ne mozemo, nije to problem samo Tuzle, ovdje prvaka prati par hiljada ljudi, jedan ozbiljan projekat kakav ima Sarajevo uopste se ne prati na adekvatan nacin od strane gledalaca, al zato ponudi ljudima zajebancije i igara i eto ih ko muhe na...

Slazem se ja da je Ciro skup ali ti Ciro donosi po meni sto nam je opet najpotrebnije, pozitivnu pricu i non stop pricu o Slobodi, ta Cirina pojava se itekako moze iskoristit da ti se u narednom vremenu vraca mnogo vise, prvi put je nismo iskoristili, iz ovih ili onih razloga, ali sada kad bi na pravi nacin to ispratili dobili bi daleko vise.

@harry90
takvih navijaca kakve mi u svojoj glavi idealiziramo nazalost nema, da ih ima ne bi nam trebao ni Azmir ili neko drugi, sami bi sebi pomogli a nema nas nazalost, standardna saka ljudi kad kola krenu niz brdo.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 14 jan 2015, 23:16

staragarda je napisao/la: za pirica se potpuno slazem....to g o v n o cu licno ispljuvat prvom prilikom....smrad jedan.....a i ciru vise ne bih volio na klupi....hvala mu za sve al mislim da vise to ne bi bilo to...
Uz svo duzno postovanje prema tebi staragarda (a znamo se), ti njega ili bilo ko od ovih "kospicara" koji te podrzavaju ja cu "pljunut" tebe ;) Sta dijete zna, Husara ga vuce za nos i mora da igra po njegovim pravilima, imaju sklopljen ugovor da ga hoce je*at malac mu mora dat, i treba Husaru ispljuvat malo a Piriju kad vidis pitaj ga dal mu je zelja ici u Sarajevo (da li je trbuhom za kruhom (Husarom) ili svojom voljom hoce da se dokaze pored vec iskusnih golmana pa ces vidjeti odgovor)). I sam je inicirao da se vrati u Slobodu iz Genta (jedva mu je Husara popustio) jer se nije mogao nametnuti a dijete samo zeli da brani, ne zeli da grije klupu a da ubire neke sitne pare koje ovdje nece za 5 sezona uzet ;) Prvo skocite pa recite hop .. I ako ode bilo gdje ja mu zelim svu srecu svijeta, jer ovdje moze propast a tamo se moze izgurati dalje da ode i da obezbjedi sebi egzistenciju ;)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 jan 2015, 00:06

Batva je napisao/la:**** Ciru. Jeste lozionicar, vjerovatno bi doveo i publiku na stadion, al' covjek putem medija nikako nije mogao halaliti sto odlazi jer neizmjerno voli Tuzlu, a sam Azmir na sjednici rece kako je Ciro preskup i da je u Tuzli bio iskljucivo radi para.
Daj Kasimiru da vodi tim do kraja sezone i da se vidi moze li uvesti nesto novo u nas klub i igrace.

Kao sto staragarda rece, i Piricu se treba matere njbati i marsnuti ga za sva vremena. Napokon je uvrsten u prvih 11, ukazano mu povjerenje, od njega se ocekivalo mnogo i u buducnosti, a on picic malo prpe oko kluba i on bi odmah napustio bod koji tone. Sad neka ide ocu svom da brani.
za pirica se potpuno slazem....to g o v n o cu licno ispljuvat prvom prilikom....smrad jedan.....a i ciru vise ne bih volio na klupi....hvala mu za sve al mislim da vise to ne bi bilo to...
Nadam se da ce se Picic(piric) pojaviti na prozivci pa da mu se malo sjetimo rodbine :urnebes: momak se ponasa kao posljednji papak, ne mozes se tako lave igrati sa svetinjom to treba i on a i ostali igraci da znajuu.
A ovo za Ciru, nisam ni ja za njegov dolazak :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 15 jan 2015, 00:14

Gifron je napisao/la:Posto na oficijelnoj stranici nema igrackog kadra, red je da mi forumasi to sastavimo, da vidimo s cime raspolazemo nakon ovih par odlazaka, gdje su nam potrebna pojacanja i ko ce nam se pridruziti vec od ponedjeljka.

Golmani:
-Fejzic
-Piric ( navodno napustio )

Odbrana:
-Salihovic
-Mehanovic
-Mitrovic
-Kuduzovic
-Efendic
-Jankovic

Sredina:
-Omic ( napustio )
-Secerovic ( napustio )
-Prses
-Saric
-Mujkic J.( navodno napustio )
-Mehidic
-Bajraktarevic
-Kiso

Napad:
-Radovanovic
-Selamovic
-Mujic

Ako se dobro sjecam igrao je jednu utakmicu i neki Halilovic, ali se ne sjecam pozicije momka, pa eto dopunjavajte ako sam sta propustio.
Mujka ne ide nigdje, to mi je on licno rekao! Zvali su ga iz Bratstva, ali to je sve, on ne zeli da ide bilo gdje iz Slobode!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jan 2015, 00:21

harry_90 je napisao/la:Kakav ba Ciro ljudi ,Azmir je objasnio na skupstini zbog cega je Ciro doveden,a koliko vidim doticni se vec nabacuje preko medija..pa da ponovo na Tusnju gledam Ciroljupce kako mu skandiraju,takvi navijaca nama ne trebaju..nama trebaju navijaci koji ce doci radi FK Sloboda,a ne zbog Cire,Casemira ili nekog hiljaditog. ;)
Jarane trenutno ti trebaju oni koji ce platit ulaznicu i popit koji sokic,makar i dosli da u travu gledaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 jan 2015, 00:28

Treba otic na prozivku yebat Piricu familiju komplet i Husari, napomenut da se Vugdalicu i dalje yebe sve, ne ustrucavati se bilo kome sasut sto ga sljeduje, zapalit koju baklju, po zelji gadjati i reci onom kockaru seljacicu sto nije iz carsije da je ovo carsija i da mora da daje pare i da slusa glas carsije jer carsija je Sloboda i bolje da se ugasi ako se carsija ne postuje :beba:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 jan 2015, 08:49

Pupi04 je napisao/la:Treba otic na prozivku yebat Piricu familiju komplet i Husari, napomenut da se Vugdalicu i dalje yebe sve, ne ustrucavati se bilo kome sasut sto ga sljeduje, zapalit koju baklju, po zelji gadjati i reci onom kockaru seljacicu sto nije iz carsije da je ovo carsija i da mora da daje pare i da slusa glas carsije jer carsija je Sloboda i bolje da se ugasi ako se carsija ne postuje :beba:
Vugdalic je bas bolestan. prevezen je u bolnicu u Ljubljani ne vjerujem da ce vam se vise vracati u klub
Limvo Likce

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jan 2015, 10:04

jbg i investitori navodno imaju svoje zelje..odatle ta prica opet
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 15 jan 2015, 10:26

sto se tice cire ne znam sta bi rekao bio je dobar vratili su nas u ligu ciro i husic kako god nebitno . ciro jeste institucija uvijek bio i zna taj starac dosta toga . sto se tice tog pirica nije vrijedan pomena treba njegovom menadzeru **** odo do to je nevidjen kriminalac cak upetljan i u neka ubistva u srebreniku ljudi ga ne smiju puno ni uzimat usta u njihovoj carsiji smrad zesci treba mu noge polomit i otjerat ga iz nase carsije.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 jan 2015, 11:04

Ako ostano Pirić kod nas, poslati ga u Simin Han na posudbu. Bolje će im koristiti nego nama na tribinama eventualno.
U ovoj situaciji je najmanje on kriv al' kad pogledaš nije on dijete od 16-17godina, mogao je porazgovarati oko navodno ne isplaćenog duga a ne odmah skočiti kako Husara kaže.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jan 2015, 11:07

ne budite djeca, nije to zbog neisplaćenog duga, čega već, nego je Husara, a možda i sam Pirija htio da ide, pa su ta neisplaćena dugovanja samo alibi za takvu odluku, tj. jedva su dočekali neku caku da raskinu ugovor i da bude slobodan igrač ;)
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 15 jan 2015, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 15 jan 2015, 11:07

Ma Pirić je lakomislen,povodi se za pričom i mišljenjem svog menadžer Husarića,koji je okorjeli pitar,a u Slobodi uzima pare,sve što je loše uvali Slobodi,a što je dobro uvali Sarajevu,tako je vazda bilo i biti će !
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 jan 2015, 11:18

Chinaglia je napisao/la:ne budite djeca, nije to zbog neisplaćenog duga, čega već, nego je Husara, a možda i sam Pirija htio da ide, pa su ta neisplaćena dugovanja samo alibi za takvu odluku, tj. jedva su dočekali neku caku da raskinu ugovor i da bude slobodan igrač ;)
Pa ne može se ni ugovor raskinuti na osnovu toga što ti se više ne sviđa situacija u klubu :mrgreen: Logično da su čekali prvu priliku, u ovom slučaju potraživanje, da raskinu ugovor čim je Husara uvidio da bi Husić mogao otići.

Navodno će još 2-3 igrača dobiti slobodne papire, prema pisanju jednog portala. Nadam se odlasku Jankovića :crazy:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jan 2015, 11:28

što se mene tiče, Pirić nam više ne treba, jeb'o ti to kad igač zatraži raskid ugovora (a opet ponavljam, dugovanja sigurno nisu razlog)! ako su u pitanju bila dugovanja, trebali su sačekat' rasplet situacije s Azmirom, dakle mislim prvo na njegov dolazak iz Amerike (čovjek je jasno rekao kad se vaća, da će bit' skupština, da će se mnogo toga tada saznat') :D tada bi oni saznali da l' Azmir ide ili ostaje, pa bi znali i kako dalje postupit', realno, niko u takvoj Slobodi, ako bi Azmir otišao, ne bi htio biti! međutim, čovjek je ostao i da su zaista dugovanja bila u pitanju, sad bi to bilo rješeno! zabit' qrac i njemu i Husari

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 jan 2015, 13:43

Muhamed Omić, Adnan Šećerović i Semir Bajraktarević od Kluba će dobiti slobodne papire, te mogu potražiti novu sredinu.

Omić (29), ljubimac domaćih navijača, odlučio je karijeru nastaviti u inostranstvu. Iskusni veznjak ponikao je na Tušnju i proteklih sezona bio je važan kotač u igri Crveno - crnih. Posebno se istakao u prošloj sezoni kada je u "Ćirinoj mašini" sa kapitenskom trakom na ruci predvodio naš tim do povratka u Premijer ligu BiH.

Popularni Oma i u prvom dijelu ove sezone bio je jedan od najvažnijih i najstandardnijih igrača Denisa Sadikovića i Alfreda Casimira. Svoju karijeru iskusni veznjak i vrhunski profesionalac mogao bi nastaviti u Češkoj ili Poljskoj.

Za razliku od njega, Adnan Šećerović (23) je početkom ove sezone iz holandske Rode stigao kao veliko pojačanje, no nije se uspio nametnuti u veznom redu Crveno - crnih. U protekloj polusezoni Šećerović je u prvoj postavi našeg tima startovao u šest mečeva (Široki Brijeg, Radnik, Željezničar, Vitez, Drina i Mladost), te je sa klupe u igru ulazio u mečevima protiv Čelika, Olimpica, Zvijezde, Borca i Zrinjskog.

Treći veznjak u stupcu "odlasci" je Semir Bajraktarević (27). Prinova iz Čelika stigao je na Tušanj na početku sezone i većinu susreta igao u prvih 11. U osam mečeva: Travnik, Čelik, Olimpic, Široki Brijeg, Slavija, Zrinjski, Zvijezda, Sarajevo. Povreda leđa udaljila ga je sa terena dvije utakmice (Radnik i Željezničar), nakon čega je sa klupe ulazio u mečevima protiv Viteza, Drine, Veleža i Mladosti. Uz Omića bio je jedan od najstandardnijih igrača jeseni.

Facebook,FK Sloboda

De nemojte ba srcem razmisljat za Pirica...ponavljam pare nam trebaju,ako cemo uzet 5000KM za njega neka ga nek ostane.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.